Kicsit tenyeres-talpas, küzdeni kell vele, de pont ez a szép benne.
Remélem a hírek nem igazak, és motorozhatunk idény is a ringen. Addig is itt a tavalyi utolsóból egy kis részlet:
Mi írunk egy kártalanítási megállapodást, két tanú és ügyvéd jelenlétében, valamint 100eFt készpénz kerül majd átadásra. Gyorsabb megoldás, mint a biztosító, remélem így lesz jobb.
Köszi, én a PC duplabubissal tökéletesen megvagyok. Először feketét vettem ami marha jó volt csak nem látott át rajta a kamera. Pont tegnap adtam el(igen, pénzért!) a gyári pleximet amin nem volt egy ép csavarluk dehát a szükség nagy úr, a srácnak most készült el az 1,1-ese és nem akart még napokat várni, hogy mehessen vele. A régi fékeimmel utcán tényleg nem volt semmi baj de a ringen hamar elvérzett de nem műszaki hanem konstrukciós probléma miatt. Ugye ami elég egy 6R-re nem biztos, hogy megállja a helyét egy bő 60 kilóval nehezebb motoron extrém körülmények között. Ugyan nekem az igazi gond a gyári tárcsa hőtágulásával volt, nem a nyergekkel de ha már egyszer fejlesztés volt, miért pont az maradt volna eredeti.
Nem gond. Ez bőven tavalyi történet volt. Július elején már készen voltak a "kisipari" dobjaim. Mondjuk, jó lett volna inkább a gyári állapot.
Jut eszembe. Tapasztalat valakinek Dynojet carb kit és K&N szűrő használatával? Ha már nyitottak a dobok...
Gratulálok,hogy meg lett az elkövető.Én tavaly július 29.-én jártam így.A biztosító december 22.-én fizetett.A motor TK.3 héttel ezelőtt eladtam.Remélem Te szerencsésebben jársz majd.
Továbbá van kék, Szatuna-féle plexim a vasra, ha érdekel, igaz, kicsit sötétebb, mint a verdád. A féknyergeidet meg imádom, 40000 kilométert fiatalodott vele a fékhatás :)
Na akkor mutatok valamit, ilyet nem találsz olcsóbban! Még az ebay-en is 40-45ezer Ft-nak megfelelő valutánál kezdődik az agyoncsapott karcos.
ZZR 1100 Gyári kipurendszer eladó a képen látható állapotban. A dobok és az összekötőcsövek szinte makulátlanok, a belső két henger könyöke van alul kicsit - gondolom padkával - megcsapva, aki akarja megcsinálja, nem volt vele gondom amíg fent volt. (valakivel alkudoztam is nem oly rég de már elfelejtettem ha még aktuális akkor várom jelentkezését)
Ár fórumosnak: 25.000Ft
Aki alkudni szeretne annak 30-ról indul
ZRX1100-1200 gyári dobot beszámolok állapot függvényében 8-12eFt-ig
Ezt a vaterás féktárcsát én is néztem, csak ebayen, és ott joval olcsobb volt, asszem ilyen 150 dollár körüli /db, 300/pár, az még mindig a legreálisabb, nekem is benne van a pakliban h kell rendelnem... de ha veszek, mindenképp ebay, az a leggazdaságosabb...
Remélem a hírek nem igazak, és motorozhatunk idény is a ringen. Addig is itt a tavalyi utolsóból egy kis részlet:
Jut eszembe. Tapasztalat valakinek Dynojet carb kit és K&N szűrő használatával? Ha már nyitottak a dobok...
Hányszor kértem tőled ezeket...
ZZR 1100 Gyári kipurendszer eladó a képen látható állapotban. A dobok és az összekötőcsövek szinte makulátlanok, a belső két henger könyöke van alul kicsit - gondolom padkával - megcsapva, aki akarja megcsinálja, nem volt vele gondom amíg fent volt. (valakivel alkudoztam is nem oly rég de már elfelejtettem ha még aktuális akkor várom jelentkezését)
Ár fórumosnak: 25.000Ft
Aki alkudni szeretne annak 30-ról indul
ZRX1100-1200 gyári dobot beszámolok állapot függvényében 8-12eFt-ig
Nincs semmi bajom,most megy majd egy kis "vívás" a biztosítókkal.
Killnek: