Az nem gond!
Lemegyek szívesen!
És 400-ashoz kell...
Illetve ami jó a 400-ra az jó a 600-asra is...
Szóval élnék a lehetőséggel minden képen, ha tudnál abban segíteni, hogy pontos cím, név, esetleg telefonszám, akkor a többit én már meg is oldom!
Nagyon köszönöm előre is!
Kedves tőled, hogy közkincsé tetted!
Pussz érte!
Igen nem egyforma a tárcsa, azt vettem észre, hogy a tárcsában van olyan "sáv" ami jobban kopott, és van olyan ami kevésbé. Tehát a felülete "hullámos". Mostanában elkezdett olyan fémes hangot adni. Bár lehet ez is normális, és csak beképzelem mint a váltó gondomat.
Lehetséges, hogyha nagyon ramaty állapotban lesz, akkor a mielőbbi megoldás érdekében bontó lesz a dologból, aztán pedig majd egy új szett.
Tóth Gyulát csak érdeklődés szintjén felhívom, és megkérdezem mi a helyzet.
Utálok ilyen biztonsági dolgokon spórolni, de most sajnos nincs más megoldás a jelen helyzetben.
Nekem úgy nézett ki a sztori, hogy kb. januárban levettem a kormány csutkákat, és a netről leszedett képekkel elballagtam a mesterhez, hogy egy ilyet szeretnék.
Mondtam neki, hogy 30 mm emelés kellene, és vagy alu vagy saválló anyagból.
Na ez volt a gond, mert nem nagyon volt anyag, aztán mire lett, azt sajnálta szétvágni.
De végül addig jártam a nyakára, hogy csak megcsinálta, és ami a legjobb, 6000 Huf-ba került, szemben a neten hirdetett 30k+száll. költség körüli összeggel.
Na ebből az anyagból van még egy motorra való, csak az a baj, hogy én borsodi vagyok, és ehhez pedig kellene mintának a kormánycsutka, mivel gondolom 250-hez kéne.
De majd megkérdezem, hogy bevállalná-e, de sztem biztosan!
Amik nálam jártak 3,5mm szokott lenni a minimum érték a felirat szerint. Ne csak egy helyen mérd meg, mert gondolom a tied sem tükörsima. A kopás nálam 1-2 századmm ezerkilométerenként..
Peeter pont tegnap írta hogy vett újakat, esetleg kérdezz rá..
Majd ránézek, de elvileg rajta van a tárcsádon, hogy mennyi a minimum (a 3mm nagyon kevésnek tűnik...)
A 600-asé megegyezik a négykilóssal, ha újat szeretnél, abban tudok segíteni.
Feljelentést mindenképpen fogok tenni, közösségi oldalakon is terjesztjük a dolgot, szerencsére páran láthatták az esetet, csak még nem juthatott el mindenkihez. Itthon csináltam fotókat, a helyszínen nem, annyit tudok, hogy milyen autót kell keresni és kb. milyen nőt. Mivel ez kisváros, csak meglesz.
De azt nem értem, hogy - tegyük fel - ha a nő rátolatott, hívott egy másik embert (a Passatost, aki felállította a motort?), az nem látta, hogy itt kérem komolyabb kár is van? Istenem Magyarország...
Örülök, hogy azért sikerült elmenni, és valamennyi dolgot megcsinálni a gyakorlatokból. Az aksis történetet viszont sajnálom. Azt kívánom ne legyen nagyobb baj a "kis sárgán", mint az aksi.
Remélhetőleg hamarosan gurulhatunk Együtt, mert nagyon hiányzik a társaságotok.
Sok sikert a kereséshez!
Térfigyelő kamerák?
Plakátokat a helyszínre... sok ember nem meri felvállalni nyíltan, hogy tud valamit, ne hogy már besúgónak tartsák, de egy e-mail címre egy telefonszámra szívesen rárabolnak és olyanokat tudsz meg, amit eddig soha...
Hidd el tapasztalat...
Illetve kérdés, hogy hívtál -e rendőrt a helyszínre?
Ha nem utólag is tehetsz feljelentést ismeretlen tettes ellen, ezt beviheted a biztosítódhoz, csináljanak egy kárfelmérést és még bár kevés, de így is van esélyed, hogy a biztosító fizessen!
Ha meg meglenne az autó, elég egy fotó róla, és a biztosító elfogadja, balesetnek minősíti és fizet... persze így is csak kevesebbet, mint kellene, de az is valami...
Szóval hajrá.
Hát a hétvége sajnos, nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna!
Húúú, az oktatás maga fenomenális volt!
Tök jó gyakorlatok voltak, minden oké is lett volna, azt is mondták, hogy nyugi, a nap végére én is meg tudom mindezt csinálni...
Itt mosolyogtam egy jót...
A lényeg az, hogy kényszerűségből sajnos fel kellett adnom a képzést!
A motorkám ott hagyott, többször is.
Valami baj lehet az aksival, most betettem egy másikat, azóta semmi baj!
Most méricskélünk, meg minden, de szerintem csere lesz...
Szóval jelentkeztem egy másik időpontra.
Később teszek fel képeket!
Mondd mikortól mehetek, és én ott leszek.