Végre kész lett a kormánykiemelőm, és ma rá is operáltam a vasra, ki is próbáltam, sokkal kényelmesebb!
Csak most az a bajom, hogy mivel még csak most indítottam először be, nem akar alapjárat lenni. Sztem még nem kap minden henger elég benyát.
Hú, ez naggggyon vad!
Az tuti, hogy a szomszéd faluig nem mennék el vele, de talán még a kedvenc zöldségesemig sem, annyira fáj még ránézni is az "ülésre", de gyanítom nem is túramotornak épült!
Látványra viszont bejön, gratula hozzá!
Sziasztok, a nevem Zizi.
Ez az új nevem, az új gazdáim adták, mivel egy ezernégyes ZZR-en töltöm napjaimat... (na jó, ne utáljatok érte )
Úgy alakult, hogy régi gazdáim megváltak tőlem, utcára kerültem. Az egyik fagyos éjszakán, amikor már nagyon sovány és beteg voltam, valaki felemelt a hideg betonról, és bevitt egy meleg, fűtött garázsba: enni, inni adott, befogadott, meggyógyított. Haza nem vihetett engem, mert két hasonlóan kedves rosszaság várta otthon, de eldöntötte, hogy gazdát talál nekem.
Fiatal, kedves, szelíd cica vagyok. És micsoda vircsaft: a Kutyánál érdeklődhettek, ha befogadnátok...
Most megyünk Plázázni...
Csak viccelek, bár tényleg megyünk sétálgatni, de aztán Egy jó fagyizás stb az Andrettiben. 19-20 körül indulnánk...
Este 10 -ig van nyitva...
Szia,
az akksi (Yuasa) 10 500, a 4L olaj a szűrővel 12 800, ha pesten ki tudsz menni délelőtt a futár elé, akkor ingyenesen szállítja.
Tudjuk bármikor küldeni (keddtől)
Sziasztok!
KILLBILL.
Holnap ha délelőtt mész (mentek) bringázni a szigetre, csatlakoznánk hozzátok M.esével.
Ha aktuális, szólsz mikorés hol fussunk össze.
Köszönöm.
Kutya Úr egy j1 ('00) 600 ninjába yuasa(vagy egyéb normális) akksit (8-10a a gyári), valamint 4l motul 5100 10w40et olajszűrővel, pesti átvétellel hány mátyásért cserélnél el?
válaszod emilbe is jó,ott az adatlapomon
Háát, ez elég beteg.
Az első sárhányó rövidebbre vágása jó ötlet, elég bumfordi a gyári
A lábtartók tetszenek, kellene
Folyós láncspray-t ne használj, mert telibe fogja csapni trutymóval a lábadat
Az ülés.... jégzselét rakd be a fagyasztóba, a gojsziknak szüksége lesz rá
A body kit tetszik
Gyújtáskapcsoló... nem szerencsés
Indexek hiánya, szintén nem, de feltételezem félkész verzió, hisz a kezelőszervek egy része is hiányzik
Rendszámtábla - vazelint vigyél, a bukórudat akár próbálgathatod is....
Kormány, na az nem jön be
Bukórúd - biztos, hogy nem a dönthetőségre játszol ( a sajátomat is kicsit hosszúnak tartom, de negyede sincs ennek )
Kipufogó hl a fenében van?
Szia!
Látom Inárcsi vagy ,én meg Dabason lakom .Összejöhetnénk majd egy pár gurulásra ,jelenleg az én gépem is Áronnál van ,lehet hogy még látni is fogod .
Üdv! Karcsi
Végre kész lett a kormánykiemelőm, és ma rá is operáltam a vasra, ki is próbáltam, sokkal kényelmesebb!
Csak most az a bajom, hogy mivel még csak most indítottam először be, nem akar alapjárat lenni. Sztem még nem kap minden henger elég benyát.
Az tuti, hogy a szomszéd faluig nem mennék el vele, de talán még a kedvenc zöldségesemig sem, annyira fáj még ránézni is az "ülésre", de gyanítom nem is túramotornak épült!
Látványra viszont bejön, gratula hozzá!
Ez az új nevem, az új gazdáim adták, mivel egy ezernégyes ZZR-en töltöm napjaimat... (na jó, ne utáljatok érte )
Úgy alakult, hogy régi gazdáim megváltak tőlem, utcára kerültem. Az egyik fagyos éjszakán, amikor már nagyon sovány és beteg voltam, valaki felemelt a hideg betonról, és bevitt egy meleg, fűtött garázsba: enni, inni adott, befogadott, meggyógyított. Haza nem vihetett engem, mert két hasonlóan kedves rosszaság várta otthon, de eldöntötte, hogy gazdát talál nekem.
Fiatal, kedves, szelíd cica vagyok. És micsoda vircsaft: a Kutyánál érdeklődhettek, ha befogadnátok...
Addig is: üdv a garázsból,
Zizi.
Peeter?
Most megyünk Plázázni...
Csak viccelek, bár tényleg megyünk sétálgatni, de aztán Egy jó fagyizás stb az Andrettiben. 19-20 körül indulnánk...
Este 10 -ig van nyitva...
Bárki jöhet, akinek kedve van!
Üdv Kill.
Köszönöm szépen Kill.
Holnap 09:30-kor a Misi irodájától indulunk...
Ha, ez megfelel nektek, szeretettel várunk!
Jó lenne, örülnénk!
Puszi KillBill.
az akksi (Yuasa) 10 500, a 4L olaj a szűrővel 12 800, ha pesten ki tudsz menni délelőtt a futár elé, akkor ingyenesen szállítja.
Tudjuk bármikor küldeni (keddtől)
KILLBILL.
Holnap ha délelőtt mész (mentek) bringázni a szigetre, csatlakoznánk hozzátok M.esével.
Ha aktuális, szólsz mikorés hol fussunk össze.
Köszönöm.
válaszod emilbe is jó,ott az adatlapomon
összességében pozitív a kép, hiszen elég őrült lett: ha van kedved hozzá, egy komolyabb teszten/fotózáson szívesen bemutatnánk a motort!
Az első sárhányó rövidebbre vágása jó ötlet, elég bumfordi a gyári
A lábtartók tetszenek, kellene
Folyós láncspray-t ne használj, mert telibe fogja csapni trutymóval a lábadat
Az ülés.... jégzselét rakd be a fagyasztóba, a gojsziknak szüksége lesz rá
A body kit tetszik
Gyújtáskapcsoló... nem szerencsés
Indexek hiánya, szintén nem, de feltételezem félkész verzió, hisz a kezelőszervek egy része is hiányzik
Rendszámtábla - vazelint vigyél, a bukórudat akár próbálgathatod is....
Kormány, na az nem jön be
Bukórúd - biztos, hogy nem a dönthetőségre játszol ( a sajátomat is kicsit hosszúnak tartom, de negyede sincs ennek )
Kipufogó hl a fenében van?
Barátommal közösen átépítettük ZZR-400-amat.
Örülök, hogy itt vagy!
Nézz körül, és kérdezz bátran!
Üdv KillBill.
Formából, most nincs csak Aerom, ami sport csizma, de az is csak 42-es.
De, majd körülnézek!
Üdv Kill.
Látom Inárcsi vagy ,én meg Dabason lakom .Összejöhetnénk majd egy pár gurulásra ,jelenleg az én gépem is Áronnál van ,lehet hogy még látni is fogod .
Üdv! Karcsi