Kösz mindenkinek!
Leszállni sem tervezem igazából.
Valaki tudja,hogy hegeszthető anyagból van-e az első lábtartó konzol?
Ha azt megtudnám hegesztetni vagy valahogy megoldani,hogy a jobb lábam ne a hátsó lábtartón lógassam akkor "mindennap" motorral járnék.
Kösz az együttérzést mindenkitől.
Nagy betegsége nem lett a mocinak a már említett jobb első lábtartókonzol eltört és némi csúszásnyom a jobb idomon.
Na majd a család.....
Most spec picit fáj a térdem meg nagyon a fejem,de a fejfájás az időjárástól van mert nem tettem le a buksimat .
Sziasztok!
Ma reggel fellöktek.
Valaki hirdetett itt a fórumon bontott 600as alkatrészeket.
Nekem most sajnos egy jobb első lábtartó konzol kellene.
Előre is kösz.
Inkább valami erős, fizikai védelmet javaslok, és mellé egy egyszerű, de hangos riasztót (pl riasztós tárcsazár)
Sajnos a beépített riasztók tízből egy esetben szívatják meg a tolvajt, és a maradék kilencben inkább a gazdát... (beázás, zárlat, akksi lemerítése stb.)
Zizzentek! Hogy álltok a motorriasztós témához? Nagyon rossz környéken lakom (Borsod), sokat járok "rossz" terepeken, és mivel mindig is szerettek nyúlni a motorjaimhoz az évek folyamán, szerintem beruházok egy ilyenre: http://www.autoriasztok.hu/ria...
Mennyire gáz bekötni? Tényleg olyan "menő", mint írják?
Leszállni sem tervezem igazából.
Valaki tudja,hogy hegeszthető anyagból van-e az első lábtartó konzol?
Ha azt megtudnám hegesztetni vagy valahogy megoldani,hogy a jobb lábam ne a hátsó lábtartón lógassam akkor "mindennap" motorral járnék.