Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom az 1200-est kellett értékelni!
Sziasztok ZZR rajongók :-)

Szeretném a segítségeteket kérni egy olyan ügyben,hogy Május 13-15-ig lesz Debrecenben egy motoros találkozó,ahol lesz motorszépségverseny is.Az első 12 helyezett bekerül egy naptárba.Szeretném,ha egy ZZR is lenne benne.Kérlek szavazzatok.
Előre is köszönöm a zizim nevében is.Széles utat,gumifákat
A kép alatti csillagokra kell kattintani

http://www.debrecenifesztival.... Inline
tudom, tudom... "a kutya üldözött"
há micsinájjon atópályán az ember egy kutyával, aki százhat...százharminccal lohol utána
nem önvédelemre gondoltam...
jó, mikor mögöttem kamerázol, 130-nál kihullajtom a hátizsákból a szettet
Kapsz bukógombát cserébe, ha vállalod, hogy ríltájm tesztet forgathatunk az autópályatempónál tanúsított védelméről...
én kűttem a kollegát, kapok egy tavalyi szottyadt félig rágott sajtos tallért?
2006 óta ezzel járok, és a ZZR1400-ba is ezt rakattam a kötelező szervizkor, még ha húzták is a szájukat érte a szervizben...
(kivéve magát a szerelőt, aki a cserét végezte: ő csak mosolygott, hogy ez a jó döntés )

14 000 -be tudom adni a 4 litert, olajszűrővel együtt.
Szasztok!
Egy hét alatt megjöttek az új féktárcsáim a sárgáktól!
Holnap beszerelés, aztán irány a műszaki vizsga!
Az egyik tárcsám annyira ütött, hogy nem ment át a vizsgán.
Kedves Kutya!

A Z750 topicból látogatok át hozzád, hogy a segítségedet kérjem.Olajcsere előtt állok,a vasnak adom rendesen valami jó fajta,megbízható olajat szeretnék.Ajánlották a Fuchs 15w-50 race-t,de tapasztalata senkinek nincs hosszabb távon.Tudnál némi nemű információval szolgálni?Köszi:Gábor
Helló
Nekem 500-as hoz van D modelles, szerintem jó 600-hoz.
teló számom az adatlapon ha érdekel.
üdv:laci
Eladó zzr400-600-hoz új kilóméteróra spirál!
Ezen már rendes autókerekek vannak! Nagy ötlet!
Szia KillBill!

Milyen volt a továbbképzés? Jól telt?
húúúúú, ez nagyon kemény...
No meg a zizi átépítése is... milyen komoly kerekek, és oldal merevítés van rajta...

Nagyon komoly!
Remélem kiveszed belőle az értelmet, mert elég kuszán fogalmaztam...
Bocsi, fáradt vagyok!
Szia!

Azt mondod, van még egy gépre való!
Stipstopp...
Én szeretnék egy ilyet!
Ha lehetséges, hogy megadod a szaki kontaktját, vagy bármi infót, hogy - hogy kit keressek, kinek fizessek, mi kell hozzá stb...

Előre is köszi KillBill.
Szia!

Ugye nem lett semmi bajod...?
Sajnálom!

Üdv KillBill.
egyszerűbb ha felhívod ,mert nem biztos hogy minden nap géphez tud ülni
Küldtem toth.gyula-nak e-mailt remélem mihamarabb válaszol,de netán más tudna egy eladó bontott darabot szívesen hallgatom....
Kutya kösz az infót,hogy nem érdemes,így nem forszírozom.
nincs értelme költeni rá: ha nem azonnal,. akkor a legközelebbi terhelésnél fog eltörni... sajnos próbáltuk már (párszor :(
Ma este kiderül mert beszéltem egy aluhegesztővel aki rátekinz ma meló után ! A többi kiderül.....
elvileg ha alumíniumos ötvözet azt is lehet hegeszteni csak kérdés mennyit bír utána,i