Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Most jöttem meg, gurulgattam egy kicsit.
Még mindig nem vagyok kibékülve a váltóval.

A következő lenne a problémám:

Egyesben nem is próbáltam, de kettesben hármasban magas fordulaton 8-12 között, ha váltok csörög csattog, és iszonyat nehezen veszi. Lehet én vagyok béna, de azt hiszem csak akkor nyugodnék, meg ha valaki egy tapasztaltabb motoros kipróbálná, és mondana valami véleményt. Alacsony fordulaton 3-6 között veszi csak hangos.

tHUNder! Ha valamikor feléd mennék, beszélhetnénk egy próba körről vagy valaki aki ráér, pesten.

Áront nem akarom zaklatni, mert lehet nagyon beégetném magamat.
Az ürest már 10-ből 9-szer eltalálom, de ez a magas fordulaton való váltás probléma még mindig fent áll.

Előre is köszi a tanácsokat, hozzászólásokat.
Hali!

Én itt találtam: Fehér index
- első index párban, sárga izzókkal 15e Ft
- hátsó index párban, sárga izzókkal 14e Ft

Nem túl pénztárcakímélő, úgyhogy sztem érdemes futni egy kört az ebay-en is!
Hajrá!
tHUNder, Zizzer.
Sziasztok!

"Fehér" indexbúrát keresnék '95-ös japán belpiacos 400-as zizire. Tudtok esetleg valahonnan hazánkból, vagy irány az ebay? Ott merrefelé találok?

illetve,

Ugyanehhez a modellhez km-spirál milyen áron szerezhető be hazánkban és merrefelé?

Előre is köszi, kollégák!
Szeretném a véleményeteket kikérni erről a termékről, ha valakinek van vmi észrevétele érdekelne...

http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Jelenleg a 13. kerület hírnevét öregbítem..
Pestnek melyik fertáján tanyázol?
Köszi a kedves fogadtatást, remélem hamarosan tényleg gurulhatunk egyet!
Grat, sok kilométernyi széles, balesetmentes utat!
nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Régebben emlékszem volt itt valami ruhatisztítóról, illetve javító, méretre igazító cégről szó, de nem találom meg. Ha valaki tudja, legyen oly kedves írja be a cég adatait!
Köszi
Üdv körünkben kolega!

Kanyar Bandinak nagyon sok értékes holmija van
Te a motorjának lettél gazdája,én a Bódis-dobjait örököltem el tőle
Legyen értékes és hasznos a fórumon eltöltött időd
Jajj a kicsi Zizi

Örülök hogy bejelentkeztél! Amint látod maradtam a típusnál, csak pár kategóriával feljebb . Reméljük hamarosan találkozunk!
nem hülyeség. holnap meglátjuk.
Holnap ha szép az idő zúzzunk le egy kis karikára az Üvegtájgőrhöz.
persze, beájultam éjfél-1 körül nálunk is óriásnagybevásárlás, meg kis garázsrendezés -legalább tologathatom kicsit a Zécskét
jó melót, Zsé szólhat ilyenkor ide is, ha kell ember
De ugye minden rendben van? Én most zúzok Piroshoz segíteni földet hányni a kertben, aztán szerintem shopping. Megint süt a nap de persze mellette dühöng a tornádó.
9 óta
Ne! Te már ébren vagy?
jobbulást a kocsinak is! elég lesz má a "jóból"!
Sziasztok!ZZR600-hoz keresek kilóméteróra spirált!Ha van valakinek eladó érdekelne!köszi
Gratula!
Bár sor 4 250-be ha valami elromlik a gatyád rá fog menni!