Most jöttem meg, gurulgattam egy kicsit.
Még mindig nem vagyok kibékülve a váltóval.
A következő lenne a problémám:
Egyesben nem is próbáltam, de kettesben hármasban magas fordulaton 8-12 között, ha váltok csörög csattog, és iszonyat nehezen veszi. Lehet én vagyok béna, de azt hiszem csak akkor nyugodnék, meg ha valaki egy tapasztaltabb motoros kipróbálná, és mondana valami véleményt. Alacsony fordulaton 3-6 között veszi csak hangos.
tHUNder! Ha valamikor feléd mennék, beszélhetnénk egy próba körről vagy valaki aki ráér, pesten.
Áront nem akarom zaklatni, mert lehet nagyon beégetném magamat.
Az ürest már 10-ből 9-szer eltalálom, de ez a magas fordulaton való váltás probléma még mindig fent áll.
Sziasztok!
Régebben emlékszem volt itt valami ruhatisztítóról, illetve javító, méretre igazító cégről szó, de nem találom meg. Ha valaki tudja, legyen oly kedves írja be a cég adatait!
Köszi
Kanyar Bandinak nagyon sok értékes holmija van
Te a motorjának lettél gazdája,én a Bódis-dobjait örököltem el tőle
Legyen értékes és hasznos a fórumon eltöltött időd
persze, beájultam éjfél-1 körül nálunk is óriásnagybevásárlás, meg kis garázsrendezés -legalább tologathatom kicsit a Zécskét
jó melót, Zsé szólhat ilyenkor ide is, ha kell ember
De ugye minden rendben van? Én most zúzok Piroshoz segíteni földet hányni a kertben, aztán szerintem shopping. Megint süt a nap de persze mellette dühöng a tornádó.
Most jöttem meg, gurulgattam egy kicsit.
Még mindig nem vagyok kibékülve a váltóval.
A következő lenne a problémám:
Egyesben nem is próbáltam, de kettesben hármasban magas fordulaton 8-12 között, ha váltok csörög csattog, és iszonyat nehezen veszi. Lehet én vagyok béna, de azt hiszem csak akkor nyugodnék, meg ha valaki egy tapasztaltabb motoros kipróbálná, és mondana valami véleményt. Alacsony fordulaton 3-6 között veszi csak hangos.
tHUNder! Ha valamikor feléd mennék, beszélhetnénk egy próba körről vagy valaki aki ráér, pesten.
Áront nem akarom zaklatni, mert lehet nagyon beégetném magamat.
Az ürest már 10-ből 9-szer eltalálom, de ez a magas fordulaton való váltás probléma még mindig fent áll.
Előre is köszi a tanácsokat, hozzászólásokat.