Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbáld a légszűrőt kitisztítani/cserélni és kérlek, számolj be az eredményről ;)
Vegyük észre, hogy a kormány nem eredeti.
Szia Bandi!
Köszönöm a képeket, de most változott a felállás, mert egy teljes szettet szeretnék kisiparilag megoldani, oldaldoboztartókkal meg topcase-el, és úgy hogy lehetőleg maradjon meg a kapaszkodó is, már ha ez lehetséges...
De mégegyszer köszönöm.
na ezt k*rva jól megmondtam
ja, kuplunghoz el is kell pörögnie a fordulatnak...
az a pár hete, az tavaly volt
'ellenállás', '10000' szavakra rákeresve itt a topikban van némi ilyesmiről szó.
ha egyáltalán ilyesmi hibáról van szó...
kuplungod nem csúszik?
A műszerfalban csak olyan elektronika van szerintem ami 180km/h fölött szabályozza le a motort, nincs köze fordulathoz...
én mentem a 600-assal műszerfal nélkül, de semmi ilyet nem csinált.
azt mondta a szerelö hogy volt már nála ilyen bajjal egy zizi,és müszerfal cserével minden jo lett!
és sikerült megjavitani? Mi lehet a baja?
majd jönnek az okosok és megmondják.
ha jól emléxem volt itt ilyen probléma pár hete...
Az a baj, hogy olyan szerelőt aki megoldja csak Fehérváron tudok.
Műszerfalban? Műszerfal nélkül is mennie kell.
Sziasztok!Segitségre lenne szükségem!A kis zizim 8000-es fordulatnál gázadásra megtorpan és nem igazán akar menni.Szerelöm nem talált semmit.Azt mondta hogy a müszerfalba van valami elektronika ami meghalt.Lehetséges? Kérlek benneteket segitsetek! Elöre is köszönöm!
More-more-more!
Egyedül a két oldallap alsó csavarhelyére kell valamit kitalálni, maga a sárvédőtest 1:1-ben jó a villára.
Kérdezz rá a 9R topikban basi-ra, hátha van neki, vagy tud gyártani. Ráadásul itt van a közelben, szóval nem is kellene messzire menned.
vajon 1-1 be felmegy?
súgó
Már csak szerezni kell valahonnan emberi áron, 98-tól (nagymosolygós) már ilyen.
Kinézetre nem rossz, formásabb (ízlések és pofonok, nekem jobban tetszik) mint a gyári.
Fingom nincs, ha egyáltalán lenne normális motorbontó a környéken akkor elgurulnék sárvédő nélkül és rápróbálnék többfélét. De még tán ez a 9r a legtetszetősebb, semmiképp nem akarok olyat ami hosszában két darabból van.
egy kicsit rövidke, de elmegy. XX sárvédő nem megy fel?
Elgondolkodtam. Nem is olyan szörnyű 9R sárvédővel.