Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A dupla 10. A pirosat átvettem volna....
Sziasztok.Érdeklődni szeretnék,hogy az 1100-as ZIZIM hűtő ventillátora nem 80 foknál kapcsol be hanem olyan 90-95 foknál.Mi lehet a baja,melyik hőgomba szarakodhat.Segítségeteket előre is köszönöm Zoli
Persze, ráér még, addig úgy is pénzt kell összeszednem valahonnan.

Köszönöm szépen !
Hááát, jelenleg, kint van a raktárban...
Hogy őszinte legyek, nem emlékszem a márkájára.
de, meg tudom majd neked nézni, annyi, hogy a héten sajnos nem érek rá, mert elutazom versenyre (péntek-szombat-vasárnap) addig viszont minden nap dolgozom késő estig...
Tehát jövő héten hétfőn tudok neked több információt és képet adni...
Sajnos a listámban csak ennyi szerepel: ZÁR-SZETT, AN 400

Ha így megfelel neked, akkor hétfőn intézkedem!
Tyűha, micsoda ajánlat...
Igencsak meggondolandó...

Egy pár dolgot lehet róla tudni? Láncszem, lakat vastagság... Meg nem is tudom mit kell még nézni rajta.
amit én adnék, annak a zárát sem egyszerű kinyitni, viszont van súlya rendesen...

34 ezer helyett 21 és a tiéd!
Nézd a lakatot... :)

De, ha nem ezt választod, akkor sincs baj... válassz olyat, ami neked megfelel.

Pussz.
Sky!

A jobbikat adom neked 21 pénzért, ha érdekel...

Pussz!
És viszont
mél ment
Akkor egyiket sem?

Van olyan amit ajánlanál? Biztatónak tűnt, hogy a Citadel vastagabb, a lánc, és a lakat is. De ha a zárat könnyebben nyitják, akkor az egész nem ér semmit.

Esetleg ez? Abus
szerintem a hagyományos henger/lemez záras lakat végűt ne (talán az oldalt csapos jobb lehet), könnyen pick-elhető. ezek is tartanak, de inkább magasabb védelmi szintűre mennék. sajnos ez pénzfüggő is.
Sziasztok!

Lezáró lánc vétele előtt vagyok.
Szerintetek melyiket érdemes megvenni.
A nevesebb gyártóé vékonyabb és drágább.
A "kevésbé ismert" viszont olcsóbb, és vastagabb. Lehet itt maga a lakat nem olyan minőségű...
Abus
Citadel
tegnap viszont ez jött hong-kongból. 2 hét alatt, 6$ postával
Mondjuk úgy megálltam 1-vagy két ujjas fékkel mindenhol, 2 személlyel is, volt benne rázósabb szitu is nagyfékkel... A fütyimse emléxik már milyen volt a régivel , de hogy jobb lett az tuti...
lesz! , már tervezgetem
A farokidomot, meg a kapaszkodót mindenképpen fényezni kellett, ha már így, akkor eccerűbb volt ráhúzni azt a "csíkot" de továbra sem szürke, hanem selyem fényű fekete
Mondjuk az fura, ha télleg "matricás" ez a fajta gyári szín...
Jobb lett a negatív G a fémfékcsővel?
bukógombát neki, ha már ilyen szép a fénye!
Te Ilonka, most, ahogy nézegetem a motorodat, jut eszembe a kérdés: gondoltál rá, hogy az alsó részekre festett szürke sávot nem festékből, hanem fóliából állítod elő, ahogy gyárilag is van egyébként, és akkor nem kell baszakodni a fényezéssel, ráadásul az óvja is egy kicsit a fényezést/idomot?
Szia!
A homasitánál van darabra is ,én az Üllöi uton voltam ott vettem.
Rendben van a portéka
seráfütty mondjuk én azt sem bírtam ki

Na jó, a fényezés sérülései miatt csak majdnem 100% :)
Mondjuk úgy, hogy dolgoztam a szervizköltség ügyében. Úgy döntöttem, hogy akkor jó a motor, ha 100, és nem 90%-os :)