Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, ha ez téged boldogsággal tölt el, akkor gratula az új gépedhez!
Üdv a klubban!
Remek kis motort vettél, jó gazdától!
Várunk a közös gurulásokon és rendezvényen, amit szerintem nem csak magam nevében mondhatok, mint ex ZZR-es!
Sok közös kilómétert együtt!
Szevasztok,
Többen segítettetek véleménnyel, tanácsokkal motor vásárlás terén ezért gondoltam közlöm hogy megvettem első gépemet, ami nem egy zzr lett
Na helló!

Ne szivárog az olaj, ma letakarítottam nagyjából mindent, gázolajjal meg benzinnel. Úgy megvolt zsírozva a lánc hogy összevert mindent, és ahhoz tapadt a por.

Gondolkoztam már sok mindenen, hogy merre megyek majd motorozgatni, még egy kis időt szokom a motort!

Akciósan nem tud valaki levegőszűrőt? :) Elég jól porlad! :)

Ma lecseréltem olajat és olajszűrőt is! Olaj Repsol Moto Racing 10W50
Sziasztok ZZR társak!

Engedjétek meg, hogy mint ZZR tulajdonos, tiszteletemet tegyem itt a fórumon. KanyarBandinak ismerős lehet az adatlapomon szereplő motor: igen, én vagyok az új tulaja a kis zizinek, ami annyi helyet megjárt már. Jelentem: a motor él és virul, túl van egy gumi- és olajcserén, megbízhatóan teszi a dolgát.

Nekem úgy tűnik, hogy egy remek csapat gyűlt itt össze, a sok szervezés, a programok, a sok segítség és főként a humor miatt nagyon jó lehet ide tartozni.

Igazából csak szerettem volna beköszönni: sziasztok!
Nincs mit!

Ez a legkevesebb....

Remélem tényleg letudtad ezeket a rossz dolgokat, egy jó időre...
Kösz az intézkedést!

Mindenkinek!
Itt vagyok, csak a kocsimnak jöttek hátulról, nem nagy a kár, hátsó ajtó, lökhárító . Remélem most letudtam megint 10-15 évre az összes ilyen dőlést, koccanást ...
Most már nincs is időm rohangálni lábtartóért, megteszi hétvégére ez ami van. Újat, vagy újszerű jönne csak számításba mindenképpen. Nincs más hátra mint várni a hétfő-keddet, majd ha megjön a szerelőmhöz. Addig ágyba bújni és tv-ézni, már ne történjen semmi !
vki csörrögjön mán a papára, ha tud. sztem nem olvassa a fórumot.
Csak a csonk tört le, a konzol nem. Ott álltam mellette a piros lámpánál, amikor a kezében maradt...
Sziasztok!

Van egy Osram Night Braker Plus H4 izzó 1 db elfekvőben, ha valaki gondolja..., mert megvettem a dupla csomagolást.
csak csonk emlékeim szt.
A Gyulát felhívtam, és azt mondta, hogy van mind a két oldalra lábtartó, de konzol csak a fékpedál oldalán van.
Hívd fel, és letudjátok egyeztetni, hogy mire van szükséged.
csak a felhajló csonk tört, amin a lábad van, vagy a konzolja is?
Gyulánál nincs?
Most kérdeztem meg őket, és nincs nekik raktáron, rendelni kell.

Akkor bontó gyanus...
Szia!

Kawasaki M3?

Ha ott van akkor betudok neked menni, és el is tudom hozni.

Vagy esetleg valamelyik bontó...
Első bal oldali lábtartóm eltört a dőléskor. Péntekre ígértek 12 eFt-ért újat, hát csesztek betartani az ígértet .
Van ötletetek hol lehetne MA megvenni Budapesten?
Szia KillBill!
Érdeklődnék, hogy TE mikorra és hol jelentkeztél az ingyenes vez.tech.oktatásra?
Ahogy nézegetem már csak 23-ára van hely .
Szia!

Nekem is szivárgott az olaj a váltókarnál, de nekem emellett még egy komplett váltót is kellett cserélnem.

Most még szokom a váltásokat, alig váltok félre 10-ből 4-szer . Á nem is....

Látom debreceni vagy, gondoltad már, hogy feljössz pestre a motorral?
használd egészséggel!
uraim jó reggelt, eddig irigykedtem a nagyzizikre volt ugyan már ezredesből több is de most kutyának köszönhetően megtaláltam a leggazdaságosabb munkábajárós gépet, kemény 4 liter 70 km-eren nem "szüttyőgve", örülök hogy került a családba egy öreg zx10, a 12es marad vadulni, ez poedig a bejárós gép lessz. köszönöm kutya ur ismételten, semmi rosszat nem tudok mondani a gépről,
Köszönöm! Már nagyjából mindenkit ismerek kép és nick alapján, több mint 1 hónapja nyomon követem a fórum eseményeit! :)
Én is azt mondom, na végre! :) Holnap leszervizelem, most látom hogy szivárog az olaj a váltókarnál, remélem hozzáférhető a tömítés! :)
Minden jót nektek!
Szia!

Sok boldogságot, és balesetmentes kilométert!

Anno én is néztem ezt a mocit, nagyon tetszett, csak mivel én Érden lakok, nagyon messze lett volna.

tHUNder!

Köszi a bátorítást csomagtartó konzol készítése ügyben , de szerintem nekem marad a készen vett dolog. Vagy max megkérem öcsémet...

A legelső viszont amibe beruházok majd az egy lezáró lesz...
...nnna, most az én agyam fáradt le szóismétlőre...