Sz'al: belekukkantottam a 7R szerviz útmutatójába. Ez megmutatta, hogy van a ventilátor kapcsoló gomba a hűtőben, és a vízhőfok jeladó a termosztátházban (megvilágosodtam ). Gondolom a ZZ-R hasonló. Így én is arra gondolok, hogy bármelyik lehet a kettő közül. Viszont ez azt is jelenti, hogy bármennyi embernél is 0 lesz a megoldás szóban. Vagy kell egy hőmérő, aminek a mérési tartományába befér a ventilátor kapcsolását eredményező hőfok, vagy méginkább: ki kell venni okosan (ott "vér fog folyni", tehát valamivel el kell állítani/betömni) a két gyanúsítottat /egyenként/, szerintem lesz rajtuk oxidáció v. hasonló, megpucolni és vissza. A ventikapcsolónál azt is írta, hogy nem szereti az ütéseket, tehát azzal mindenképp óvatosan bánni. Folyadékot gondolom kétévente szoktál cserélni, meg, hogy a cserék során tisztának találod a hűtőrendszert. Hőmérő nélkül csak akkor derül ki a hunyó, ha egyesével csinálod és a kettő közül valamelyik az ok ÉS sikerül a pucolással megjavítani. Ami azért eggyel több és, mint amennyit én szeretnék. Szerelőkesztyűt fel! (vagy előbb, ha esedékes a csere, jóféle fagyállót beszerezni)
A hátsó doboz tartó készítése nem olyan "nagy dolog" (mondom én , a nagy "szakértő"). Két pipa szerű cső (egy tükrözve), a kampók csavarjait hosszabbra egy távtartóval, a "pipák" végére egy konzol konzoltartó hegesztése és ... ?!
Szia.Bután tettem fel a kérdést.Eddig a hőfokmérőnek a közepénél indult a ventillátor,de két-három hónapja a piros mező elött egy fél centivel indul a venti.Remélem most már érthetöbb a kérdés.Válaszodat előre is köszönöm.Zoli
Sziasztok.Bután tettem fel a kérdést.Eddig a hőfokmérőnek a közepénél indult a ventillátor,de két-három hónapja a piros mező elött egy fél centivel indul a venti.Remélem most már érthetöbb a kérdés.Válaszotokat előre is köszönöm.Zoli
Hát, te olyanokat kérdezel...
Meg nézem neked ezt is hétfőn!
egy buksi tuti belefér, de megnézem, hát ha kettő is... de szerintem annyi talán nem...
platnit is tudok adni, csak konzolt nem, mert azt Misi lenyúlta mindet magának... kis szenya...
1. Mennyi a motorok üzeminek számító hűtőközeg-hőfoka? (Szerinted?)
2. Zárt-e a motorok folyadékhűtő rendszere normális esetben?
3. A forráspont emelkedik-e zárt rendszerben, nyomás alatt?
Az általam helyesnek vélt válaszok megtalálása esetén meg fogsz nyugodni.
ha mutatsz róla képet, hogy konkrétan, milyet szeretnél, megnézem, sok van, amin nincs azonosító, és nekem konkrétan gőzöm sincs néha, hogy mi micsoda...
(Pl. cikkszám Mann Filter)
Bocsi, hogy ilyenekbe bekérdezek, de én ma már csak ilyen vagyok...
Meg nézem neked ezt is hétfőn!
egy buksi tuti belefér, de megnézem, hát ha kettő is... de szerintem annyi talán nem...
platnit is tudok adni, csak konzolt nem, mert azt Misi lenyúlta mindet magának... kis szenya...
Sajnos konzol nélkül elég nehézkes ráraknom... Egyenlőre az kutatok.
Ár, megegyezés szerint...
Máris megnézem.
Doboz - rögzítő lappal
2. Zárt-e a motorok folyadékhűtő rendszere normális esetben?
3. A forráspont emelkedik-e zárt rendszerben, nyomás alatt?
Az általam helyesnek vélt válaszok megtalálása esetén meg fogsz nyugodni.
Elég drága...
Sajnálom!
típus: Puig 1658H - Smoke
ja, egyáltalán nem sürgős. sőt örülnék ha nem ebben a hónapban jönne köszi
A másik.
Valki tud plexit '98-as 400-as ZZR-hez? Vagy bontó? Most hívtam a Kawasaki M3-at, 43ezer...
Illetve doboz tartó konzolt hátulra, meg esetleg dobozt is.
Köszi!
ha mutatsz róla képet, hogy konkrétan, milyet szeretnél, megnézem, sok van, amin nincs azonosító, és nekem konkrétan gőzöm sincs néha, hogy mi micsoda...
Tudom, hogy ciki, de ez van...