Te megnézted a képeket a tegnapi napról?
Két helyen is fent vannak a Kutyánál, még tegnap... olvass vissza és én is tettem fel... jók lettek vigyorogsz, ügyes voltál, és van asszonykáról is...
Brigi és Detty ott vigyorognak, miközben Peeter elveszti a fejét...
psszt, ne mond el senkinek... igen tudom!
Húúú, mit kapok ezért...
Az előzőhöz vissza térve, azért is fontos a biztonsági öltözék, mert ha úgy ül föl mögéd, egyszerűen bátrabb lesz, biztonság érzetet ad, maga a ruha is!
Örülök, hogy neki van, már csak neked kéne beszerezni dolgokat...
Ha a sityak érdekel majd szólsz...
Neked viszont nézni kéne valami nacit, mert ha nem is buksz, amit nagyon remélek, a térd ízületed totál szétmegy a menetszéltől!
Ami nem játék, én most érzem, hogy évekig robogóztam farmerban, meg lovagoltam, télen a hidegben egy szál lovas ruciban...
Borzalmas, pedig ehhez én még fiatal vagyok...!
Hát igen... kérlelni lehet 5-szőr-10-szer... így nincs választása, és rögtön mély víz, de szigorú felügyelet alatt... így baj nem lehet!
Én mindig ezt alkalmazom!
De nagyon aranyos volt, és nagyon meg volt illetődve, meg szégyenlős is volt... de aztán idővel feloldódott!
Kedves csajszi, jó választás!
Gratula!
És még a motorozást is szeretni fogja, ha vigyázol rá, ez már csak rajtad múlik.
Ha nem ijeszted meg, nem csinálsz butaságokat és ő biztonságban érzi magát, akkor örömmel menni fog. A társasággal szerintem, nem volt baja. Mindenki kedves és jó fej volt! Sok csaj volt, tudott beszélgetni, nem egyedül árválkodott!
Mondtam, hogy érdemes elhozni...
Jöjjön csak máskor is.
Buksim, van pont egy olyan, ami rajta is volt, csak ezüst színű.
Sőt most lesz két teljes bőr ruhám, egy szép sárga Spyki, és egy olyan, mint ami rajtam volt, csak fekete - kék.
Neki már majdnem minden megvan , csak a bukó és a kesztyű hiányzik. Neki komplettebb a ruhája mint nekem.
Már alig várom, hogy neki is meglegyen minden, addig pedig gyakorlok szorgalmasan.
KillBill! Neked még jövök egy valamivel amit szeretsz, csak még nem voltunk kajálni sem, a csoki meg most elolvadt volna. Tudod miért...
Hát ennek én személyesen is nagyon örülök, mert nekem meg úgy tűnt, hogy nem is tetszett neki, félt és nem élvezte .
Este amikor már lenyugodott a forgalom akkor ott a környéken kicsi körökre menjetek el, szokjátok mindketten, de okvetlenül védőfelszerelésben! Az meg nem csak a bukót jelenti! Igen, tudom, pénzbe kerül, de az egészség megfizethetetlen! Nadrág, kabát, csizma, kesztyű és bukó aztán gooo !
Akkor légy szíves annyit árulj el hogy Andinak, rajtad kívül, mi a kedvence: csoki, virág, ital ... amivel következő alkalommal meg lehetne lepni! A végén még a bójákat is ő szedte fel! Amire észrevettem már kész is volt, égett is a pofám !
Semmi baj, pótoljuk, viszont kihagytad ahogy leraktam én is a mocit. Bal fordulás, lassított, túl kicsi fröccs, befulladt és lefeküdt, én csak oldalra gurulva hátra feküdtem :( Nincs nagy baj mocin, kis karc, komolyan nem vészes, egyedül eltört a bal lábtartóm, az fogta fel az egészet :( Meg a tesco csík!
Persze-persze... ne mentegetőzz!
A bénákat nem fényképezted...
Tanúság... mivel mindenkiről van kép, csak én voltam béna
Nem baj, azért én még szeretlek...
Én meg mindig jobb-és jobb leszek, már mint ügyesebb!
Na, majd a 16-án, ha visszajöttem erről a rendőrös vezetéstechnikai oktatásról, mesélek.
Bezzeg Áront azt fényképezted... Na szép mondhatom...
készült vagy tizenöt kép a sárga motorról: egy helyben áll, Áron nézi, Áron szereli, egy helyben ülsz rajta, Attila megy vele stb... csak aról nem ,ahogy mész vele
úgy látszik én is öregszem: vagy instrukciókat adok (heves kiabálás közepette) vagy fényképezek
Te megnézted a képeket a tegnapi napról?
Két helyen is fent vannak a Kutyánál, még tegnap... olvass vissza és én is tettem fel... jók lettek vigyorogsz, ügyes voltál, és van asszonykáról is...
Brigi és Detty ott vigyorognak, miközben Peeter elveszti a fejét...