Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

védényegvenre gondótam...
KanyaRúRR tudja a számom ha gondolod
RRamms+ein !

Köszi, több szem többet lát alapon bármikor találkozhatunk.
egy láncért lecserélni a motort? azigen, jól megy ottan LENT magának
Szia!

Elküldtem.

Köszi!
fújdbe kontaktspRRével 1 szezont mégelmegy
naaz véletlen
ma délelőtt mentem a hatszázassal a városban... 45000 után a lánc már olyan egyenetlenül nyúlt, hogy muszáLY lecserélnem...

tud valaki (nálam is) olcsóbban láncszettet 2002-es ZZR-hez

Néda vegyül... Tuggya hogy miajó, csak véletlenül vett 1 Hoddát
éreztem
4580 Ft, cím az adatlapon
Vegyé hondáát

Ha gondolod ránézek a váltódra énis Érdi vagyok..és láttam már eszt aszt
Dobd át emilben a számod. Megbeszéljük mikor hol
Valaki légszűrőt nem tud jó áron? (ZZR 400 97')
Dobd át emilben a számod. Megbeszéljük mikor hol
Gondoltam a láncfeszességre is, hogy esetleg az, de amikor 2-ből 3-ba váltok pl 8-10e-nél akkor valami nagyon recseg ropog, meg olyan fémes darálós hangot ad, valamikor be sem akarja venni.

Áron azt mondta szép állapotú váltót talált, úgyhogy avval akkor nem lesz gond, lehet csak valakinek meg kellene mutatni dinamikusabb gyorsításoknál hogyan kell váltani.

Néztem sok videót a Youtube-on és ott szinte hangtalanul tudott váltani, 0-100-ra való gyorsításkor.

Szóval ha valaki tud please help me...
Sziasztok,

Motor takaró ponyvákból melyik, ami ZZR400-ra való?
Sajnos itt BP-en örzött, de nyitott parkolóban tárolom esténként..

Auchan-ben kapható árban jó (2e) csak nem igazán rávaló...
Drágát nem igen akarok, mert még lelopnák róla:)

Valakinek valamielyik bevált?

Sanyeee
KanyarBandi!

Ha megtudnánk beszélni egy ilyen találkozót, azt nagyon megköszönném. Lemehetek én is Szfvárra vagy félúton is találkozhatunk én teljesen rugalmas vagyok ilyen téren.

A héten valamikor tudunk egyeztetni?
a 400-as (600-as ) váltója ilyen, nem kell megrémülni a hangoktól. Csillapítani a következő technikákkál lehet: link

Ha gondolod a héten megpróbálok arra kanyarodni , és megnézem, bár Áron értő kezei után, kétlem, hogy bármi gond lenne... Próbálgasd amiket leírtam
ebay.co.uk -n keress a:
"bulbs yellow chrome" -ra
Szia, érdemes egy kört az ebay-en is futni. Én anno Írországból kaptam a legkedvezőbb árat. Az égőkről csak annyi hogy én krómozott sárga égőket vettem bele , vagyis "teljesen" fehérek az indexek, de sárgával villognak. Fényerejükre még senki sem panaszkodott .
Kedves ZZR-esek!

Thunderral és KillBill-el már beszéltünk róla, hogy szeretnénk ellátogatni a Fertő tóhoz egy kirándulás keretein belül. Ha lenne rá igény, akkor szívesen megszerveznék egy hétvégi túrát egy napos ottalvással a közelben (Pl.:Sopron, Fertőrákos, Fertőd) ahol olcsó szállást kapnánk. Én már körbenéztem és 3-6ezer forintért fejenként, igény szerinti szállást lehet találni.
A túrát májusban már meg lehetne tartani, de ez is rugalmas, megbeszéljük!
Tervem a következő lenne.
1. nap:
- Korai indulással eljutni a szállásra
- Cuccokat otthagyva motorozás a környéken
Pl: Ahol most voltak Rammsteinék
Útvonal1.
vagy helybéli látványosságok felkutatása
Látnivalók Sopron környékén
- Délutáni, kora esti visszaérkezés a szállásra, vacsora (ez lehet saját elkészítésű, vagy olcsó étterem keresés a környéken)
- Akinek még van kedve gyalogos séta a környéken, vagy alvás, kipihenni az aznapi fáradalmakat.

2. nap
- Dél előtti ébredés
- Összecuccolás, elindulás
- Fertő tó körbemotorozása, látványosságoknál igény szerint megállás, fényképezkedés.
- Vissza Budapestre, kora esti érkezéssel.

Összesen, ha sokat motorozunk is, 700 km-be belefér a túra.
Szállást jelentkezőktől függően keresnék hogy mindannyian elférjünk.
Költségek:
Útiköltség 7 literes átlagfogyasztással (autópálya nélkül):
700km x kb.400 ft./liter benzin = 19600 Ft.
Szállás: Mint írtam, 3000 és 6000 forint kultúrált szállást lehet kapni fő/éjszakára
Étkezés: Én egy szombati vacsorát és vasárnapi ebédet támogatok étteremben, vendéglőben kb. 1500-3000 forint /fő/étkezés. A többi szerintem szendviccsel megoldható.
Így az összköltség 1 motor 1 fővel kb.: 19600+5000+4000=28600 Forint. De nagyon kitolva a korlátokat 30.000 forintból megvan. A plusz egy főt még rá tudjátok számolni, aki párral jönne. Szerintem a 7 liter-es átlagfogyasztás is túlzás, de akkor abba benne van minden (csomag, +1fő).
Akit érdekelne jelezze!

Üdv: Peeter
Kedves Kolléga!

Köszönöm, a választ! Akkor már csak egy tapasztalt mester kell találnunk.

Persze, hogy van kedvem menni, mi az hogy! Ez nem is kérdéses. Megbeszéljük, és megyek.
Szia!

Hát én itt jelentkeztem...

http://www.ivtm.hu/

Hogy mikorra van hely, az gondolom a létszámtól függ, sajnálom, ha csak 23-ára kaptál helyet, de javaslom, ne hagyd ki!
Pláne, mert mert nagyon hasznos és ingyen van!

Üdv Kill.
Szeva' Sky!

Nálam ugyanez a helyzet, csattog-kattog a váltó, főleg magas fordulatnál, de alacsonynál sem a leghalkabb a váltás. Engem nem zavar, még szeretem is azt a f.sza fém-hangot, de ha ez így nem normális, akkor nekem is lépnem kell az ügyben. Éppen ezért én is szívesen venném, ha pár tapasztaltabb "kolléga" megmondaná a tutit, h ez így jól van-e, vagy sem!

...és merre gurultál? Mi megnéztük ma a Turult Tbányán, meg dobtunk egy kávét Tarjánban, akartam is szólni, de 2kor derült ki, h negyed3-kor indulunk, addig úgy tűnt elmarad a mai menet. Jövő7 vasárnapra Tata van tervben, ha van kedved velünk tartani szívesen látunk (és persze bárkit, aki csatlakozna)!