Inkább jó, hogy nem láttam, biztos öregedtem volna néhány évet!
Úgy tűnik van abban valami, hogy az ikrek megérzik, ha valamelyikükkel töténik valami. Az enyém alig akart bemenni a garázsba délután.
Tegnap, mire Érdre értünk, már olyan fáradt voltam, hogy elment az én hangom is...
Olyan voltam, mint ha végig szurkoltam volna egy Fradi meccset!
Borzalmasan rekedt voltam!
Ej már no!
Senki sem volt béna.
Indoklás: tehetségesnek kell lenni ahhoz, hogy valaki a bóják között szlalomozzon ez tény, de nem téma.
Viszont ahhoz is ügyesnek kell lenni, hogy konkrétan a bóját rugd fel. Mindez meg volt kinek így, kinek úgy. Ergo mindenki ügyi volt
Kutya!
Köszi a töltést, reggel szépen, mint egy kezes bari elindult gond nélkül.
Vasárnap megmutatom a szerelőnek, és ha új akksi kell, akkor jövő7en
Torkod? Jobban vagy? Nem kellett volna annyit kiabálni
Az hagyján, hogy a Peeter motorját, de borult volna az egész sor... többek közt az enyém is...
De, túlélted és ez a lényeg, meg hogy, végül nem történt baj, ott voltunk segítettünk, már mint a srácok...
Köszönöm mindenkinek aki ott volt reggel a Shell kúton, és segített hogy nem zúzzak le egyszerre két motort is. Nem emlékszem ki segített, mert sokkot kaptam.
Na...
Tessék...
Itt az egyik HVCS...
vagy is VKCS (vidéki kemény csávó)...
Hát aki lazsált...
Ez amúgy is azért lehetett, mert hárman mentek felemelni a motorod, ne félj, ha neked kellett volna, most fájna...
Na meg mi motoroztunk, nem borulgattunk...
Mi másik játékot játszottunk, nem azt, hogy ki tud hamarabb a motor alá kerülni...
Nálunk a lényeg az volt, hogy fennmaradjunk. Kapaszkodtunk is, mint a fene... Tisztességesen, had fájjon...
(azért csak viccelek...)
Lehet tényleg puhányak vagyunk... ááá, nem hiszem a mi motorunk nehezebb! Vagy ilyesmi...
Igen, köszi megnéztem őket... Néhol olyan fejet vágok a koncentrációtól... Próbáltam apai, anyait beleadni, hogy sikerüljön... Tetszett is nagyon, és az önbizalomnak, (ami nem volt) is jót tesz, persze csak pozitív értelemben, nem elszállósan.
Sok tekintetben nagyon is jót tett ez a hétvége. Ha lehetne havonta egy ilyen annak nagyon örülnék.
Úgy tűnik van abban valami, hogy az ikrek megérzik, ha valamelyikükkel töténik valami. Az enyém alig akart bemenni a garázsba délután.
Nem, a megoldás prózaibb: a klaviatúrát püfeltem, mivel a vasárnapi meló ma reggelre maradt
De, ezt is borzalmasan éltem meg...
aludni akarok!
Te mi a francot csinálsz olyan korán?
Én ügyeletes vagyok ma, de te?
Alkatrész válság van, vagy mi?
Vagy, mentek önkéntesen lyukat tömni az atomreaktorokhoz?
Olyan voltam, mint ha végig szurkoltam volna egy Fradi meccset!
Borzalmasan rekedt voltam!
Torkom kivan, de a tegnap esti "gyógyszerrel" majd kikúrálom
Mert még másnak is eszébe jutna azzal megköszönni neki a gondoskodást és akkor nem csak nekem örülne!
Senki sem volt béna.
Indoklás: tehetségesnek kell lenni ahhoz, hogy valaki a bóják között szlalomozzon ez tény, de nem téma.
Viszont ahhoz is ügyesnek kell lenni, hogy konkrétan a bóját rugd fel. Mindez meg volt kinek így, kinek úgy. Ergo mindenki ügyi volt
Köszi a töltést, reggel szépen, mint egy kezes bari elindult gond nélkül.
Vasárnap megmutatom a szerelőnek, és ha új akksi kell, akkor jövő7en
Torkod? Jobban vagy? Nem kellett volna annyit kiabálni
De, túlélted és ez a lényeg, meg hogy, végül nem történt baj, ott voltunk segítettünk, már mint a srácok...
Tanuló pénz... szerintem már mindenkinél megvolt.
Peeter mégegyszer bocsi!
Köszönöm mindenkinek aki ott volt reggel a Shell kúton, és segített hogy nem zúzzak le egyszerre két motort is. Nem emlékszem ki segített, mert sokkot kaptam.
A kitámasztóra ezentúl különös figyelemmel....
Pedig így volt...
csak az a vicces, hogy Skyfoxot... (vagy Skyfox -al is) + még ki tudja kit/kivel...
de tudod mit: Isten tartsa meg jó szokásod!
Auuu, de tényleg nagyon fáj...
Tudod: "csak a szemembe"
Tessék...
Itt az egyik HVCS...
vagy is VKCS (vidéki kemény csávó)...
Hát aki lazsált...
Ez amúgy is azért lehetett, mert hárman mentek felemelni a motorod, ne félj, ha neked kellett volna, most fájna...
Na meg mi motoroztunk, nem borulgattunk...
Mi másik játékot játszottunk, nem azt, hogy ki tud hamarabb a motor alá kerülni...
Nálunk a lényeg az volt, hogy fennmaradjunk. Kapaszkodtunk is, mint a fene... Tisztességesen, had fájjon...
(azért csak viccelek...)
Lehet tényleg puhányak vagyunk... ááá, nem hiszem a mi motorunk nehezebb! Vagy ilyesmi...
Hétvégén szétbontottam a paripát és kiderült , hogy nem a termosztát a szar hanem a jeladó.:(
Esetleg valakinél lenne elfekvőbe ?
1994 zzr 400
köszi
S.
A jó képeket gyakorlások közben pedig én csináltam
És nekem nem fáj semmim, puha fiatalság !
Van rólad egy pár...
Sok tekintetben nagyon is jót tett ez a hétvége. Ha lehetne havonta egy ilyen annak nagyon örülnék.