Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem semmi a csávó! Egyesek ekkora arccal születnek, vagy a hosszú évek alatt növesztik így meg? Aztán mi lett a vége a csevejnek?
Sziasztok!

tHUNder és én, épségben hazaértünk!

Skyfox!
Bocsánat, hogy elhagytunk, és jeleztem volna, csak nem volt dudám...
Illetve, hallottam, hogy csörgött a telefon, de már elindultunk, utána a benzinkútról, hívtunk benneteket, vagy is téged, de már te is motoron ültél valószínűleg, mert nem vetted fel...
Szó, mi szó, sajnálom, hogy elkerültük egymást, nem volt szándékos, ne haragudjatok!

Kutya!
Először is nagyon szépen köszönjük ezt a szép napot és a szervezést!
Neked is, meg Andinak is!KÖSZÖNJÜK!
Andi kedvesen hozott nekünk vizet pogácsát stb...

A másik!
Mivel tartozunk?
Sok pogi, víz stb... Szívesen fizetjük, nyugodtan dobjátok szét!
(bankszámla és már utaljuk is!)
A harmadik, hogy sikeresen ott hagytuk a csomagot nálad, az autóban.
Kérdésem, hogy lehetséges, hogy a sofőr srác felhozza, Misivel találkozik és ki is fizeti. Illetve, Misinek is kéne egy új aksi!

Képzeld, haza fele, letört még a fél lábtartója, ezek szerint az fogta fel az ütést. Hál istennek, nem az egész...

Ha ez így oké, írd már meg kérlek részletesen, hogy mi mennyibe kerül, és mikor (melyik nap), hol lehetne átvenni, persze a sráccal a pontos időpontról, majd egyeztetünk, csak a tel számát átküldenéd...

Ja és Misi ezt küldi mindenkinek...
http://www.homasita.hu/index.p...

Pussz mindenkinek KillBill.
így is van
A hasonlat kiváló ! Valahogy én is így vagyok vele. Mármint nekem is hozzá kell szokni a paripához.
Úgy bizony, köszönet Andinak is!

Ftora! Remélem hamar rendbejön az a szépséges 600-as! Pöpec a paripa, vigyázz rá nagyon, és főleg magadra!
a buzija eeeküütted!
Igen, igen pontosan. Köszönjük Andinak is amit értünk tett. Finom volt a pogi, és köszönjük, hogy megmutatta a kis üzletét is.
aztat teccettem gondolni, hogy mindenki ott lakik, ahol én
Sziasztok!
Na kikászálódtam a zuhany alól, rég izzadtam ennyit, de oda se neki!

Király volt ez a nap, köszi a szervezést Kutya! Csatlakozom Skyfoxhoz, ha lesz még ilyen, tuti mennék, mert van még mit tanulnom...
Tényleg fasza a gép, gratula még egyszer! Még egy kevés gyakorlás és hozzászoksz mint szűz lány a bréhez!
És nem utolsó sorban köszönjünk Andinak is, aki gondoskodott ételről itókáról miegyébről
na igen, amikor sajnáltatta magát, h milyen drága ezt söpörtetni, akkor megtudta (tőlem), hogy mi magunknak csináltuk... na innentől már csak egy lépés volt (neki), hogy ingyen tegyük rendbe a placcot...
Nem mondod, hogy arra kérte, hogy a másik felét is takarítsa le... Ehhez arc kell, de nem is kicsi...

Juujjj, ténlyeg volt ott HVCS is...
Sziasztok!
Mi is sikeresen hazaértünk, fél 7-re!
Nagyon jól éreztük magunkat!
Köszönjük Kutyának a képzést, és a kiváló vasárnapi programot és türelmét hozzánk, a bénázásaink mellé!
Megyek veszek egy forró fürdőt, mert jól kiszívott a friss levegő!
persze tözsgyörkér pösti, csak jobban szeretem a vasmű szagát ezért leköltöztem
Mé mit tetszett gondolni?
Még jobb lett volna a mai nap ha a Hondások nem esnek kelnek, hemperegnek a pályán
nagyon köszönjük a mai napot, és örülök mindenkinek akit ma megismerhettem.
ja hogy déúji vagy. hát nemtom, ez a kutyagyerek szerintem az aksidra hajt
A HVCS-k-kel nem kell foglalkozni.
Nekik még személyijük sincs .

A legjobb az Autós Oktató "T" volt, aki megkérte Kutyát, ha lehet takarítsa le a pálya másik felét is .
ezigaz
Jahogy... Az autósokra... Értem.

Úúú, az üres... akkora égésnek érzem, de tényleg nem ment. A lényeg hogy a hiba az én készülékemben van, és nem a paripában...

Azért akadt hazafelé egy észrevételem. Majdnem a pirosban volt a mutató, amikor még a tank több mint háromnegyedig volt.
nem az egybegyűlt motorosok közül
Nincs itt semmi
jó kezekben van
Ja értem....