Háát végül is, ha elindulunk és asszonykád (vagy Te) úgy dönt, hogy mégsem akkor "átvehetem". Talán csak az, ha vissza másfelé mennénk (pl. a régi ötösön). Akkor vissza neked kell vagy másvalaki ...
mert azért lesznek tőlem tapasztaltabbak is, nem kell félni hogy ott marad.
Kár volna otthon maradni, leszünk ott páran és jó kis napnak ígérkezik!
Én csak suttogok...
Környékezd meg tHUNdert...
Hátha lehozza asszonyodat...
Vagy átveszi, ha elfáradsz...
Azért lenne jó, ha jönne, vagy így, vagy autóval akár, mert most megismerhet mindenkit, ami ritka, más részről, látná, hogy jó emberek közt vagy, kivalló társaságban...
Másrészről nagyon jól érezné magát, és így legalább máskor is szívesen jönne és nem nyavalyogna, hogy már megint az a hülye motorozás, meg a hülye motoros barátaid...
Lesznek más csajok is, nem csak én...
remélem.
Ne hagyja ki, no meg szívesen megismernénk mi is...
Áhh, ez a "Ne próbáld ki otthon, mi már megtettük, hogy neked ne kelljen" kategória , szörnyű volt, de itt vagyunk, és mindketten a falat kaparjuk, hogy 20 fok, és nem tudunk motorolni
van durvább: a hölgy levizsgázott, kb. annyit ment a jogsi kézhezvétele után, amennyire lakott kakucstól, lenyomta a kétnapos tréninget, plusz bepróbált két kört a gixxerezer pályagéppel a ringen
Sajnálom, de Kill-nek igaza van és asszonykádnak is .
Hűűű két nőre is ráhagyni, hogy igazuk van, egyszerre , öregszem .
Esetleg kocsival utánunk? Kár volna kihagyni, szép idő, új arcok ...
Tökéletes, de Kill már említette-ígérte, hogy megszervezi az együtt vonulási idő- és találka pontokat, aztán akinek kedve és megfelel ... . Visszafele azért mehetnénk majd át a Dunán és a régi ötösön, változatosság kedvéért .
Akkor egy darabig, csak velem kell hogy beérjétek...
Mondjuk Áron, és az édesapja már jól elbeszélgettek vele, ha már egy kicsit biztosabb vagyok, akkor KillBill lesz még egy hölgy aki folyamatosan ott lesz...
120 liter benzin mínusz!
Köszi a jó tanácsokat, majd még átgondolom, és megbeszélem vele, hogy szeretne-e jönni, a felsorolt formák valamelyikében.
Szeretném, ha már tudnám vinni, de nem szeretném az ő testi épségét veszélyeztetni.
KillBill!
Egyeztessünk még akkor vasárnapig, hogy hogyan és mikor lenne a tali.
mert azért lesznek tőlem tapasztaltabbak is, nem kell félni hogy ott marad.
Kár volna otthon maradni, leszünk ott páran és jó kis napnak ígérkezik!
Én csak suttogok...
Környékezd meg tHUNdert...
Hátha lehozza asszonyodat...
Vagy átveszi, ha elfáradsz...
Azért lenne jó, ha jönne, vagy így, vagy autóval akár, mert most megismerhet mindenkit, ami ritka, más részről, látná, hogy jó emberek közt vagy, kivalló társaságban...
Másrészről nagyon jól érezné magát, és így legalább máskor is szívesen jönne és nem nyavalyogna, hogy már megint az a hülye motorozás, meg a hülye motoros barátaid...
Lesznek más csajok is, nem csak én...
remélem.
Ne hagyja ki, no meg szívesen megismernénk mi is...
Ha az ész a helyén van és mennyiségben is megfelelő ...
Úgy sem fogunk rohanni!
Hűűű két nőre is ráhagyni, hogy igazuk van, egyszerre , öregszem .
Esetleg kocsival utánunk? Kár volna kihagyni, szép idő, új arcok ...
Mondjuk Áron, és az édesapja már jól elbeszélgettek vele, ha már egy kicsit biztosabb vagyok, akkor KillBill lesz még egy hölgy aki folyamatosan ott lesz...