Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rossz de most túlmutat a költségvetésen...
18Ft (csak a fej magában 14 lenne)
Mennyiért?
na az pont nincs, de van olcsón egy sérült Kiyo 2fejes szettem (az egyik fej hiányzik) vagyis egy fej és egy központi egység... occsóóón
Ha valakinek van egy fölös Kiyo blokkolófeje és eladná az jelentkezzen!
na ennyiből már pont kijött volna a hátsó blokkoló
Nem pihennek ezek a r..dékok! Tegnapi termésem.
120 liter benzin mínusz!
Értem.

Köszi a jó tanácsokat, majd még átgondolom, és megbeszélem vele, hogy szeretne-e jönni, a felsorolt formák valamelyikében.

Szeretném, ha már tudnám vinni, de nem szeretném az ő testi épségét veszélyeztetni.

KillBill!

Egyeztessünk még akkor vasárnapig, hogy hogyan és mikor lenne a tali.
ja monnyuk hideg nálunk nem volt, meg nem is bőrzakóban indultunk el
Háát végül is, ha elindulunk és asszonykád (vagy Te) úgy dönt, hogy mégsem akkor "átvehetem". Talán csak az, ha vissza másfelé mennénk (pl. a régi ötösön). Akkor vissza neked kell vagy másvalaki ...
mert azért lesznek tőlem tapasztaltabbak is, nem kell félni hogy ott marad.
Kár volna otthon maradni, leszünk ott páran és jó kis napnak ígérkezik!
Skyfox...

Én csak suttogok...
Környékezd meg tHUNdert...
Hátha lehozza asszonyodat...
Vagy átveszi, ha elfáradsz...

Azért lenne jó, ha jönne, vagy így, vagy autóval akár, mert most megismerhet mindenkit, ami ritka, más részről, látná, hogy jó emberek közt vagy, kivalló társaságban...
Másrészről nagyon jól érezné magát, és így legalább máskor is szívesen jönne és nem nyavalyogna, hogy már megint az a hülye motorozás, meg a hülye motoros barátaid...
Lesznek más csajok is, nem csak én...
remélem.

Ne hagyja ki, no meg szívesen megismernénk mi is...
na ezt meséld Áronnak, h "mekkora kaland volt a havas Tátra túra..." ha Endre közben megüt egy 52-es franciakulccsal, ne lepődj meg
Bárcsak igazad volna
Az idő mindent megszépít Egy valódi nagy kaland volt
elsőre uszkve 1300 km 2 nap alatt... énnyertem
Hát igen, lehet akkor szörnyűnek tűnt, de mostanra már kitörölhetetlen KÖZÖS (jó?) emlékként maradt meg!
Áhh, ez a "Ne próbáld ki otthon, mi már megtettük, hogy neked ne kelljen" kategória , szörnyű volt, de itt vagyunk, és mindketten a falat kaparjuk, hogy 20 fok, és nem tudunk motorolni
van durvább: a hölgy levizsgázott, kb. annyit ment a jogsi kézhezvétele után, amennyire lakott kakucstól, lenyomta a kétnapos tréninget, plusz bepróbált két kört a gixxerezer pályagéppel a ringen
Jah, jó példa.
Ha az ész a helyén van és mennyiségben is megfelelő ...
Úgy sem fogunk rohanni!
Ja, mint Lia meg én... vezettem 300 km-t a tanfolyamon, jogsi megvan, másnap irány Horvátország ketten
jól mondja, előbb a technika - már amennyi ilyenkor ragad - és utána a kétszemélyes gyakorlat.
Sajnálom, de Kill-nek igaza van és asszonykádnak is .
Hűűű két nőre is ráhagyni, hogy igazuk van, egyszerre , öregszem .
Esetleg kocsival utánunk? Kár volna kihagyni, szép idő, új arcok ...
pont ezért: késés, bénázás, köszönés, pisilés és fáramászás... bőven lesz az tíz óra...
Tökéletes, de Kill már említette-ígérte, hogy megszervezi az együtt vonulási idő- és találka pontokat, aztán akinek kedve és megfelel ... . Visszafele azért mehetnénk majd át a Dunán és a régi ötösön, változatosság kedvéért .
Akkor egy darabig, csak velem kell hogy beérjétek...

Mondjuk Áron, és az édesapja már jól elbeszélgettek vele, ha már egy kicsit biztosabb vagyok, akkor KillBill lesz még egy hölgy aki folyamatosan ott lesz...