Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oksi akkor megyek én is :-) csak el ne aludjak
úú, ez most egy kicsit kétértelmű lett, ha valaki nem tudná, nem rosszindulatúan értettem a gyökereket, hanem az én szüleim is ott élnek, ott nőttem fel!
Így értettem a gyökereket....
ÓÓÓ, ne izélj már...
az én motorom is most lett kész!
4 éve nem vezettem, nem ültem rajta, de ezt nem hagyom ki, úgy hogy otthon ülök és nézegetem, nem is fogok vele újra összeszokni, csak úgy, ha megyek vele... Szóval itt az idő!
Gyere te is, normális tempóban motorozunk, nincs semmi őrültség, hiszen 5-6-an megyünk együtt, közte sokan lesznek újak, kezdők, és én 4 év után, egyetlen csaj... gyere nyugodtan, bátran!
ÚÚÚ, de jó lenne...

A Szigethalmi gyökerek...
Nem valószínű... Azért (most már) van 1-2 hasonló tizennégyes az országban
Sajnos még vissza kell rázódni a motorozásba, 1,5 éve nem ültem ilyesmi vason, Dunántúlt még nem vállalom be. Persze hamar eljön majd az idő, hogy mégis.

Szent Erzsébet szülővárosában, Sárospatakon lakom, sajnos itt a világ végén.

Kutya! Nem téged láttalak elsején Abonyban? Hót ugyanolyan gép volt!
Gratulálok a géphez!
Gyere ki holnap a Rabócsi Ringre, ez itt van "melletünk"...
(Sztálinvároshoz képest).
Mindent lehet... ha időben fel tudsz kelni
sziasztok olvastam hogy holnap gurultok ..... én is kicsit ,,,lehet?
Szia!

Gratulálok a motorhoz. Én is nem régen vettem egyet. Holnap, ha tudsz gyere el, úgy néz ki szép számmal leszünk.
Szia!

Húúúú, de szép!
Gratulálok!
Olvass vissza, vagy nézz be az eseménynaptárba, és gyere velünk gurulni holnap!
Persze csak, ha van kedved!
Tala holnap reggel 07:30 -07:45
Fradi pálya kis parkoló, irány Dunaújváros bója kerülgetés stb... :)))
telefonszám a reglapon...

Üdv KillBill.
Üdv, hasonlóképen jártam 2006-ban, ismerem a lelki (és anyagi) részét, ezért gratula és gyere holnap akkor már gurulni is velünk!
Gratulálunk!
Sziasztok, Zizzentek!

Jelentem, tegnap csatlakoztam a Zizzer tulajokhoz, beújítottam egy '95-ös japán belpiacos, 400-as ZZR-el. 1,5 éve volt egy 91'-esem, de egy idióta elém kanyarodott, és mivel GTK-s lett a gép, eladtam. Mostanra szedtem magam össze lelkileg (és anyagilag), hogy beújítsam a nagy álmom, egy vonathossznyi ZZR-re.

Jó újra köztetek, kollégák!
Jó estét!
Van valakinek kedve jönni ma a Citadellás felvonulásra?
a gondos és ismert tulaj sokat számít, főleg ilyen idősen. a ZZR fiatalabb és a GPZ-től jobb blokkal/futóművel szerelt motor, ezért is drágább.
csak azért csábító ez az ajánlat mert ismerősömé és tudom hogy évek óta nem használja csak ápolja:) van neki egy 750es gigszer melette és ezt csak megtartotta. de viszont már pénzre szüksége van. miben jobb egy zzr?
nem rossz, de néha beesik egy egy ZZR 600 is ezen az árszinten - az sokkal jobb választás.
valakinek esetleg volt már 600as gpz?
szia. szerinted kawa gpz 600 milyen motor? ismerősömnek van egy ami nagyon egyben van. nagyon is félti. szóval megbízható ember és sztem 300 ezer nem sok érte úgy hogy költségmentes. valamit halottál már róla? vagy valami véleményed van errőla motorról? google nem dob ki sokat róla:d
Kaptam autósboltba rézalátétet az olajleeresztő csavarhoz! Köszi a tippet! Vettem is egyből 5-öt, hogy jövőre ne kelljen megint keresgetni!
Na, ma is letudtam egy kis karbantartást a motoron, a tegnapi olajcsere után. Hihetetlen hogy a pici pókocskák hová tudnak hálót szőni. Például az akksi és a tartó doboza közé!
legaláb a "ZR" megmaradt a gépben, így 2/3-ados többségű ZZR tag lehetsz
így is van látom a szemedben, hogy el akarsz ásni
akkó ZaZ van
azmá kiderült, hogy a gojszikat rendezni kell