Szép lett a géped. Alul, az idom végén lemaradt az összekötő "pálca", vagy direkt nincs? Úgy tudtam, hogy a tiéd D4-es, azon nem óra van a fordszámmérőben már?
Akksit és az itt felejtett cuccot kedden tudom küldeni!
A pogácsa ingyen volt (Köszönjük Bird-nek! ) a sok ásványvizet meg a Fukusamai atomerőmű hármas blokkjának hűtésére használták, így még fizettek is, hogy elhoztuk...
Köszi mindenkinek, aki eljött, képek pár hozzászólással lejjebb
Azért a viccet félretéve nagyon sajnálom hogy eldőltem a vassal, ha a fékkart visszahajlítod és eltörik, vagy csak ki akarod cserélni hogy ne menet közben törjön el akkor természetesen kifizetem
Semmi baj, gondoltam, hogy véletlenül elkerültük egymást. Majd legközelebb már párban megyünk Brigivel, Ursulán és akkor nem lesz bennem ilyen ideg, hogy a drága feleségemet elvesztem útközben.
A másik ! Köszönöm neked, és Misinek, hogy kicsit megkedveltettétek Brigivel a motorozás örömeit, hogy segítettél neki beöltözni, és Misi pedig hogy elvitte. És hogy vissza is hozta...
Remélem kihasználtátok a jó időt és egy kellemes motoros nap van mögöttetek.
Nekem is az lett volna HA.........
Záró akkordként a napnak,saját készítésű doboztartó konzolom ugy döntött hogy önszántából véget vet életének, és egy elegáns mozdulattal elhagyta az anyahajót.
A mögöttes forgalom nem kis megrőkönyödésére
Így tehát akinek van egy feleslegessé vált ZZR400/600-ra való doboztartó konzolja vevő lennék rá.
Valaki a közelmultban már ajánlott egy ilyet (kár volt kihagynom)
Ma bebizonyosodott hogy doboztartó konzol gyártásból megbuktam
De ennek ellenére egy nagyon szép turás nap volt a mai.
Szia nézd meg a neten a motoros áldás soltvadkerten cimszó alatt a programokat . remélem minél tőbben eltudtok jőnni. jó buli mindig. jó kis társaság a tiétek kőszőnjűk a részvételi lehetőséget.
Akksit és az itt felejtett cuccot kedden tudom küldeni!
A pogácsa ingyen volt (Köszönjük Bird-nek! ) a sok ásványvizet meg a Fukusamai atomerőmű hármas blokkjának hűtésére használták, így még fizettek is, hogy elhoztuk...
Köszi mindenkinek, aki eljött, képek pár hozzászólással lejjebb
Nem kell mindjárt jó lessz tegnapra is!
Komolyra fordítva a szót junius közepén lessz egy hosszabb túránk addigra kellene
Hát 36-osom most nincs...
Ha lesz valami szólok!
Sajnálom!
Gondolom rögtön kellene.
Semmi baj, gondoltam, hogy véletlenül elkerültük egymást. Majd legközelebb már párban megyünk Brigivel, Ursulán és akkor nem lesz bennem ilyen ideg, hogy a drága feleségemet elvesztem útközben.
A másik ! Köszönöm neked, és Misinek, hogy kicsit megkedveltettétek Brigivel a motorozás örömeit, hogy segítettél neki beöltözni, és Misi pedig hogy elvitte. És hogy vissza is hozta...
Sajnálom, ha bénáztam, gondolom, miattam váltatok le, és mentetek haza, én igyekszem, de még idő kell, 4 év után, most ültem rajta harmadjára.
Jó volt újra látni benneteket!
Remélem kihasználtátok a jó időt és egy kellemes motoros nap van mögöttetek.
Nekem is az lett volna HA.........
Záró akkordként a napnak,saját készítésű doboztartó konzolom ugy döntött hogy önszántából véget vet életének, és egy elegáns mozdulattal elhagyta az anyahajót.
A mögöttes forgalom nem kis megrőkönyödésére
Így tehát akinek van egy feleslegessé vált ZZR400/600-ra való doboztartó konzolja vevő lennék rá.
Valaki a közelmultban már ajánlott egy ilyet (kár volt kihagynom)
Ma bebizonyosodott hogy doboztartó konzol gyártásból megbuktam
De ennek ellenére egy nagyon szép turás nap volt a mai.
Segítségét előre is köszöntem mindenkinek
Már csak egy áldás kell a lent említett misén, és kész vagy!