hát igen
úgy emlékeztem jó a gumija hátul, de kockásra van kopva, így szerényen kanyarodtam vele, de mivel nem tudok máshoz hasonlítani mint busa, kb olyan, de jobb lesz
valóban vanegy villanymotor feelingje de szerintem állat
hangja kevés, mindenképpen kell rá rendszer
sokkal könnyebb kezelni és jobb afék, sajnos a gumi miatt és a tél miatt még lájtosan kentem, de ha egybe lesz ő és én is akkor tesztelem igazából
még nem tudom hogy megyek-e, tegnap este 5kor kaptam meg a mocit, még barátkozunk
egy kicsit elkapott a lendület és az új nulláson 240! hosszú volt a tél...
másrészt otthon betegek a gyerekek, meglátjuk hogyan javulnak vasárnapig.
de egy biztos rám nem kell várni sehol sem, odaérek ha megyek
viszont publikus hogy hol lesz a bólyázás?ha esetleg késik valaki hogy tudja
Peeter olvass már vissza egy kicsit...
No de sebaj...
Akkor Legyen MOST!
Vasárnap tala Peeter által megadott Fradi pályánál, annyi változtatással, hogy 07:30 - 07:45-kor tala!
Ezt csak azért, mert még másik két állomásponton is meg kell állnunk, és ki tudja, mennyit kell várnunk stb...
Ezután Érdnél, felvesszük Skyfoxot (B pont benzinkút), majd Zsetont , akit konkrétan nem jelöltem be, de ha neki is megfelel, Ercsibe beérve (ha van) az első benzinkúton. (Nem ismerem annyira Ercsit, ezért nem tudom, hol van kút, vagy sem, de a 6-os úton biztosan van!)
ZZR menet Dunaújvárosba vasárnap
Zseton, ha te másra gondoltál, szólj!
Ha bárkinek nem fele meg szóljon!
Peeter, Zizzeről valami hír?
daB?
Busa?
Induljon a lista, ki jön velünk, hogy tudjuk, esetleg kell -e valakire várnunk!
Eléggé felgyorsultak az események mióta nem írtam.
KillBill!
Jók lettek a képek! Szépek a paripák egymás mellett.
Az Andretti-t ismerem, sőt voltam már ott, onnan kb. 10 percre dolgozom. Tényleg jó kis hely, ha legközelebb mentek
Vasárnap ha jöttök Érd felé akkor itt találkozhatunk, ha gondoljátok: Érd - Lukoil kút , 8 körül én már ott leszek.
No de sebaj...
Akkor Legyen MOST!
Vasárnap tala Peeter által megadott Fradi pályánál, annyi változtatással, hogy 07:30 - 07:45-kor tala!
Ezt csak azért, mert még másik két állomásponton is meg kell állnunk, és ki tudja, mennyit kell várnunk stb...
Ezután Érdnél, felvesszük Skyfoxot (B pont benzinkút), majd Zsetont , akit konkrétan nem jelöltem be, de ha neki is megfelel, Ercsibe beérve (ha van) az első benzinkúton. (Nem ismerem annyira Ercsit, ezért nem tudom, hol van kút, vagy sem, de a 6-os úton biztosan van!)
ZZR menet Dunaújvárosba vasárnap
Zseton, ha te másra gondoltál, szólj!
Ha bárkinek nem fele meg szóljon!
Peeter, Zizzeről valami hír?
daB?
Busa?
Induljon a lista, ki jön velünk, hogy tudjuk, esetleg kell -e valakire várnunk!
Ja az lemaradt...
A B ponton, tehát Érden a benzinkútnál tala 08:10-08:20 vagy amikor Szkyfox oda ér...
Innen teli Zsetonnak, hogy indulunk, de Ercsibe kb 08:40-08:50
Aztán gooooooo Dunaújváros
No de sebaj...
Akkor Legyen MOST!
Oké, ma úgy sem értem volna rá, mert a héten délutános vagyok, de jövőhéten bármikor.
Nem tudom mi újság a rómain, már rég voltam ott. Guruljunk el arra, és meglátjuk!
Kedves Vasárnapi ZZR program résztvevők Budapest és vonzáskörzetéből!
Javasolnék egy vasárnapi közös találkozót, hogy együtt menjünk le Dunaújvárosba!
Mit szólnátok hozzá, hogy ne kelljen senkinek se kerülnie Budapesten belül egy tali miatt, találkozzunk a Fradi pálya (Népliget buszvégállomással szemben) melleti kis parkolóban 7:45-8:00 óra között. Szerintem kényelmes tempóban menni fog az a 67 kilóméter másfél óra alatt. Itten gondoltam!
Ma délután 5 körül fagyizni támadt kedvünk!
Van itt Budapesten egy jó kis fagyizó a Váci utca elején 13-ha jól emlékszem a neve Andretti.
A motorosoknak fél áron!
tehát két gombóc fagyiért, csak egyet fizetsz... :)))
Ami nagyon jó, mert imádunk fagyizni.
És rettenetesen finom minden, sütik, fagyik, pizza, minden...
Jó kis kiülős hely is van hozzá, és a belső rész is jó nagy. Csak egy példa, minden nap frissen vágott virág van, minden asztalon!
Hatalmas gyertyák stb... nagyon szimpatikus.
Aztán persze gurulgattunk még egy kicsit, na jó előtte is... nagyon jó volt, sajnos a képek telefonnal készültek, nem a legjobb minőségűek, ezt nézzétek el nekem.
a bemérés csak addig volt, amíg nem igazították meg.
Utána már tényleg csak a kanyarban voltál mérhető .
Viszont volt egy suzukis srác, piros bőrszerkóban (haza felé a 0-on utólért), neki is volt fent, de őt a kanyarban sem mérték.
Talán sikerült róla is képet készíteni
biza, épp most válogattam őket: gáz, hogy szögből (kb 30-40 fok) esetleg mérhető így is, bár nem életszerű, hogy fél percig csipog, és utána is ugyanannyival kanyarodsz el
Sziasztok!
Ja, korán kelős lesz, bizony! Nagyon-nagyon-nagyon kevés dolog van a világon, ami miatt a vasárnapi délig-szunyát feladom , de most nem is gondolkodom alvásban (úgysem megy nagyon)!
KillBill, tHUNder, Skyfox!
Majd egyeztessünk egy időpontot, sztem mi becsatlakoznánk Ercsinél, ha Nektek megfelel...
úgy emlékeztem jó a gumija hátul, de kockásra van kopva, így szerényen kanyarodtam vele, de mivel nem tudok máshoz hasonlítani mint busa, kb olyan, de jobb lesz
valóban vanegy villanymotor feelingje de szerintem állat
hangja kevés, mindenképpen kell rá rendszer
sokkal könnyebb kezelni és jobb afék, sajnos a gumi miatt és a tél miatt még lájtosan kentem, de ha egybe lesz ő és én is akkor tesztelem igazából