Elsőre a 67 km combos táv, én mindig laza 15-20 km-ekkel szoktatom a hátsómat a bringanyereghez, csak azután jöhetnek a hosszabb távok... Mondjuk azokon az első laza 15-ösökön is úgy bedurran a sejhajom, hogy 2 napig nem tudok visszaülni , úgyhogy átérzem a szitut...
Legalább már 2en tuti leszünk mókás mozgásúak, én ma pár ex-kollégával sikeresen meghódítottam a Naszály-csúcsot, kis kerülőkkel gyalogoltunk egy 20-ast, úgyhogy ha holnap át tudom emelni a lábam a motoron, akkor öröm lesz meg bódottág...
Köszi, de az pont nincs!
De reggel majd kidugom az ujjam, és meglátom milyen idő lesz. Bár napközbenre majdnem karcolni fogja a 20-at! Na majd még alszom rá egyet!
Mi elég az elején voltunk, azért nem láttatok minket!
Az szép milyen árak lettek a rómain! Az Andretti ezek után tényleg jobb alternatívának tűnik!
Ja, meg találkoztam Sipivel is a fagyizónál!
El tudom képzelni mennyire kilehetsz a bringázás után. Először talán 17 km-rel kellet volna kezdeni. Na majd legközelebb nem mész ilyen hosszú túrára minden előkészülés nélkül!
Elmentünk, megnéztünk benneteket!
GSX-F Lacit láttuk is, integettünk stb...
Téged sajnos nem láttunk, a csapat elejéről lemaradtunk.
Bicikli túrán voltunk, éppen mag vagyok halva 67 km után... Így csak felcipeltük a bringákat a hídra és irigykedtünk...
Viszont ma hekkeztünk a Rómain, de úgy tűnik eltoljuk a törzshelyet, inkább az Andrettibe, mert 3 100,- ért egy hekk, meg egy hagyma karika kicsit drága, úgy vélem... Nem egy fél disznót vettem, csak egy dara halacskát...
Az üccsi nem volt vészes 500 pénz kettő, (ebből az egyik víz volt...)
Na szóval tala holnap reggel, bár a fenek úgy fáj, hogy popi párnát követeltem... de nem kaptam, ráülni sem tudok, kíváncsi leszek, mi lesz holnap, örülök, ha járni tudok, és lemenni a motorig...
Lehet, hogy trottyos leszek, úgy fogok menni, mint aki besz...
67 km - testvérek közt is sok, pláne, hogy idén, ez volt az első, kondi nélkül...
Detto Kolléga!
Én is ébresztem reggel a jóalvó szomszédokat a 2 kicsi Martinnal...
Fél9-kor Ercsiben várom a csapatot! El ne felejtsetek, mert sosem érlek utol Titeket!
Hát ha nem mondasz rá helyesbítést, akkor nem is gondolok a másik értelmére! De így újraértelmezve nevetésbe kezdtem! A gyökerek!
Viszont kár hogy kihagytátok a Citadellát! Vonultunk egy kicsit, utána naggyon akciós fagyizás az általad említett Andrettiben! Tényleg fini a fagyijuk. Úgy hogy mi már melegítettünk a holnapi gurulásra!
Húúú, meneküljön mindenki jön királyfi a kipufogó király... két akkora kályhacsöve van....
Nagyobb, mint a zizkó maga...
Ja, és ő maga is egy kétajtós szekrény...
Szóval érdekes látvány.
Nincs mese, puhány vagyok...