kb nagyjából, de mindenképpen hivlak elöttew telefonon, hogy mikor és hogyan fussunk össze, légyszi az olajat is tedd el nekem a 12esbe, mert azt is elviszem, kérdés van e z750 vagy ezer fejidom lámpával valakinek. üdv
szia kutya ur most le van járva a kártyám, a fizut várom, azért nem tudok mobilon válaszolni neked, irtam pár napja, a jövö hét után hét elején mennénk a vasért addigra jön meg a fizetés. a gépre megvan a lé viszont az utiköltségre most nincs ugyhogy picit várni kell nálam a rendszám is. jövö héten megint vidéken melozom azért csak az utána következő héten tudok menni ha nem gond. üdv.
A benziniről: mivel én egy "olajkályhával járok", 1.9PDTDI, így nem vagyok benzinben otthon. De erről és a tankolási szokásokról, majd élőben
Az asszonyról:
Én úgy vagyok vele, ha eltudják vinni, ha megnyerték had vigyék...
De azért előtte 32 felé törném az állkapcsát a szerencsés jelöltnek... Jelszó: csak semmi agresszió...
Na, azért felhívom a figyelmed!
A motorosokban ne bízzál meg, ha motorról és nőről van szó...
Pasik!
Én a helyedben vigyáznék rá...
Ahogy, én a srácokat ismerem...
Mondjuk ez leginkább egy nyári fürdőzés alkalmával lesz bonyolultabb...
A plusz egy fő szervezés alatt van. Egy Suzuki (nem GSX-R) Wagon R+ -al jönne utánunk. Legalább megismeritek őt is. Tegnap mesélte, hogy elég sokat beszélt Áronnal, és Áronról az Édesapjával.
Sky, igazából, nekünk mindegy, csak a Lukoil-on, senki nem tankol... a Shellen már inkább, és ahogy ismerem a csapatot, lesznek akik fél tankkal jönnek csak...
Skyfox,
sajnos én nem értek hozzá de gondolom meg lehet csináltatni a tiedet, illetve lehet a bontott olcsóbb
kipufogósom nincs, hál isten eddig nem kellett..
Persze, hogy jó csak nem olvastam figyelmesen. Tökéletes, a Tesco-nál lévő Shell kút.
KawaBBusa!
Rendszert hogyan szeretnél rá venni? Kompletten, vagy csináltatni? Mert a következő beruházás, lehet az lesz, hogy a leömlőt lecserélem, vagy megcsináltatom, mert kifúj... és ha találsz egy jó kipufogóst, vagy valaki tud, akkor ha megossza velem azt megköszönöm.
Nagyon szép a motor, gratulálok hozzá, sok szép élményt, km-t stb...
természetesen, megértjük az indokokat, de azért, ha tudsz, gyere el, szívesen látunk.
Papa, ismerhetnél annyira, hogy hétvégén 9 óra előtt életjelet csak a nasa hiperérzékeny műszerei és az azokat kezelő kutatócsoport tudnának felfedezni rajtam sztem mi külön csoportban megyünk, ha addigra kész lesz a masina
Szép napot!