Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!

Szép napot!
Ez biztosan így van, támogatom!
Ez az érzés kölcsönös!

Pussz.
Megbeszéltük, no para...

Szerintem kell nekünk a kimozdulás, új emberek megismerése, jót fog tenni, hogy társaságba járunk.
kb nagyjából, de mindenképpen hivlak elöttew telefonon, hogy mikor és hogyan fussunk össze, légyszi az olajat is tedd el nekem a 12esbe, mert azt is elviszem, kérdés van e z750 vagy ezer fejidom lámpával valakinek. üdv
ok, tehát 10 -e után. megbeszéltük.
szia kutya ur most le van járva a kártyám, a fizut várom, azért nem tudok mobilon válaszolni neked, irtam pár napja, a jövö hét után hét elején mennénk a vasért addigra jön meg a fizetés. a gépre megvan a lé viszont az utiköltségre most nincs ugyhogy picit várni kell nálam a rendszám is. jövö héten megint vidéken melozom azért csak az utána következő héten tudok menni ha nem gond. üdv.
Naaaaa, azért ennyire nem durvák, csak viccelődnek... meg én is csak vicceltem...
NYUGI!
A benziniről: mivel én egy "olajkályhával járok", 1.9PDTDI, így nem vagyok benzinben otthon. De erről és a tankolási szokásokról, majd élőben

Az asszonyról:

Én úgy vagyok vele, ha eltudják vinni, ha megnyerték had vigyék...
De azért előtte 32 felé törném az állkapcsát a szerencsés jelöltnek... Jelszó: csak semmi agresszió...
Na, azért felhívom a figyelmed!
A motorosokban ne bízzál meg, ha motorról és nőről van szó...
Pasik!
Én a helyedben vigyáznék rá...
Ahogy, én a srácokat ismerem...
Mondjuk ez leginkább egy nyári fürdőzés alkalmával lesz bonyolultabb...

(csak viccelek, de minden viccnek van alapja...)
Majd ezt a srácok kifejtik...
No ném benzint nem töltünk a tankba, nem szeretik a vizezett nyavalyákat.
A plusz egy fő szervezés alatt van. Egy Suzuki (nem GSX-R) Wagon R+ -al jönne utánunk. Legalább megismeritek őt is. Tegnap mesélte, hogy elég sokat beszélt Áronnal, és Áronról az Édesapjával.

Egyre jobban várom a vasárnapot.
Nekem teljesen jó a Shell is! Inkább nekem kell a csapathoz igazodni, úgyhogy jó lesz nekem is az.

Lukoil-on nem szoktatok? Én igazából majd nem igen szoktam válogatni, vagy kellene?
Ja és nagyon örülök a + 1 főnek!

Hajrá!
Sky, igazából, nekünk mindegy, csak a Lukoil-on, senki nem tankol... a Shellen már inkább, és ahogy ismerem a csapatot, lesznek akik fél tankkal jönnek csak...

De ha az jobb... akkor legyen, dönts!
Skyfox,
sajnos én nem értek hozzá de gondolom meg lehet csináltatni a tiedet, illetve lehet a bontott olcsóbb
kipufogósom nincs, hál isten eddig nem kellett..
köszi KillBill,

meglátjuk mi lesz, valahogy csak megoldom. legközelebb vasárnap jutok/nék a motorozáshoz
kösz kutya úr
Persze, hogy jó csak nem olvastam figyelmesen. Tökéletes, a Tesco-nál lévő Shell kút.

KawaBBusa!

Rendszert hogyan szeretnél rá venni? Kompletten, vagy csináltatni? Mert a következő beruházás, lehet az lesz, hogy a leömlőt lecserélem, vagy megcsináltatom, mert kifúj... és ha találsz egy jó kipufogóst, vagy valaki tud, akkor ha megossza velem azt megköszönöm.
Kis különcök...

A lényeg, hogy gyertek!
generációs feszültség ez
meglátjuk, bízom a szerelőm arany kezében
Busa!

Nagyon szép a motor, gratulálok hozzá, sok szép élményt, km-t stb...
természetesen, megértjük az indokokat, de azért, ha tudsz, gyere el, szívesen látunk.

Üdv Kill.
Skyfox!

Írtunk ütközési pontot, az nem jó?
:(
Ez a mai fiatalság! De még nem adtam fel, embert faragok belőled egyszer!
Az a fontos, hogy jöttök!
Papa, ismerhetnél annyira, hogy hétvégén 9 óra előtt életjelet csak a nasa hiperérzékeny műszerei és az azokat kezelő kutatócsoport tudnának felfedezni rajtam sztem mi külön csoportban megyünk, ha addigra kész lesz a masina

ma teszek fel térkép pontot a bójázásról is