Hogy ti mennyire nem szerettek korán kelni! Felháborító!
Hát hogy fog így összekovácsolódni a csapat!
Nem baj KilliBilli!
Mi si és én nem hagyunk cserben!
duB örülök a motorodnak, szép! az enyém ehhez képest egy őslelet volt... nézd meg a reglapomon, bár csak egy kép van fent róla... kék Z750 Engem leginkább az zavart, hogy nem volt rajta plexi...
Hali!
Kész a gép..., tuti 1 fővel megyünk vasárnap.
A 7:45 nekem is korai. 4 motorral (dub, Jaku, Zizz, Banditman) majd beérjük a koránkelőket. :-)
9-kor indulunk.
Nekem így teljesen megfelel, és időközben utánakérdeztem a lehetséges ercsi-i (ezt hogy a nyübe kell írni, mind1) találkahelynek: benzinkút nincs Ercsiben (a 6-os mellett), DE... Ahogy a néhány kommenttel ezelőtt említett "jobbra Ráckeresztúr, Martonvásár" kereszteződést elhagyjátok, kb 200-300 m-re jobb oldalt - a valaha volt laktanya mellett - van egy nagy parkoló, ami ideális lehet. Ott várunk Titeket, ha megfelel...
Én valaha ismertem Ercsit, de az rég volt, mára megkoptak az emlékeim. Nem tudom hol van a környéken benzinkút, de mondjuk, hogy amint elhagytátok a "jobbra Ráckeresztúr, Martonvásár" kereszteződést, a következő "lehetőségnél" várunk Titeket. Erőt veszek magamon, kirugdalom magam a pihe-puha ágyból, és max fél9-re ott leszünk, h ne kelljen várnotok ránk!
Aki másnak vermet ás ... az sírásó!