én a dot 3-ban nem bíznék forrt már el egy erősebb menet után aztán a négyet is keveselltem megkapta a dot5.1-et nah az tutin bírta a hőfokot. Én dot4 alá még válsághelyzetbe se egyeznék bele. merre lesz a tali.?
Én felraktam, egyenlőre nem "vettem" hasznát. Elvileg jó. Külföldön még a birtoklása is tilos. Szval nem tudom mennyire volt okos befektetés. Itthon szorgalmasan bekapcsolgatom, ha csak 2-3-szor "megment" már megtéríti önmagát.
Nem mondod? 130e? Hát én a 30-nál majdnem szíven szúrtam magam... Nagyon gondolkozom, hogy a kutya féle blokkolót beizzítom majd valamikor, mert nem fogok én fizetni többet ezeknek. Pláne azért is , mert tudom, hogy ott mindenki annyival megy, mert az a "forgalom ritmusa", úgyhogy nem csak engem kaphattak el... Milyen jó is lett volna az a 30e benzinre, vagy egyéb másra... Na majd legközelebb...
Várom én is nagyon a vasárnapot, próbálom addig asszonyt is rávenni, de azt mondta előbb egyedül legyek biztos a nyeregben.
Kutya úr, ez a hét kilőve, jövö héten megint szolnon leszünk, viszont az utána levő héten hét elején mennénk a gépért, kb addigra időzisd a találkozót lemegyek érte dunaujvárosba, viszem a lovettát , az olaj is kelleni fog. üdv, még telefonon egyeztetünk.
Nem nagy vigasz tudom, de én tavaly előtt 130 eFt-et köhögtem ki . Mai napig is dadogok öt percet amikor eszembe jut . Méghozzá mocival kaptak el, 50 helyet 110 és én hülye nem mentem vissza megbeszélni, gondoltam időben lassítottam! Hát nem!
Uhh... ahogy tovább olvastam, látom olaj (Böröczki Pepitől "nyúltam") volt a pályán.
Na ezzel nem viccelődöm tovább. Remélem semmi gond a vadászgépen meg az organizmusodban.
Ahogy írtad is: inkább itt, mint forgalomban
De örülök Skyfox!
Jó, hogy végre te is otthon, békében, nyugalomban (már csak egy telefonmentes övezet kéne... ez utóbbit sajnálom, de hát...)
Jól mutatsz a Zizivel...
Köszi a képeket
Na, most már megvan szinte az egész csapat...
És vasárnapra 20 fokot mondanak...
Szóval mindenkinek kitartást, balesetmentes napokat, sok pénzt és jókedvet kívánok Vasárnap tala! Teli tankkal!
Basszuskulacs, kutya úr! Nagy izgalmamban gyorsan előre olvastam, és annak nagyon örülök, h nincs komoly baj, sem Veled, sem a Tehennel!
Majd némi tapasztalatot megoszthatnál velem/velünk vasárnap, mert én személy szerint alig merem dönteni a járgányt (főleg alacsony tempónál), pont az ilyenek miatt...
Megérkeztem. Végre itt van nálam. Kicsit szoknunk kell még egymást, de jó úton haladunk.
Áron nagyon kedves volt, és az édesapjával is beszéltem vagy egy félórát. Az egész hely olyan családias... Nekem nagyon tetszett. A bornak örült, szerencsére pont eltaláltam, hogy az édes vörösbort szereti.
Kicsit felbosszantott az hogy amikor tettem volna a próbakört, és öltöztem be, telefonon kaptam a hírt, hogy megvágtak gyorshajtásért (autóval), 30e Ft-ra. Kész voltam, de próbáltam nem gondolni rá.
Zseton kolléga! Sajna nem tudtam elmenni hozzád, de majd pótoljuk vasárnap! Addig is a legjobbakat!
Hali kedves motoros társaim.
Olyan kérdésem lenne, hogy 400-as zizibe (D modell), milyen fékfolyadék való (Dot3, Dot4 vagy Dot 5.1) ?
Illetve egy teljes első, illetve hátsó cseréhez kb mennyi kell belőle?
Köszi előre is.
Amikor mentek lefelé találkozunk valahol Érden?
Mondjuk ahogy jöttök a hatoson és beértek Érdre ott van egy Lukoil kút.
Nektek ott jó lenne?
A vasárnap tényleg korán kelős lesz.. De megéri! Már most érzem!