De a legnagyobb, hogy ő is azt akarta, hogy előzzem meg, csak én meg féltettem, mert nem tudtam, mennyire vállal be ilyen manővereket, mivel nem rég kezdett ő is vezetni. Mondjuk már neki jobban megy mint nekem.
Jobb később mint soha, hogy leesett. Ja igen. Nem mutattam be, hogy ő a feleségem?
Kicsit "szétszakadtunk" hazafele menet, de Brigit nem akartam otthagyni, úgyhogy inkább megvártalak titeket. Visszafelé jövet, pedig nem értünk utol, aztán meg elkerültük egymást. Aztán ti utolértetek. Legközelebb már ketten megyünk a motorral, hála Kutyának a továbbképzésért, illetve Misinek a próbakörért. Talán megtudtam kicsit szerettetni a "szabadság érzését".
Nagyon szépen köszönjük a mai összejövetelt, és az átmozgatást, valamint a jó tanácsokat, amit kaptunk közben. Ha lesz ilyen lehetőség még, akkor én személy szerint nagyon szívesen mennék de szerintem evvel így vannak a többiek is.
Misíííí! Kicsit hirtelenre sikeredett a távozásunk, de azért igyekeztünk mindenkitől elköszönni. Te merre jártál? Néhány percel azelőtt pacsiztuk végig a társaságot, de téged nem láttalak, Sorry.
Majd legközelebb pótoljuk.
Mi a fene? Két napi-számlálód van vagy mi az a fordulatmérőben? Nem spóroltál a carbon fóliával vagy ez VTN? Nekem csak a ZZR felirat hiányzik az oldalvitorlákról.
60e kilométeren át ültem egy GPZ400R-en, ami megegyezik a 600-assal, csak kisebbek benne a lyukak. A vétel után nem sokkal belecsúsztam egy hengerfej-felújításba: 16 db új szelepfészek és 8 szívószelep kellett (tünet: szelephézagot már 2000 km-enként kellett állítani). Ezen kívül, konkrétan 0 meghibásodás következett be, csak a szokásos szervizeket kellett elvégezni. Összesen egy alkalommal makacsolta meg magát: a csajommal jöttem haza Spanyolországból, és az Alpokban, 2000 méter környékén felforrt a hűtővíz. Simán lehet, hogy csak sokat ebédeltünk, mert fél óra piknikezés után simán mentünk tovább. És ez azóta nem fordult elő többé :D
remélem, az üressel nem lesz több gondod