Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondolok az autós suhancokra, akik begurultak és nem értették mi zajlik a "pályán". köszi, jó ezt hallani
remélem, az üressel nem lesz több gondod
Szegényke...

Azért jó volt, hogy eljöttél. Szerintem nem lehet nagy baja, hiszen nagyon tipp-topp állapotban van a vas.
szerintem csak nyelvbotlás volt ....

Igaz?
De a legnagyobb, hogy ő is azt akarta, hogy előzzem meg, csak én meg féltettem, mert nem tudtam, mennyire vállal be ilyen manővereket, mivel nem rég kezdett ő is vezetni. Mondjuk már neki jobban megy mint nekem.

Jobb később mint soha, hogy leesett. Ja igen. Nem mutattam be, hogy ő a feleségem?
Kutya jóvoltálból, még most is töltés alatt vok.
Holnap reggel kiderül .
De a szerelőt nem ússza meg a kis bestia, jövő szombaton viszem dokihoz
Nem is volt sok?

Szép az új vasad, élőben jobban néz ki mint a képeken. Örülök, hogy megismerkedtünk.
értetteM
nekem a kúton esett le, hogy a wagonerrel együtt vagytok. nem értette, miért nem előzöd meg és jössz...
kaptál töltést?
bácsi, köszönjükszépen jók voltak a pogramok és nem is volt sok kötsög
KillBill, tHUNder !

Kicsit "szétszakadtunk" hazafele menet, de Brigit nem akartam otthagyni, úgyhogy inkább megvártalak titeket. Visszafelé jövet, pedig nem értünk utol, aztán meg elkerültük egymást. Aztán ti utolértetek. Legközelebb már ketten megyünk a motorral, hála Kutyának a továbbképzésért, illetve Misinek a próbakörért. Talán megtudtam kicsit szerettetni a "szabadság érzését".
Halihó!
Mindenki egyben hazaért?
Sziasztok!

Először is!

Kutya!

Nagyon szépen köszönjük a mai összejövetelt, és az átmozgatást, valamint a jó tanácsokat, amit kaptunk közben. Ha lesz ilyen lehetőség még, akkor én személy szerint nagyon szívesen mennék de szerintem evvel így vannak a többiek is.

Úgyhogy még egyszer köszönöm, köszönjük.
Szia.Képeket mikor teszed majd fel?
Misíííí! Kicsit hirtelenre sikeredett a távozásunk, de azért igyekeztünk mindenkitől elköszönni. Te merre jártál? Néhány percel azelőtt pacsiztuk végig a társaságot, de téged nem láttalak, Sorry.
Majd legközelebb pótoljuk.
Nem láttam még ilyet, az enyémen ott digitális vekker van.
Egyik napi számláló, másik meg lehet az olajcsere periódust számláló
Ha nem is Group-B de azért ezek még autók voltak. A WRC nevű videojáték kisfiúknak való ahogy Vatanen apánk mondta.
Mi a fene? Két napi-számlálód van vagy mi az a fordulatmérőben? Nem spóroltál a carbon fóliával vagy ez VTN? Nekem csak a ZZR felirat hiányzik az oldalvitorlákról.
Szia KillBil!

36-os motoros bakancsra vadászok
Van valami ötleted?
köszi
megmutatjuk az új fényezést a Korzika Rally speciáljának

http://youtu.be/EKUy4Xpq_tI
60e kilométeren át ültem egy GPZ400R-en, ami megegyezik a 600-assal, csak kisebbek benne a lyukak. A vétel után nem sokkal belecsúsztam egy hengerfej-felújításba: 16 db új szelepfészek és 8 szívószelep kellett (tünet: szelephézagot már 2000 km-enként kellett állítani). Ezen kívül, konkrétan 0 meghibásodás következett be, csak a szokásos szervizeket kellett elvégezni. Összesen egy alkalommal makacsolta meg magát: a csajommal jöttem haza Spanyolországból, és az Alpokban, 2000 méter környékén felforrt a hűtővíz. Simán lehet, hogy csak sokat ebédeltünk, mert fél óra piknikezés után simán mentünk tovább. És ez azóta nem fordult elő többé :D
ÚÚÚ, na megyek aludni.
Holnap tala!

Pussz, jó éjt mindenkinek!
Várj, ha belegondoltam volna előtte akkor én se vágok neki!