Gratulálok KillBill! :)
1 hónapja minden nap nyomon követem a fórumot, remélem Skyfox te is hamarosan falhatod a kilométereket!
Nekem még van 3 hét, mire hozzám kerül, akkor fizetem ki!
Minden jót, széles utat nektek!
Gratulálok Kollegina! Akkor most nagy királyság van, jól gondolom!? Örülök, h végre hazavihetted a sárgaságot, és annak is, h sima utatok volt!
Úgy gurulnék már én is! ...de már csak péntekig, vagyis szombatig kell várnom, mert pénteken elutazom, de szombat délután amint hazaértem megjáratom a kicsikét! Addig a garázsban élem ki magam, a túraplexi mellé kap csomagtartót és dobozt is a járgány, hadd legyen igazi kis túrázó...
Skyfox!
Remélem hamarosan kapsz jó híreket, és nemsokára a falu végén bömbölteted azokat a f@sza kipufogókat! Kitartás!
Jah, minden Ok volt, küldetés teljesítve !
Szerencsénk volt az időjárással, én pár csepp esőt (4-5 db-ot ) láttam a bukómon de a nagyobbacska szél mellé hála istennek mást nem kaptunk .
Én tegnap előtt este hoztam haza a mocit, jöhet a szezon, csak remélem nem ilyen hét közben szép idő, hétvégére eső .
Jelentem a Rettenet meg én épségben egyben haza értünk!
Húúú, izgultam, örültem, vigyorogtam, küzdöttem a nagy széllel, de jó volt!
Minden percét élveztem... és örömmel vettem tudomásul, hogy még tudok motort vezetni, nem felejtettem el
Csodálatos volt, ahogy bámulták az emberek a szép kis sárga Zizkót
Mondjuk azért el fáradtam így elsőre...
Ja és el akartunk menni Kakucsra, de aztán Áronnál meggondoltuk magunkat, mert elég csúnya felhők érkeztek.
Hál istennek, haza értünk, még az eső előtt!
Szóval öröm, és boldogság.
Áron, jó munkát végzett!
Ezúton is köszönöm!
Skyfox!
A motorod jelenleg darabokban
De, szép darabokban, ma este és holnap csinálja Áron!
Igazán precízen szétszedte, tisztítja, és gondolom, össze is rakja...
Szóval, meg lesz az nyugi!
Csak holnap nagyon óvatosan menj, az időjárás miatt, inkább menj hétfőn, vagy jövőhéten!
Na hogy, valami bajod legyen!
Szóval, teljes jogú Zizzent lettem megint!
Igazi Kollegina
Na megyek találkozom egy pár motoros baráttal...
Szép napot nektek, legalább olyan szépet, mint az enyém!
Puszi KillBill.
Eljött az idő,hogy olajat cseréljek az 1200-as ZZR-emen.Ti milyen olajat javasolnátok:szintetikus,félszinti vagy rézszintetikus?
5W40,10W40 vagy10W50?Ha valaki árul is szívesen vásárolnék is tőle.A válaszokat előre is köszönöm :-)
sziasztok. nem tudom mit csináljak. 400as zzr vagy 600as zzrt vegyek... minden motoros akivel beszéltem rá akar venni a nagyobbra mert hogy a 400ast kinövöm gyorsan és nem birom eladni... első motorom lenne... eddig csak tuning robogo meg 125ös robogom volt meg cross...
0:30-tól