Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

húúúú, fülig ér a szám...

Holnap megyek a motoromért...
Este már egy percet sem aludtam annyira izgulok...
Húú, de várom már...
Már azon gondolkozom két napja, vajon milyen idő lesz és melyik motoros ruhámat vegyem fel... Nehogy, bár mi is negatívan befolyásolja 4 év után az első utamat...
Tudom ez már beteges, de fülig ér a szám ahányszor csak rá gondolok...
Holnap ilyenkor már hmmmmmmm...

Nem is gondoltam, hogy ez ilyen izgi lesz.
megoldom
Tegnap kihoztam, este nem akart elindulni, de reggelre meggondolta magat:)
@duB: a beigert kep. Lesz meg, csak egyszeruen nem tok a melobol elszakadni, ugyhogy bocsi a minosegert, de egyelore tenleg csak ennyire volt idom
Szia KillBill!

Írtam privit.

Ne haragudj, de csak most néztem meg őket.
Sziasztok!

Egy kis reggeli üdítő... Nekem csurgott a könnyem...

http://default.indavideo.hu/vi...
http://www.youtube.com/watch?v..
.

Helló!

Off
édes vörösbor: Egri Tréfli Cuvee, görög mazsolabor
ez engem is erdekelne :) , ha tudtok vmit irjatok
Még nem vitték el, az x "csak úgy lett"... Hát ja, kicsit kialmoltam magam alól, de remélem gazdára lel a Nolan, a tanulópénz meg megvót...
Én nem képzeltem magamat versenyzőnek és a 600-as áttételével (nyilván alacsonyabb ford.számokon) 4,5 ALATT kijöttem. Tény, hogy nem forgatva, nem killerkedve, egy személlyel, mondhatnám veteránosan, DE java részt városban - tehát mintha munkába járnál. Okosan (?) fölváltogatva, nem nyelezve, ez megoldható - már ha nincs v.mi gong a paripával.
ESZTÉTIKA: a ZZR még ma is egy mutatós, jó kiállású darab - az RF (ne bántsak meg senkit) sosem volt az.
A kedvenc városom magyar földön!
Amúgy köszönöm, én már rég feladtam az édes vörösbor felkutatását (azért ha tudsz, ne tartsd magadban), Skyfoxnak van szüksége e témában itinerre...
el is vitték? vagy az x csak úgy lett?
ezám a skizofrén helyzet
Megbillentettem én, hidd el, a fejemet is, a bukót is, aztán a kukát is az udvaron... Nem adtam fel könnyen, a szomszéd már sikítva röhögött, ahogy pólóban + bukóban kirándultam a tuják között... A helyében én is ezt tettem volna...
gyugyuka

na most?!
gyugyuka,

így jó lesz?

üdv
zseton80,

egri vagyok kérdezz!
egyébként valaki izlését eltalálni....ha szereti a bort szárazat vegyél mindenképpen..

üdv
Nem szaroztál

Talán ha kicsit megbillentetted volna a fejeden az N85... bár mosmá tökmind1
mindjárt sajnállak hogy te már motorozol hétvégén
én még nem éreztem benzingőzt idén!max ha a pincében a bódis rendszert szagolgattam
már kész vagyok
Hát, az édes vörös télleg kemény dió! Sangría? Az meg nem igazi bor...
Na nyomás kutakodni!
Ment az infó!
ha Kis Áronnak hívják, akkor nincs gond
Kettővel ezelőtti hsz-ben Áront kis "á"-val írtam.

Elnézést, elgépelés történt...
nem szívesen nyírnám ki a kis zizid hátsó rugóstagját vigyél egy tedimacit magaddal, kábé annyira lesz ott hasznos, mint én volnék
Kutya!

Szerintem Áron nem keresgélt annyit nekem váltót, mint én fogok neki, édes vbort. Na de ez a legkevesebb. A föld alól is. Valami jófélét...

Egyébként köszi még egyszer a tippet...
zseton!

Igen, ha készen lesz a motor akkor elgurulok feléd. Egy elérhetőséget, vagy a tel számod add meg légyszíves. Ott van az adatlapomon a tel számom, ha arra elküldöd a címedet, akkor odatalálok.

Várom a vasárnapot nagyon... Egy tíz éves álom talán beteljesül. Remélem tudok majd ésszel menni, és felnőni az egész motorozáshoz, és nem ez lesz az utolsó nyaram. Sajnos annyi rossz példa van...

Rám fér ez a kis gurulás vasárnap, mert nem valami jó időszakban vagyok. Szerintem elárulja az is, hogy a mai napomat az koronázta meg, hogy áron hívott.