Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekes. nálam sosem evett ennyit, mondjuk én haladósra vettem többnyire a figurát pár képet rakhatnál fel róla
na ezért drága a kawa szerviz
egyébként merrefelé kapálsz? arrajárnék és egy rendszert összekapálnék
Jó pár éve eldöntöttem a hét minden napjára egy motor a hétfö,kedd,szerdai már megvan a többiért még kapálok!
Van ilyen is ,olyan is
@DuB: nalam 4.5 - 5 liter eszik a draga, hacsak nem szamoltam el valamit

@&rash: Koszi a taskas valaszt, igy kisse megkesve is. Vegul eBayen az alpinestars aero tech lenne, ha vegre megjonne a penzem paypalra, de mar vagy 1 hete tartjak vissza, es max 2 nap van meg hatra az aukciobol
merthogy a profilodon olyat láttam
Zx10? Hogy jön ide? Én eddig az 1.4-röl beszéltem A tiz úgy megy ahogy egy motornak kell én ezt hiányoltam a ziziböl is az elején!
igyekszem áh, úgyis csak csorogna a nyálam
most a zx10ről beszélünk?
junó nekem zx14 van
Nekem odáig egy kicsit lustinak tünt de most már nem az!
azért a 6 ezer egy kicsit soknak tűnik, az előző mocijaim 3 után már beindultak..
Szerintem egy 2-3 köbcentis RC megoldással alázol mindenkit :)
Addigra Te is bevásárolsz.
Valszeg asszonnyal gurulok, ezért nem merem azt mondani, hogy pattanj.
és majd én rohangálok vagy vigyek gördeszkát?
meglátjuk, bármi lehet addig
duB
Akarod elviszlek...

Ment a nevezés...
húúú, oké, de vigyázz, mert ha az egyszer lecsap...
Megjelöl egy életre...
Azóta is kíváncsi vagyok, mit tol a géped 5000 alatt - merthogy az első szérián kicsit eltúlozták a környezetvédelmet :)
kooorbááács?

HOOZZAAAADDDD!
Hééééjjjjj....
Hogy is volt ez?
Úgy látom szombaton vinnem kell a csúnya nagy korbácsomat is...
Na, ma ki is szaladok érte az istállóba...
Aztán meneküljetek!

Tiszta macska nő leszek...
Bőrszerkó, meg korbács
Kicsit alámerültem a habokba... Fék frankó, olyan, mint 30-40e km-es korában :) 3-4 évig most megint rendben vagyok

Motor még a műhelyben, futómű-felújítás, idomjavítás, fényezés ohne, szóval ronda, de finom lesz :)
igen Bandi, puhány vagy... vagy egyszerűen épeszű - hozzám hasonlóan -, hiszen a tizennégyes ötezres fordulaton több erőt ad le, mint bármelyik modern hatszázas szupersport gép, teligázon, tiltás előtt... (keréken száz lovat és több mint 100 Nm-t)

ha az nem elég országútra, akkor tényleg az amcsi vonalat kell követni: kétnaposan már hosszú lengővillával és nitroval kell kitolni a gépet a garázsból, hogy a 300-as vonal felett álljon meg a mérőpad mutatója
de egyelőre mi motorozni használjuk a gépet, arra pedig a dízel kisteherautónyi nyomaték bőven elég, amit lead a vas négy-ötezres fordulaton
Ugyan már....
Mit várok tőled, miközben a neved is féreg...
Biztosan nem véletlenül...
Bocs...
De, nekem volt igazam, de zárjuk le... te ilyen vagy, én meg nem...
Bocs, hogy szóvá tettem, megérteni, úgy sem fogod...