@DuB: nalam 4.5 - 5 liter eszik a draga, hacsak nem szamoltam el valamit
@&rash: Koszi a taskas valaszt, igy kisse megkesve is. Vegul eBayen az alpinestars aero tech lenne, ha vegre megjonne a penzem paypalra, de mar vagy 1 hete tartjak vissza, es max 2 nap van meg hatra az aukciobol
Hééééjjjjj....
Hogy is volt ez?
Úgy látom szombaton vinnem kell a csúnya nagy korbácsomat is...
Na, ma ki is szaladok érte az istállóba...
Aztán meneküljetek!
igen Bandi, puhány vagy... vagy egyszerűen épeszű - hozzám hasonlóan -, hiszen a tizennégyes ötezres fordulaton több erőt ad le, mint bármelyik modern hatszázas szupersport gép, teligázon, tiltás előtt... (keréken száz lovat és több mint 100 Nm-t)
ha az nem elég országútra, akkor tényleg az amcsi vonalat kell követni: kétnaposan már hosszú lengővillával és nitroval kell kitolni a gépet a garázsból, hogy a 300-as vonal felett álljon meg a mérőpad mutatója
de egyelőre mi motorozni használjuk a gépet, arra pedig a dízel kisteherautónyi nyomaték bőven elég, amit lead a vas négy-ötezres fordulaton
Ugyan már....
Mit várok tőled, miközben a neved is féreg...
Biztosan nem véletlenül...
Bocs...
De, nekem volt igazam, de zárjuk le... te ilyen vagy, én meg nem...
Bocs, hogy szóvá tettem, megérteni, úgy sem fogod...
egyébként merrefelé kapálsz? arrajárnék és egy rendszert összekapálnék
@&rash: Koszi a taskas valaszt, igy kisse megkesve is. Vegul eBayen az alpinestars aero tech lenne, ha vegre megjonne a penzem paypalra, de mar vagy 1 hete tartjak vissza, es max 2 nap van meg hatra az aukciobol
junó nekem zx14 van
Valszeg asszonnyal gurulok, ezért nem merem azt mondani, hogy pattanj.
meglátjuk, bármi lehet addig
Akarod elviszlek...
Megjelöl egy életre...
HOOZZAAAADDDD!
Hogy is volt ez?
Úgy látom szombaton vinnem kell a csúnya nagy korbácsomat is...
Na, ma ki is szaladok érte az istállóba...
Aztán meneküljetek!
Tiszta macska nő leszek...
Bőrszerkó, meg korbács
Motor még a műhelyben, futómű-felújítás, idomjavítás, fényezés ohne, szóval ronda, de finom lesz :)
ha az nem elég országútra, akkor tényleg az amcsi vonalat kell követni: kétnaposan már hosszú lengővillával és nitroval kell kitolni a gépet a garázsból, hogy a 300-as vonal felett álljon meg a mérőpad mutatója
de egyelőre mi motorozni használjuk a gépet, arra pedig a dízel kisteherautónyi nyomaték bőven elég, amit lead a vas négy-ötezres fordulaton
Mit várok tőled, miközben a neved is féreg...
Biztosan nem véletlenül...
Bocs...
De, nekem volt igazam, de zárjuk le... te ilyen vagy, én meg nem...
Bocs, hogy szóvá tettem, megérteni, úgy sem fogod...