Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

karcsi1!

Szia!

Igen nekem most csináltak fúvóka cserét. Érdekes, hogy ma mindenkinek kijött ez a hiba...
Nekem volt hogy 6 fölé nem akart menni, de már jó lett. Ha gondolod hívd fel Áront, vagy vasárnap ott lesz az összejövetelen akkor is megkérdezheted.
Sziasztok!
Lehet hogy mégsem tudok menni vasárnap bolyázni,mert valami nem stimmel a mocival.A következőket csinálja-kis fordulaton mintha ki-ki hagyna valamelyik henger ,főleg ha 2-vagy 3ezres fordulaton tartom,. Amikor viszont huzom neki akkor szépen gyorsul,és megy akár leszabályzásig.AZt olvastam valakinél hogy fuvoka cserét kellett neki csinálni mert nem pörgött 6 fölött ,lehet hogy nekem is ilyesmi van mert ahogy megvettem akkor ki volt herélve a kipuff,de én vissza alakítottam mert hangos volt ,de lehet hogy a fuvokák meg ahhoz lettek beállitva,és most meg tul sokat kap.
Valaki írta hogy talál Áron is ott lessz vasárnap ,valszeg nekem is igénybe kell vennem a szolgáltatását.
Köszi!

Persze, hogy megyek.. Ott a helyem. Feltétlenül. Legalább megnézem a paripádat, úgy is régóta, tetszik, majd most élőben is szemügyre veszem.

Reméljük az idő is kegyes lesz hozzánk.
Hurrá-hurrá!
Úgy látszik mindenkinek kész lesz, mire tartósan jó idő lesz!
Enyém is most van karbantartás alatt. Héten megjön az olajam, és kéész!
Hétvégén te is jössz gyakorolni újvárosba?
Őszintén szólva fogalmam sincsen, mivel még kismillió dolog lett rajta megcsinálva, és nem tudom, hogy külön a fúvóka csere mennyibe került.

Szerintem célszerű felhívnod Áront Quicksteel motor és ő tud segíteni ebben.
A fúvókázás részéről lehet tudni, hogy milyen összeg kb?
Az enyémre is valszi ez vár...
Sziasztok!

Most hívott Áron, hogy meglett a probléma forrása. Mivel sportdobok vannak rajta, így "felborult" a szívó- és kipugó oldali egyensúly. Nem volt benne fojtás, és így nagy lett az öblítése a motornak. Ezt ellensúlyozva került bele nagyobb átmérőjű fúvóka.

EGYSZÓVAL KÉSZEN VAN, ÉS MEHETEK ÉRTE !

Már csak az a kérdés mikor tudok érte menni... (Már most rohannék...)
Jól van, akkor majd egyeztessünk hét közepe felé!
Örülök, hogy ilyen pozitívumok értek Áronnal kapcsolatban is. Ha valami kehe lesz az én motorommal is, majd hozzá fordulok.
A 6-os út kiváló. Nyugis tempóba egy óra alatt le lehet érni!
nem aggódj Skyfox,
legfeljebb Áron megtoldja az összeget 10-20 ezerrel
vagy a felesége befog egy kis házimunkára a férje helyett
egy kis gonoszság mindig jól esik
viccet félretéve mindig az utolsó nap a legnehezebb.
kitartás
Szia!

Én is vittem neki édes vörös bort!
Örült neki!

Tudod mi lepett meg a legjobban, ha már szegény Áront ennyire az egekbe magasztaljuk.

Képzeld, már haza érkeztem egy ideje, amikor is jött egy sms Árontól, hogy minden rendben van, volt-e útközben és épségben haza érkeztem -e?

Ami nagyon meglepett, hiszen már fizettem, igazából, nem kéne, hogy izgassa a dolog, mi van velem stb...
És annyira pozitívum volt számomra, hogy érdeklődött, ezt tényleg nem a Föld nevű bolygó gondoltam. Azért voltam már egy pár szerelőnél, az autómmal is, meg régen a robogóm, és a zizi is volt már másnál, de sehol ilyen kiszolgálás és kedvesség, nem fogadott!
Szóval Áront MEGTARTOM!
Az már tuti!

Kutya örülhetsz, hogy ilyen barátaid vannak!
Sőt Áron is eljön a bójakerülős összejövetelre.

Szóval köszönöm még egyszer!
Áronnak és Kutyának, hogy ajánlotta őt!

Most akkor lehet Kutyának is kéne adnom egy üveg bort?

Pussz Kill.
Áron most hívott nemrégen, és azt mondta már majdnem minden kész, de a karbival valami nem stimmel. 5-6 ezres fordulatig jó, de utána nem pörög ki. A hiba keresése még folyamatban van. Szegény Áront lehet, hogy felhívom, hogy ne menjen rá az egész vasárnapja.
Szia!

Hát persze majd a hét vége felé egyeztetünk itt a fórumon, és a kis csapatunk a környékről együtt legurul... már mint aki szeretne...
Útközben össze szedjük a Zsetont és a Skyfoxot
Pestről jön Misi, Te Peeter, én, talán Busa, Zizzer és még ki tudja, valamelyik benzinkúton talizunk.
Feltételezem valamelyik kis hátsó úton megyünk mondjuk a régi 6-oson. Kényelmes, jó minőségű az út, és nem kell autópálya matrica sem... és, nem is olyan forgalmas.
Bár tegnap jó szeles volt

De, ha valaki másképp gondolja, szóljatok, alkalmazkodunk.
Szóval csütörtökön elkezdem szervezni, ha az megfelel mindenkinek, kérlek figyeljétek a fórumot!
Hurrá! Hazakerült a méhecske!
Gondolom még azóta is fáj az arcod a sok mosolygástól!
Rég láttam már a motorod, de utcán még soha! Szépek vagytok együtt!
Jövő hét vasárnap megyünk együtt Dunaújvárosba a rutingyakorlásra?
Sziasztok!

Kedves KillBill!

Tényleg nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a tegnapi napotok. Most már csak az a kérdéses, mikor és hol találkozunk az összejöveteleken. A képek nagyon jók lettek! Vigyázzatok magatokra nagyon!

Köszi az infót tegnap beszéltem is Áronnal és azt mondta lehet, hogy ma készen lesz vele és ma el is hozhatom. Ha esik, ha fúj, én menni fogok, ha az Áron hívni fog.

derola!

Pont ezt a bort sikerült megvennem. Nézegettem a vörösborokat és egyszer csak megakadt a szemem ezen a boron. Mondom de ismerős a neve valahonnan. Megnéztem, édes volt, hát megvettem. Remélem ízlik majd Áronnak. Persze ez szigorúan titkos meglepetés.

Space()!

Köszi, lehet hogy ma már egy kis ízelítőt fogok kapni, milyen is az amikor "Ursula" gyógyult állapotban van...
Én is 400-assal kezdtem, és utána jött a 600-as. Én nem bántam meg, hogy nem 6-ossal kezdtem, mert jó volt a 400-as 2 évig. Aztán csere érett lett. Igaz, volt bukó az eladásnál, de ez kinél nem igaz. De ma viszonylatban már lehet hogy nem előnyös eladni, és újabbat venni, mert tényleg nem vészesen drágább egy 600-as gép. Ha van egy kis önkontrollod, vagy akár tetetsz be egy folytást, amit később kivehetsz, akkor 6-ossal kezdj.
én úgy gondoltam hogy 400as tanulni aztán ha nem birom eladni két év múlva akkor átépíteni 600ra... 600nak jobb a fogasztása? az a baj nagyon változó vagyok kocsival is.. néha alapjárat néha meg nem birok uralkodni magamon:S
Hello!

400-600 kérdés. Az első és legfontosabb dolgot magadban kell tisztáznod. Tudsz e parancsolni a jobb csuklódnak... A 400-asal viszonylag nehéz hülyeséget csinálni, a 600-nál sokkal gyorsabban történik minden. Ha úgy érzed tudsz uralkodni magadon, mindenképpen a 600-ast válaszd, alapvetően könnyebb vele motorozni, nem kell agyonforgatni, és a fogyasztása is kedvezőbb.
Átépíteni nem érdemes a 400-at 600-ra. A költsége pár tízezerrel kevesebb csak mint egy 600-as ára.
Szóval szerintem 600
így igaz
de ebben a témában szerintem a kutya megnézné ,illetve segíthetne
meg szerintem a fogyasztás kül az olyan 1-2 liter lehet és az se mindegy már:S sajnos ilyen benzinárak mellett... és vha veszek egy 400asat és egy év múlva 600as blokk bele.. kutya se nézi nem?:D
hát ha úgy érzed, nem fogd vissza magadat a 600-astól
csak az a baj hogy nincs igazi forgalom rutinod, ami segíthetne elkerülni a hülye autósok váratlan reakcióit...és a nagymotorral kicsit gyorsabban jön minden
ez az én véleményem uff
de jó nektek aki már motorozhat:) nekem még a vezetés se kezdődött el... mikor kezdtem a jogsit azt igérték hogy márciusba letudjuk a jogsit.. erre tessék... addig meg motort se akarok venni mert csak a szivem fájdulna meg hogy bent van a garázsba én meg nem mehetek vele:(
21 vagyok és most csinálom a jogsit. 14éves korom óta csak 125ccmes robgo 70es uning aerox és simson jah és cross... ezekkel motorozok...
Gratula KillBill
Ez nagyon szép vas Széles utat,gumifákat
sziasztok
nincs valakinek egy gpx 250-hez használt plexije eladó?
Köszi!

És köszi, hogy népszerűsítesz...
by KillBill