Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most akkor még sem vihetlek el...?

én is...
Na, jó hírek, végre!

Igen, nekem is "fura" volt Áron hozzáállása (a legpozitívabb értelemben), sajnos manapság nem ez a megszokott! Maximális tiszteletem neki , és még egyszer köszönet Kutyának az ajánlásért!

Sky! Akkor lehet, h vasárnap már errefelé gurulsz?
Leegyszerűsítve igen! A baj az, h nem közvetlenül a szemem előtt van, hanem kb 2-3 centivel előrébb, és keveredik a felső sötét és az alsó világos látómező (mondom, a baj nem a sisakkal, hanem az idióta arcberendezésemmel van)... Hülyén hangzik, úgy is érzem magam miatta, de ennél jobban nem tudom leírni...
Úgyhogy igen, a napszemüvegesek kizárva, ezért már itt figyel egy X-602-es...
Szia!

Nálam találsz! Adatlapomon elérsz!
Na jó, elhiszem. De várjuk már nagyon, hogy meglegyen!
nem, nem talált, de a metódus tetszett
Naugye! Mondtam én!
Képeket! Képeket!
Nekem van egy felesleges. Adatlapon elérsz, elboltoljuk!
Kérdezd meg Áronékat, ők csináltak már néhány ilyen építést!
Sziasztok

Behalt a termosztát a paripába, de sehol nem lelek ebay-en, csak komplett termosztátot házzal együtt... Esetleg nem tudjátok hol lehetne itthon venni vagy csináltatni?

Köszi

jaa kawa zzr 400 1994
Szerintem te sunyiban már rég megvetted a gépet, csak most csináltatod rajta a tavaszi kötelezőt, aztán hirtelen megjelensz egy Y2K-val!
mennyibe fáj egy 400as zzrbe 600as blokk szereléssel és papírral együtt? csak kiváncsiság:D
Köszi !

Titokban tartom, nem adom tovább senkinek sem.

Remélem végre egyszer veled is üdítőzhetek egyet már. Persze, ha az időjárás is úgy akarja...
no majd most hétvégén, a hóesésben én is most megyek Kakucsra
úgy lesz
hétfőn hozom el most zajlik az eredet, átírás, mosás stb
már hétvégén gurultam volna
Szívesen, a jó munkát/szolgáltatást mindig szívesen ajánlom.
Az édes vörösbort szereti, de pszt... titok!
Jelentem alakul "Ursula".

Most hívott Áron. Ritkán találkozok ilyen rendes szolgáltatóval, és ez fura, mindenesetre jól esik. Figyel, alkudozott nekem a váltóra, javaslatokat tesz, hogy kímélje a pénztárcámat... Mintha nem is ezen a bolygón lennénk. Azt hiszem viszek neki valami kis "mellékes ajándékot".

Kutya! már egyszer szóba került. Mit is szeret Áron pontosan? Melyik "üdítő" fajtát szereti.

Szóval lassan készülődik a vas. Pénteken hozzák meg a vezérműláncot, és akkor kezd majd neki. Talán vasárnap eltudom hozni, mert mondtam neki, csak hétvégén tudok érte menni, a munkám miatt. Azt mondta, akkor majd úgy csináljuk, hogy kész legyen. Szóval eléggé pöpecül össze lesz rakva, és kicserélve sok minden. Szelephézagot mondta, hogy érdemes lesz állítani, mert az nagyon nem volt jó.

Köszönet érte, hogy megadtátok az elérhetőségét!

Számolom az órákat, hogy már elhozhassam.
Ezt énis lezárom, mert ha már a féreg nickemmel jössz, tudok olyat (is) írni, hogy a monitor előtt elsírod magad...
További szép napot, kedves
Egészségedre!
Szia Kutya multhét megjött az olaj stb. le is cseréltem ,köszönöm.
naigen, ott azért volt egy kis erőfitogtatás
ok, kiváncsi vagyok rá
előbb próbáld ki, ez is háromezernél indul meg...
Igen, anno a tesztkoron fel is tunt:) En ahhoz kepest nyugisabban kozlekedek, eleg friss meg a jogsi:)

Ma hozom ki, majd lovok rola par kepet