Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fogyasztás tényleg csuklófüggő, én szeretem hallani a hangját, kigyorsítani stb... Egyszer sikerült 8-10 literes fogyasztást csinálnom, de ott sok kigyorsítás volt, és elég gyorsan is mentem... Átlagban 6 körül fogyaszt nekem.
Adatlapon van egy blog, ott olvasgathatsz róla, egész sok mindent leirtam. Fogyasztás, 5 liter kürölivel találkoztam már, Bologna érte el hosszú áttétellel, nagyon nyugodt közlekedéssel, sőt, még ez alá is ment. Alkatrész kapható hozzá, a kawa kereskedések nagyrészt tudnak hozzá mindent, még ha borsos is némely alkatrész. A nagyját úgy is megveheted bontóban, meg egy komplett blokk sem drága, később pedig ha kinőtted, kicserélheted 600ra a blokkot, hivatalosan is megoldható. Tényleg nehéz agyonütni. Kezdőnek túrázni is jó, később azért kinőhető, kívánná az ember hogy kevesebbet forogjon, ne kelljen annyira húzni. A szerelhetőségét szeretem, szinte csukott szemmel lehet végezni, kis bontás után hozzáférhető sokminden. A váltója egyesben seregélyriogató, a fesszabályzó szokott meghalni.
Mindenki a saját lovát dicséri, így én is Jó kis motor, hálás, ami negativum, az a közel kétszáz kilós súly.

Ha konkrét kérdésed van, válaszolunk szívesen.
csak csuklófüggő a négykilós: uras (de nem öreguras) hajtással (és persze tökéletes motorral) le lehet vinni 5-6 L közé, nálam a gyári áttétellel 7 körül, a 600-as áttételável bő 6 liter körül evett, igaz komoly tempónál, és két személlyel, dobozokkal.

és egyszer a ringen megetettem vele 12 litert 80 kilométeren, de ahhoz tényleg ökör módon kell cibálni neki
egyébként csak javasolni tudom: elterjedtsége és megbízhatósága miatt csak ajánlani tudom, én közel 30 000 kilométert tettem bele, és csak a saját hibámból kellett javíttatni, nem volt vele egyéb műszaki meghibásodásom.

itt olvashatsz róla bővebben
ezt beszéld meg az új tulajjal
Akkor hozd le hozzám én belövöm neked ha nem hiszed!
várd meg az aktív ZZR használó fórumozókat, sztem elmondják, hogy miért a zizit
na legalább hülyeséget ne írjunk. négykilósnál kb.6 L az alja. a fórum leggyáribb zizijének is 5.5L volt a minimum. persze, nem városban.
Nem ! Mindenem van hozzá!
szervízelése nem drágább? mert ugye nem mai csibéket nézegetek:(
szia. láttam hogy zzr 400ad van. remélem jól láttam:d én is most rakom le a jogsit és motorok között válogatok. rf400 zzr400 stb.. saját véleményedre lennék kiváncsi a motorról. szervízigényes? fogyasztását menyire lehet levinni? két személyre túrázni elég? valami egyéni véleményt írhatsz róla ha van kedved:) köszi előre is.
Szia!

ZZr jobb választás! Szebb, jobb, erösebb tönkretehetettlen stb!
3,8-5 L között
Sziasztok. Motorvásárlás előtt állok. vacilálok Rf400 és a zzr 400 között. érveket szeretnék kérni tőletek hogy melyiket vegyek és miért:D zzr 400 fogyasztását menynire lehet levinni? melóba járni szeretném leginkább.
Hali Kutya. Megnéztem sae20 és sae15 akkor most melyik is való a zzr-be? kösz válaszod előre is
Heelo, bocs, hogy nem olvasok vissza, de kellene nekem valahonnan egy pár túra/utcai gumi, 120-as, 180-as. Van valami jó ajánlat a láthatáron?
nem tom holnapra megnézem. kösz előre is
Milyen viszkozitásúak?
Hali Kutya. Vettem tőled zzr hez és yamaha viragohoz teleszkóp olajat. Tudom kérdeztem de melyik is kell a zzr be? Visszakerestem de nem találom. Köszi előre is
Ott van a hozzászólások végén, hogy most már hivatalos, kakucson tartjuk - de mindjárt átírom a fejlécen is!
lemaradt, hogy természetesen én Zizim is nála készülődik a széles utakra :D
Úgy látszik, Áronra vár mindenki, mint a Messiásra :)
De ilyen az, amikor kezdődik a szezon, és mindenki jó helyen akarja tudni a vasát :DD
szia néztem de ott újváros a cim azért kérdeztem
Köszönöm, és remélem jövőhét szombaton már én is ott tudok lenni az összejövetelen.
szia KB,

nincs mit, valószínű be voltam rúgva amikor írtam a nevet vagy egy cicit néztem éppen
köszi
lesz még egy conti roadattack 190 és egy metzeler racetec 120-as
majd beszélünk róla ha levettem
Szia B!

Köszönöm a gumit, ma felcsíptem a megadott helyről. Ugyan nem az én nevem volt, de mosmá nem adom senkinek ( gondolom véletlenül rossz nevet adtál meg)

Az ellenértéket, kicsit megfejelve ott hagytam

Köszönöm mégegyszer!
Szia Kutya!

Át tudnád nekem dobni Áronék levelezési címét...
Föl kell adnom egy alkatrészt...

köszi Kill.