Fogyasztás tényleg csuklófüggő, én szeretem hallani a hangját, kigyorsítani stb... Egyszer sikerült 8-10 literes fogyasztást csinálnom, de ott sok kigyorsítás volt, és elég gyorsan is mentem... Átlagban 6 körül fogyaszt nekem.
Adatlapon van egy blog, ott olvasgathatsz róla, egész sok mindent leirtam. Fogyasztás, 5 liter kürölivel találkoztam már, Bologna érte el hosszú áttétellel, nagyon nyugodt közlekedéssel, sőt, még ez alá is ment. Alkatrész kapható hozzá, a kawa kereskedések nagyrészt tudnak hozzá mindent, még ha borsos is némely alkatrész. A nagyját úgy is megveheted bontóban, meg egy komplett blokk sem drága, később pedig ha kinőtted, kicserélheted 600ra a blokkot, hivatalosan is megoldható. Tényleg nehéz agyonütni. Kezdőnek túrázni is jó, később azért kinőhető, kívánná az ember hogy kevesebbet forogjon, ne kelljen annyira húzni. A szerelhetőségét szeretem, szinte csukott szemmel lehet végezni, kis bontás után hozzáférhető sokminden. A váltója egyesben seregélyriogató, a fesszabályzó szokott meghalni.
Mindenki a saját lovát dicséri, így én is Jó kis motor, hálás, ami negativum, az a közel kétszáz kilós súly.
csak csuklófüggő a négykilós: uras (de nem öreguras) hajtással (és persze tökéletes motorral) le lehet vinni 5-6 L közé, nálam a gyári áttétellel 7 körül, a 600-as áttételável bő 6 liter körül evett, igaz komoly tempónál, és két személlyel, dobozokkal.
és egyszer a ringen megetettem vele 12 litert 80 kilométeren, de ahhoz tényleg ökör módon kell cibálni neki
egyébként csak javasolni tudom: elterjedtsége és megbízhatósága miatt csak ajánlani tudom, én közel 30 000 kilométert tettem bele, és csak a saját hibámból kellett javíttatni, nem volt vele egyéb műszaki meghibásodásom.
szia. láttam hogy zzr 400ad van. remélem jól láttam:d én is most rakom le a jogsit és motorok között válogatok. rf400 zzr400 stb.. saját véleményedre lennék kiváncsi a motorról. szervízigényes? fogyasztását menyire lehet levinni? két személyre túrázni elég? valami egyéni véleményt írhatsz róla ha van kedved:) köszi előre is.
Sziasztok. Motorvásárlás előtt állok. vacilálok Rf400 és a zzr 400 között. érveket szeretnék kérni tőletek hogy melyiket vegyek és miért:D zzr 400 fogyasztását menynire lehet levinni? melóba járni szeretném leginkább.
Hali Kutya. Vettem tőled zzr hez és yamaha viragohoz teleszkóp olajat. Tudom kérdeztem de melyik is kell a zzr be? Visszakerestem de nem találom. Köszi előre is
nincs mit, valószínű be voltam rúgva amikor írtam a nevet vagy egy cicit néztem éppen
köszi
lesz még egy conti roadattack 190 és egy metzeler racetec 120-as
majd beszélünk róla ha levettem
Köszönöm a gumit, ma felcsíptem a megadott helyről. Ugyan nem az én nevem volt, de mosmá nem adom senkinek ( gondolom véletlenül rossz nevet adtál meg)
Mindenki a saját lovát dicséri, így én is Jó kis motor, hálás, ami negativum, az a közel kétszáz kilós súly.
Ha konkrét kérdésed van, válaszolunk szívesen.
és egyszer a ringen megetettem vele 12 litert 80 kilométeren, de ahhoz tényleg ökör módon kell cibálni neki
egyébként csak javasolni tudom: elterjedtsége és megbízhatósága miatt csak ajánlani tudom, én közel 30 000 kilométert tettem bele, és csak a saját hibámból kellett javíttatni, nem volt vele egyéb műszaki meghibásodásom.
itt olvashatsz róla bővebben
ZZr jobb választás! Szebb, jobb, erösebb tönkretehetettlen stb!
3,8-5 L között
De ilyen az, amikor kezdődik a szezon, és mindenki jó helyen akarja tudni a vasát :DD
nincs mit, valószínű be voltam rúgva amikor írtam a nevet vagy egy cicit néztem éppen
köszi
lesz még egy conti roadattack 190 és egy metzeler racetec 120-as
majd beszélünk róla ha levettem
Köszönöm a gumit, ma felcsíptem a megadott helyről. Ugyan nem az én nevem volt, de mosmá nem adom senkinek ( gondolom véletlenül rossz nevet adtál meg)
Az ellenértéket, kicsit megfejelve ott hagytam
Köszönöm mégegyszer!
Át tudnád nekem dobni Áronék levelezési címét...
Föl kell adnom egy alkatrészt...
köszi Kill.