Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már bocs h így beleszólok az a 27 kw rendben van nem fog piszkálni a rendőr hisz sokan közülük nincsenek tisztában az AK kategória jelentésével.
Kösz a tanácsot
Eddig kettő 250es írt vissza hogy 27KW...
Hát igen...mmm rendszeres pénzforrás mint olyan nincs, csupán van egy két dolgom amit most is árulgatok, és az alkalmankénti szülői ajándék. Jövőre már csak külső gyakorlaton leszek, alig kell majd iskolába bemenni, szakmámban a pénz keresés kérdőjeles finoman szólva...ehhez képest sokat kell a felszerelésre költeni:D Barátnő van, tehát csajozás kizárva :P Sisak, kesztyű, jogsi, szerintem legszükségesebbek költségekbe belegondolásom annyi hogy ha ekkörül találok gépet, akkor az átíratás költségeket meghitelezik szüleim...
Igen, azt hiszem írtam neki hogy hány KW, de eddig nem válaszolt
Skyfox!
Áron holnap áll neki a váltódnak, sztem nemsokára kapsz felőle híreket! Drukkolok, h ne legyen nagy a baj, és minél hamarabb kész legyen a zizzenet!

Kutya úr!
Hagytam egy kis csomagot Áronnál a részedre, ne hagyd, hogy letagadja! Köszönöm a szervíztippet, hálás vagyok érte!
Nekem (a hatkilóson) a Michelin Pilot Road 2 (azóta pilotroad3) jött be legjobban: több mint tízezret elment, és a ringen is jól tapadt.
Üdv mindenkinek!

Új szezon kezdődik és gumiabroncs csere előtt állok
ZZR 400-ra mi a legjobban bevált gumi?
Párban cserélném esetleg valakinek fel nem használt valahol a padláson?
ajánlatokat,ötleteket,hozzáértő tanácsotokat előre is köszönöm
Igazad lehet...
Bár 23,5 kw-tól 29 kw-ig minden olvasható róla, de nem tudom melyik az igaz...
300? motorozáshoz nem épp tetemes tőke... Nézzünk hosszabb távra, ehhez meg kell tudnunk rólad pár adatot.
- Van-e rendszeres pénzforrás, munka, vagy szülői apanázs, a folyó kifizetésekre, és mennyi?
- Hogy tervezed a továbbtanulást, ill jelenlegi helyzet?
- Barátnő (feltételezve a hímnemű egyedet)?
- Csajozásra használnád?
- Milyen szükséges felszerelésekkel rendelkezel?
- Csináltál már költség kalkulációt?
A 250-es is 29 kw gyárilag, nem?
Ha egyszer kész lesz, akkor ott a helyem nálad...
Hazafele menet biztosan begurulok felétek, és váltunk néhány szót élőben is végre...
Úúúú , MESTEREM !

Ha megtennéd, hogy rákérdezel, mert nem akarom Áront zaklatni, de mát IGEN NAGYON, magvagyok feszülve, mik a hírek a vas-ról...
Ezt nézted már?

http://www.kepesmotor.hu/kawas...

Igaz, nem 400-as, de kezdésnek, ily' fiatalon ideális lehet...

...és szerintem megvan 300-ból...
Ne is add bakker , addig semmiképp, amíg nem gurultál be vele Martonra!
Nincs még híred? Ma megyek estefelé Áronhoz, majd megérdeklődöm mi van a tieddel...
Óh, hát persze, hogy lenne az a pénz, de nem hiszem, hogy megérné neked ár/érték arányban.
Ha találok valamit, akkor megírom ide neked.
Nyilván volna az a pénz, de azért folytatom a keresgélést

Még euróban is igen kevés lenne.
Akkor ez a mi üzletünk nem valósul meg.
Bár igen nagyon szívemhez nőtt ez alatt a 100km alatt, úgyhogy meggondoltam magam, mégsem adom.
300-am van érte
Hát akkor nincs más hátra, mint előre
Így valóban fontos a 25kW.

Esetleg van egy felújított, jó állapotú eladó 25kW-al.
Nem mert nincs 2 évem 125-el, meg AK is egy éve van meg, jövő nyáron csinálhatom az A-t...
Te már nem teheted le a különbözetit? Ha az megvan nem kell ragaszkodni a 25kW-hoz.

Az "órakikötögetős" játék nekem nem nagyon gyere be, de vannak ilyenek is.
(mármint nem új hanem mint szerzemény új...)
Hát kb mindet lestem már, egy párnak írtam de feleslegesen. Ez is 38kw
Ezek az órák össze vissza állnak nem is értem, mondjuk haver említette hogy az újonnan vett banditjába kikéne kötni a mérőt, mondom fasza vagy de kb tök mindegy...