Hát igen...mmm rendszeres pénzforrás mint olyan nincs, csupán van egy két dolgom amit most is árulgatok, és az alkalmankénti szülői ajándék. Jövőre már csak külső gyakorlaton leszek, alig kell majd iskolába bemenni, szakmámban a pénz keresés kérdőjeles finoman szólva...ehhez képest sokat kell a felszerelésre költeni:D Barátnő van, tehát csajozás kizárva :P Sisak, kesztyű, jogsi, szerintem legszükségesebbek költségekbe belegondolásom annyi hogy ha ekkörül találok gépet, akkor az átíratás költségeket meghitelezik szüleim...
Skyfox!
Áron holnap áll neki a váltódnak, sztem nemsokára kapsz felőle híreket! Drukkolok, h ne legyen nagy a baj, és minél hamarabb kész legyen a zizzenet!
Kutya úr!
Hagytam egy kis csomagot Áronnál a részedre, ne hagyd, hogy letagadja! Köszönöm a szervíztippet, hálás vagyok érte!
Új szezon kezdődik és gumiabroncs csere előtt állok
ZZR 400-ra mi a legjobban bevált gumi?
Párban cserélném esetleg valakinek fel nem használt valahol a padláson?
ajánlatokat,ötleteket,hozzáértő tanácsotokat előre is köszönöm
300? motorozáshoz nem épp tetemes tőke... Nézzünk hosszabb távra, ehhez meg kell tudnunk rólad pár adatot.
- Van-e rendszeres pénzforrás, munka, vagy szülői apanázs, a folyó kifizetésekre, és mennyi?
- Hogy tervezed a továbbtanulást, ill jelenlegi helyzet?
- Barátnő (feltételezve a hímnemű egyedet)?
- Csajozásra használnád?
- Milyen szükséges felszerelésekkel rendelkezel?
- Csináltál már költség kalkulációt?
Ne is add bakker , addig semmiképp, amíg nem gurultál be vele Martonra!
Nincs még híred? Ma megyek estefelé Áronhoz, majd megérdeklődöm mi van a tieddel...
Még euróban is igen kevés lenne.
Akkor ez a mi üzletünk nem valósul meg.
Bár igen nagyon szívemhez nőtt ez alatt a 100km alatt, úgyhogy meggondoltam magam, mégsem adom.
Ezek az órák össze vissza állnak nem is értem, mondjuk haver említette hogy az újonnan vett banditjába kikéne kötni a mérőt, mondom fasza vagy de kb tök mindegy...
Áron holnap áll neki a váltódnak, sztem nemsokára kapsz felőle híreket! Drukkolok, h ne legyen nagy a baj, és minél hamarabb kész legyen a zizzenet!
Kutya úr!
Hagytam egy kis csomagot Áronnál a részedre, ne hagyd, hogy letagadja! Köszönöm a szervíztippet, hálás vagyok érte!
Új szezon kezdődik és gumiabroncs csere előtt állok
ZZR 400-ra mi a legjobban bevált gumi?
Párban cserélném esetleg valakinek fel nem használt valahol a padláson?
ajánlatokat,ötleteket,hozzáértő tanácsotokat előre is köszönöm
Bár 23,5 kw-tól 29 kw-ig minden olvasható róla, de nem tudom melyik az igaz...
- Van-e rendszeres pénzforrás, munka, vagy szülői apanázs, a folyó kifizetésekre, és mennyi?
- Hogy tervezed a továbbtanulást, ill jelenlegi helyzet?
- Barátnő (feltételezve a hímnemű egyedet)?
- Csajozásra használnád?
- Milyen szükséges felszerelésekkel rendelkezel?
- Csináltál már költség kalkulációt?
Hazafele menet biztosan begurulok felétek, és váltunk néhány szót élőben is végre...
Ha megtennéd, hogy rákérdezel, mert nem akarom Áront zaklatni, de mát IGEN NAGYON, magvagyok feszülve, mik a hírek a vas-ról...
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Igaz, nem 400-as, de kezdésnek, ily' fiatalon ideális lehet...
...és szerintem megvan 300-ból...
Nincs még híred? Ma megyek estefelé Áronhoz, majd megérdeklődöm mi van a tieddel...
Ha találok valamit, akkor megírom ide neked.
Még euróban is igen kevés lenne.
Akkor ez a mi üzletünk nem valósul meg.
Bár igen nagyon szívemhez nőtt ez alatt a 100km alatt, úgyhogy meggondoltam magam, mégsem adom.
Így valóban fontos a 25kW.
Esetleg van egy felújított, jó állapotú eladó 25kW-al.
Az "órakikötögetős" játék nekem nem nagyon gyere be, de vannak ilyenek is.