Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fent van az eseménynaptárban, Kakucson lesz, szombaton a teszt
szia ahétvégén lessz akkor a detektor teszt vagy más az időpont ha lessz ird meg légyszi hogy hol kőszi
Természetesen semmi gond nincs ezzel, örülök, hogy alakul a géped.
Kutya!

Áronnal azt beszéltük meg, hogy szinte csak olaj, és szűrő kell bele. abból is azt mondta, hogy minél sűrűbb, azt hiszem 15-50-es vagy ilyesmi. Nem gáz, ha azt mondtam neki az összerakáshoz tőle venném , ezeket, de a következő "kis szerviz" alkalmával, amit már otthon is eltudok végezni tőled venném.
Az egy nagyon jó blokk, a Kawa talán legjobb erőforrása. Ha a stílus bejön, és a motor sem leharcolt, akkor nyugodtan megveheted - jó gép.
Nagyon helyes, hogy nem felejtette el, "kolléga"!
Bakkerko, eltűnök egy napra, és ilyeneket kell olvassak... Sajnálom a váltócserét, baromira drukkoltam, h ne legyen nagy a baj!
De a lényeg, hogy a lelkesedés töretlen, remélem nemsokára kész lesz, és tényleg gurulhatunk egy rendeset!
Sziasztok!
KAwasaki ZR 750 F-el van valakinek tapasztalata?
Ajánlottak egyet eladásra... hirdetésben úgy látom jó kis utcai naked bike?
Esetleg előnyök/hátrányok?
Előre is kösz a válaszokat!
Hajajjj ha szép idő van gurulhatnánk egy rövidkét.
Amikor meglátom gyógyultan minden bosszankodás köddé válik majd... Istenem de várom már....

Na de majd, hétvégén mindez már eszünkbe sem fog jutni....
Csak az öröm és boldogság...
Tudod valahogy mégsem bánom, mert "tudtam" hogy mit veszek, csak nem gondoltam, hogy ennyire beteg lesz. Lehet még lehetett volna az árból alkudni... sőőt. Mert így ép embernek el nem adta volna, hogy nem tud 4.-et kapcsolni. Azért talán így sem volt rossz vétel. És még mindig szeretem..

Hát igen... Szerencsésnek születni kell
Húúú, te szegény...
Jól kifogtad...

Sajnálom, azért az előző tulajt elküldeném valamerre...
Azért most látom, mennyire szerencsés vagyok...
Ha szombatra készen lesz a motor, akár mehetünk érte együtt is ha van kedved hozzá, szerintem visszaefelé zseton80-hoz is benézek, mert megígértem neki.
Hááát, csak annyit kérdeztem - mondtam lányos zavaromban, hogy rábízom a váltó vásárlást, és ha ott van akkor felhív, hogy mi legyen. Ha jó az ár is, akkor megveszi, és beépíti. Hogy mikor lesz kész arra nem kérdeztem még rá, de holnap megkérdezem. Azt mondta, hogy több fogaskerék is megsérült menthetetlenül, így kompletten kell cserélni. Mivel már egy ideje gyilkolhatta a régi tulaj így már nem úszom meg a komplett cserét. Szelephézag állítást mondott még, illetve a karbik rendbe tételét mondtam még. Annak örülök, hogy azt mondta a láncszettet nem kell cserélni, viszont ott van a vezérműlánc ami viszont lehet, hogy cserés, mert amikor menet közben "lebegtettem" a sebességet, valami kis csörgő hangot hallottam, bár lehet csak a fülem volt már megfagyva. Tehát vez.lánc csere, aztán kuplung bowden már nem gyári van rajtra, és igen rossz állapotban van , úgyhogy ha talál valami jó állapotban lévőt, akkor az is cserés. Aztán még a gumit beszélem meg még vele. Ja igen!
És a "duda".. Mivel nem szól, megemlítem hátha van arra is gyógyír...
Ó, te szegény! Váltócsere.
Mi a baja, hogy menthetetlen?
Na, és mi lesz?

Kész lesz a héten?
Én is a héten megyek a motoromért...
Már, ha az időjárás engedi!

Szóval?
Már megtettem...
Akkor hívjad!
Csak egy perccel később írtam

Adatlapomon feltüntettem a tel számom...
KillBill!

Istennő vagy! Ebben az évben még nem kaptam jobb híreket !
Most hívtam fel Áront. Azt mondta komplett váltót kell cserélni. Benne volt a pakliban, de bíztam hogy nem olyan rossz a helyzet. Áronra bíztam, hogyha van jó állapotú akkor vegye meg nyugodtan, és szerelje be. Holnap még beszélek vele mit lehetne csinálni még a vason. A láncszett azt mondja jó avval nincs baj, a vezérmű lánc lehet hogy cserés... Tehát hírekből egy jó, egy rossz.

A lényeg, hogy készen lesz hamarosan, és ennek nagyon örülök.
Ha, tudja valaki Skyfox tel számát dobja már át nekem...

Köszi.
Skyfox!

Hívd fel Áront még ma a tel száma: 06 húsz 34 hatvan öt 589 hét
Holnap reggel korán menne bontóba!
És meg van a motorod hibája. Meg szeretné kérdezni, hogy hogyan legyen tovább.
Ha ő holnap beszerezné a cuccokat, akkor már a héten készen lehetne a motorod!
Ami tök jó hír... gondolom!
Skyfox!

Hívd fel most az Áront!

Nem találom a tel számod, hogy megadjam neki... Bocsi...
De, keresem ezerrel...
Bocsi, annyira nem merültem bele a részletekbe...
No meg itt beszéltétek a jogsi korlátlan letételét... vagy rosszul emlékszem?

Szép napot...
Szia Killbill!

A srác szerintem 25kW-ost szeretne mivel AK-ja van.
Ezt a vasat én is néztem, jó állapotúnak tűnik...