Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttatok ti már idomos choppert? Hát én besz*rtam ezen!
De amúgy nem is néz ki rosszul!
Legacy 250
Valaki múltkor keresett eladó ZZR-t...
Nem tudom milyen, így külsőre jól néz ki...

http://www.vateraauto.hu/index...

Alkudni kell...
Oksi, köszi! Böngészek még egy párat, aztán rácsörgök!
Nálam most csak 18-as van, de hívd fel Áront, sztem tud jót mondani!
Háát, nem tudom. Én a 400-ason teljesen meg voltam elégedve a Contival, meg olvastam Himizolinak is jól teljesített a 9-esen. Ami most fent van Pirelli Diablo Corsa (elöl) és Strada (hátul), az is tök jó volt. Úgy hogy kicsit tanácstalan vagyok. Áronnál van valami akciós gumi? Vagy nálad?
nekem az van a tizennégyesen, a tartósságától nem vagyok hanyatt esve (a hátsó 2500 km-nél kb 50%-os), egyébként hiba nem volt.
Most látom akcióban egy közeli gumisnál, Bridgestone BT014 párban 49.900 forint.
Te hallottál már róla valamit?
közben már láttam én is, /70 sztem nyugodtan, nem hinném, hogy olyan bajságot okozna, mint a Zizi /60-/70 őrülete a kavicsokkal.

(én előre vmi tapadósabbat tennék, h jól fogjon és kb. egyszerre fogyjon el a hátsóval)
Biztos. Gépkönyvből kinézve.
Road Attackot szeretnék újonnal.
120/65? Ez biztos?

Egyébként /70, nyugodtan.
Szerintem Kutya, ha a gyári gumiméretem előre 120/65-ös, de ilyet keveset találni, akkor a /70-est vagy /60-ast nézzek inkább?
ááá... ez utóbbi egész jó ötlet! meg is van az egyik program a napra - fődíj egy egész tábla tibicsoki!
Ezt így előadva tényleg meglepődne a vizsgabiztos!
rutin? Naná Szlalom lábtartót karcolva, Nyolcas karika egykeréken, intenzív fékezés stoppie-val, a lassú áthajtósnál meg megállsz középen, és egyensúlyozva vársz, hogy a vizsgabiztos elaludjon
Arra tényleg kíváncsi vagyok magamra nézve, hogy megbírnám e csinálni a rutinvizsgát a saját motorommal is, így 7 év után!
zseton80!

Köszi, az infót! Akkor várom, hogy Áron hamarosan jelentkezzen.
Remélem mire jön ez a bójázós összejövetel, addigra én is harckész leszek, és veletek tarthatok.
kutya !

Ha összejön a "bójázás", akkor én is részt vennék, mert első nagy motoros lépéseim előtt úgy érzem jót tenne.

Áron, ha hétfőn vagy kedden felhív, akkor az alkatrészek miatt majd írok neked.
Többség dönt, én meg megoldom okosan, hogy jó legyen!
...akkor a 7végék átszervezése indul!
Ok, írd fel magad, legfeljebb módosítjuk az időpontot, ha a többségnek a 10-e jobb.
Pazar ötlet! Minden szempontból rám fér a gyakorlás, úgyhogy ha újoncokat is fogad a "rendezvény", akkor nagyon szívesen részt veszek rajta!
Nem tudom milyen időtávlatokban gondolkoztok, nekem leghamarabb az április 9-10-i 7vége lenne jó.
Támogatom az ötletet!
Egy kis gyakorlás tényleg nem jönne rosszul, és egy találkozó is jót tenne a csapatszellemnek!
ok írtam,
ha leszedtem a 2 másik gumit leírom pontosan a paramétereket hátha nyerek 2 rudit még
A Z6-ért cserébe van egy óriásrudim

dobt át privátban a telószámod légyszíves, hívlak, és megbeszéljük

Köszönöm!