Igen az 1400! Levan butitva hogy finom kezelhetö legyen az utca embere élvezze a gépet. Magamró beszélek nekem túl finom felhasználóbarát volt. Ezért gyújtottunk benne tüzet!
Bocsánat, de most a 14-esről beszélsz ugye? halott 6000ig? micsoda? a macska amit felgumipókoztál előre, vagy mi halott , lehet nekem túl alacsony az ingerküszöböm az 1100-es után...
ZZR 1100 91 évjárat: kuplung külső belső kosár, primerlánc feszítő, műszerfal, fejidom, farokidomok, tank, váz papír nélkül, dugók, hajtókarok, és még sok más apró kütyü eladók.
06706170942; csabamuvek@freemail.hu
bazz, én itt terelek mindenfelé, hogy időt nyerjünk, erre mindent bevallasz azonnal... gyenge vagy! Megmontam már akkor is amikor nem bírtad felállítani a sárgát az elsokalt temetős kanyar után...
de attól még nem kellett volna felborítanod az udvaron, amikor kerekezni próbáltál vele... mindegy, van tempera, mire jön a kislány érte megoldjuk okosba - szebb lesz mint az új
egyelőre te kértél tanácsot - és kaptál választ -, ezért ha megemlítik, hogy ne feltétlenül trágár szavakkal írd le a kérdésed, akkor arra az emberi válasz, hogy: rendben, miért dobálja ki a sebességet?
szívesen segítünk bárkinek, ha visszaolvastál, akkor te is láthattad, de tudod: amilyen az adjon Isten...
A naphendzsó összekuszálja a látásod? Érdekes...
Hát sajnálom, talán elviszik nem túl nagy veszteséggel. Ezek szerint a beépített napszemüveges sapkák kizárva..
Adok 1 tippet, ha már az alpáriságról beszélünk!
Végy 1 papírt, mellé egy tollat, fogd a kacsódba az egeret, és olvass vissza 10lapot, a véleményed szerinti trágár szavakat vésd fel!
Végeredmény? Ne untassuk már egymást kéremszépen!
Azt nem tudom, mert nagyon sok emberkének bevált a beépített sötét plexi! Szerintem a hiba az én készülékemben (azaz szemeimben) lehet...
Az FG-15 már egy komoly HJC, gondolom a belső kialakítása is sokkal jobb, mint az én CL-ST-m volt (az úgy összegyűrte a füleimet, h a napszemüveget nem tudtam rendesen hordani alatta). Ha kényelmes napszemüveggel, akkor tuti megérte...
Köszi, az együttérzést, most az sem vigasztal, de lehet szombatra jobb lesz. Várom, hogy hívjon Áron, hogy mehetek érte... Kitudja, talán gyógyírnak jó lesz....
Nem mondod? Én pont napszemüvegest akartam venni (HJC IS-16), de lebeszéltek róla, hogy van annál jobb héjszerkezetű, és nem is annyira drágábban (FG-15). Mondom legyen akkor az. Most néztem hogy evvel a héjszerkezettel is van napszemüveges (FS-11), és csak 10-15 rugóval drágább... Szóval azt mondod, inkább megérte az FG-15-öt vennem?
06706170942; csabamuvek@freemail.hu
szívesen segítünk bárkinek, ha visszaolvastál, akkor te is láthattad, de tudod: amilyen az adjon Isten...
Hát sajnálom, talán elviszik nem túl nagy veszteséggel. Ezek szerint a beépített napszemüveges sapkák kizárva..
Sárga NAGGYON szép!
Végy 1 papírt, mellé egy tollat, fogd a kacsódba az egeret, és olvass vissza 10lapot, a véleményed szerinti trágár szavakat vésd fel!
Végeredmény? Ne untassuk már egymást kéremszépen!
Érthető volt, csak alpári...
Nekem is trééé napom volt!
Beszélj már értelmesen, milyen mucsa röcsögéröl jöttél?
Tiszteld már a másikat, nem őriztünk együtt libát...
Pofám leszakad...
Szép lett a Sárga igaz?
Köszi szépen, még egyszer.
Jó, hogy ilyen emberek vannak.
Az FG-15 már egy komoly HJC, gondolom a belső kialakítása is sokkal jobb, mint az én CL-ST-m volt (az úgy összegyűrte a füleimet, h a napszemüveget nem tudtam rendesen hordani alatta). Ha kényelmes napszemüveggel, akkor tuti megérte...
Sajnálom a kutyust! Megértem a szitut, engem tavaly hagyott itt befogadott blökim, szintén 14 év után!
Remélem azért az új kupak rendben van, és nemsokára a vigyorgó fejedet fogja takarni, ahogy hasítasz Dunaújvárosból hazafelé!
Kitartás!