Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt nézted már?

link

Ezt is hívtam, amikor még 500-ért árulta, és nem tudott engedni. Nem néz ki rosszul. Tokaji a srác, és a motor is ott van.
http://www.redbaron.hu/showmot...
redbaronnal valakinek tapasztalat?
Igaz lehet ugyan ott vagy, csak tudod hogy egyben van a vas
Azt el is hiszem hogy első hallásra beleszerettél
Leginkább az motivált, hogy '98-as évjáratú, ennél olcsóbban ennél fiatalabb nem volt. Óra szerint 60ezer van benne, de szerintem több. Érdekes futásteljesítményeket tudnak írni motorokhoz... Mondjuk egy 92-93-as 20-25ezerrel, kicsit hihetetlen...

Szóval úgy érzem megéri, már csak azért is mert ez legalább "ugyanannyi" pénzbe fog kerülni, mintha olyat vettem volna ami nem ennyire leharcolt, de ezt tudom hogy megvan csinálva.
De majd az idő dönti el, hogy valóban megérte-e. Bár ezt nem is így kell nézni. Kicsit szerelem volt az első látásra... főleg amikor meghallottam, akkor borult el teljesen az agyam...
Ennyi mindennel együtt is megérte szerinted hogy ezt vetted, nyilván azért mert 25kw-os papírral volt?! Nem érte volna jobban meg nagyjogsival keresgélni?
Óh csak a következők:

Első gumi nulla, a hátsót még véleményezik majd nekem, tehát egy első gumi biztos.
Aztán: ugye a váltó, hármasnál feljebb nem lehet kapcsolni, ez lehet 10e Ft, vagy 30e Ft, plusz munkadíj, blokk szét-össze...
első fékbetétek is cserések szerintem.
Láncszett, olaj, szűrők, gyertya, stb... Van mit rajta csinálni rendesen.
Mostanában várom, hogy hívjon Áron aki csinálja link ha teheted, akkor őt ajánlom, de nem csak én hanem még sok ember itt a fórumon.
300 tényleg nagyon jó... sok hiba?
Nem egy könnyű eset 25kW-os papírokkal találni olyat is ami tetszik. Nekem olyan szinten volt mázlim, hogy amit kinéztem (a harmadik volt, az elsőt eladták, a második nagyon messze volt) az pont 25kW-os volt. Elvileg úgy számoltam, hogy jut is jogsira, de jobb hogy 25kW-os lett. Olcsó is volt az enyém. 330-ról indult és 300 lett a vége. De mire megcsináltatom, szerintem lesz vagy 450 körül.
Max elmegyek meglesni ha még megvan hogy lássak személyesen ilyen gépet.
Mondjuk egyedül ami most fennvan zzr-ek közül és 25-ös papírral az 250-es de ott meg egyik olyalon 350 amott 380 meg évjárat sem egyforma, érdekes
Inpefessa !

Ezt a motort néztem én is link . Kőbányán van helyileg, és kihasználatlanság miatt adja el a srác. Van fent róla videó is valahol ahogy beindítja és körbejárja.
Rengeteg embert csak KW-al zaklatok, azért meg nem hívok annyit. Igaz eredménytelen, mert csak kiírja ha 25be belefér...
A telefon mindig célszerűbb motor vételnél.
25KWhoz nem sok köze lehet papírba így nem is érdeklődök
Amúgy érdekesek ezek az email-ezgetések, 3 hónap alatt x motornak írta, kb negyede ír vissza, vagy eladni nem akarnak vagy nem képesek annyit visszaírni h elkelt
Azt azért kérdezd majd meg tőle, hogy miért festette át? Lehet, hogy a (képről) szép festés alatt hegesztett idomokat találsz...
nem, sajnos behozatalkor szinte mindegyik 400-as évjáratával csaltak: 93-ig a ramair nyílás ,az után pedig a fényezés (ha gyári) dönti el, hogy valójában mikori a gép.
mondanám a felnibe ütött dátumot is, de sokszor az is hibás: ennyi idősen már jellemzően túl van egy ütközésen a vas, vagyis az első kereke valami másból származik, esetleg a hátsó felni lehet mérvadó. ott viszont nem kell megijedni, ha pl. a kerékben 94-es, a papírokban pedig 95-ös szám szerepel - ennyi csúszás lehetett a raktárban/gyártósoron is.
http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
Ez nagyon szép innen árulja valaki?
magyarul csak a forgalomba helyezést írja a motor korának?!
ez mindkettő '92-es, vagy az előtti. '93-ban már lámpa alatti dupla RamAir nyílás volt.
Gondolom attól 25-ös hogy a papírral lehetett egy időben csalni behozatalkor... Igen, elég nagy
94 és 92, mégis ugyan az, nincs légbeömlő...?
Hát ez az. Nem magától 25-ös egyik sem .
+ azt is vedd figyelembe, hogy 93 előtti D-modellről van szó (szögletesebb, lámpa alatt nincs ram-air beömlő stb.) vagy 93 utáni E-modell (nyilván az előzőek ellentettje).
Nagy ám a káosz (káosz keltés?)
Eléggé széles skálán mozog a zzr-ek ára úgy vettem észre eddig, csak egyik sem 25kw os:)
Még mindenképpen az élők között szeretnék maradni, egyszer mzvel majdnem sikerült átlépni ezt a határt, tudom hogy nem játék
400e, de folyamatosan olyan érzésem van, hogy olcsón adtam Ismerve a ismérveit.
És ahogy jön a tavasz, egyre húzósabbak lesznek az árak - zzr-t legalábbis nem fognak utánad hajigálni.
Inpefessa,

azért csak óvatosan.. én 19 évesen tökig húztam minden gázkart eszetlenül. egy 400-as elég komoly gép