Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

service szerviz manual manuál gépkönyv guide zzr600 zzr400 manual400 manual600 anulumamu anulupapu
ZZR600_Service_Repair

rákeresve a fenti kulcsszavakra itt a topikban, bárki meglelheti.
Királyság..., meg is van!
én elkezdtem, de a cím után feladtam
hogyne lenne PD-ov, de nem képzeled, hogy egy marketingesnek odaadom ok.
keress rá itt a topikban a "manual" szóra
Két éve rozsdásodom, az alatt akár írhatott is valaki!

Informatikusnak nincs pendrive-ja?
Este átgurulok..., THX!
te pöcsi, tudhatnád, hogy 4kilóshoz nincs, csak ami a 6oshoz otthoni gépemen megvan, hozol egy pendrive-ot...
Sziasztok Zizzentek!

Szeretném rendbe rakatni két éve a garázs fogságára ítélt Zizimet.
A blokk és a váltó kívételével teljesen szét lesz szedve, mert alaposan fel szeretném újítattni.

Ebben kérnék egy kis segítséget. Tudd vki service manualt küldeni 400-ashoz? (E-mail: bence.korsos@sanomabp.hu) Ellenőrizni szeretnénk a vezérműláncot (is), ami e nélkül nem megy.

Jövő héten lesz szétkapva, de valószínűleg a kipufoggó leömlőt is cserélnem kell. Tudd vki, vhol jót?

THX Zizz...
Ne is mond!

Lehet Jetski-t kellett volna venni...
Lehet, hogy Áronék már elkezdték szétszedni a vasat, azt mondta ezen a héten biztosan. Várom, hogy csörögjön, hogy mit találtak...
ÚÚÚÚ, már megint ez a hülye eső... és ez most egy pár napig így is marad...
Csak, hétvégére legyen jó idő...
Ahogy anno Anulu mondta: "Bízni kell, bízni..."
BBusa!

Gratulálok a motorhoz. Sok balesetmentes kilométert, remélem sok örömöt lelsz majd benne. Én is nem régen csatlakoztam a ZZR táborhoz.

KillBill!
Ha kis köbcentis is a Tiéd, de szép, és egyedi.
Bocs, hogy eltűntem mostanában de eléggé zűrös időszak van most nekem. Majd mesélek, remélhetően egy találkozó alkalmával...

zseton80!
A befogadásban bízom én is...
Nem rossz az se de én kölök koromban még hallottam élőben a nagy tesóját a 18 hengeres Pielstick-et a Gyíkban sőt a 005-ön utaztam a vezérálláson Siófokig.
Szia!

Mindenre van lehetőség! Tudnom kellene mi az igény! Ezt inkább privátban!
köszi már kiváncsi vagyok rá mit tud(meg hogy én
remélem jövő héten nem esik, mert akkor megyek érte

)
Nem vagyok sem tapasztalt motoros, sem tapasztalt zzr-es, de valami idebent mégis azt súgja, nem fogod megbánni! Micsoda csodagép, bakker, gratula hozzá!

...és azt hiszem pofátlanul Kutya úrnak nem gratuláltam a (már nem is olyan nagyon) új szerzeményhez, sorry, pótolom: gratula néked is!
Kutya úr! Ez megint nagyon faxa lett, köszönjük (és persze mindenkinek, akinek az írásai szerepelnek benne)...
Az idei találkozón már én is szeretném tiszteletemet tenni, remélem befogad a banda!
Igen-Igen, emlékszem!
De, már próbálkozom egy XXL-es Arlen Nessel...
Idő kérdése...
Akkor félOFFse:

Én az M41-től borulok meg, &rasht-t hagytam ott a minap időlegesen a kricsmiben, mikor hallottam, hogy egy Csörgő húz ki a csopaki megállóból, testközelből kellett meghallgatnom.
Utána fogyasztottunk MÉG.
Mondjuk Őt ne ítéljétek el miattam, nem alkoholista Ő SEM.

FélOnNsem
hello KillBill,
gondoltam ha már kesztyűt nem vettem tőled, meglepem magam egy boeinggel
légy te is üdvözölve
Szevasztopol!
Pápán igen, azóta nem, mert több dolgom van, mint körzetidokinak influenzajárvány idején. (Jelenleg a forg.-ba helyezésre vár).
Nem rontom a légkört, de be kell látni: selymesen jár és finoman működik.
Nem egy bolognai motor, meg nem is ZZR .
De nem is ez volt a döntés oka, tőlem ugyan csattoghat, fújtathat, durroghat, most ez sikerült így, a nagyobbra váltás jegyében.
Szerintem nyáron kipróbálod majd, amig én halkolbászt majszolok a 375 -ös árnyékában.
Ejj, ha ilyen házias vagy, ellövöm, min kukacoskodom.
Üdv &rash vagy üdv, &rash?
Én a BBusát üdvözöltem!

ő vett 1400-ast, vagy valamiről lemaradtam?
Sajnos nem kizárt... Főzés-mosás tudod... eltereli a figyelmet.
Most tűnik csak fel, arra is stimmel... És ha nincs pöcök? megint csak megváltozik a dolog. Nézd csak meg, kit üdvözöltél

Bolond!

Nem a méret a lényeg... kivéve, ha kicsi...

Már tudom, mennyit számít az a picike pöcök