Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ájáj...ha tol mint a mozdony, de gyenge a fék esetleg a futómű sem annyira király nagyon vigyázz magadra.....szoktál Te gyorsan menni, csak óvatosan........Áronnal meg javíttasd fel a futóművet a fékbe pedig Brembo-t......
Sok tapasztalat nincs... a lent említett problémák megvannak, de ez egyik sem tipus specifikus...
Mondják, hogy motorikusan nem a legkiforrottabb technika, meg az is biztos, hogy a fékeket kicsit alul méretezték, de ezen viszonlyag könnyen lehet segíteni. Cserébe viszont tol mint a gőzmozdony csak győzze az emebr megülni . Nyilván elfogult vagyok ezért azt mondom csak a ZZR
Te piroslámpás Teeeeee ! Ugye milyen szépen mondtam?
Jó ez, nekem is ilyen ilyen szép piros
Sziasztok!
Na kérem ilyen lett ,bár nem valami jól látszik de élőben még pirosabb.Tompított is kicserélve osram night breaker plus-ra .ha valakit érdekel a Homasita boltokba lehet darabra is venni,a sima 1990,a plus állitolag hosszabb élettartamú 2230-ba kerül
Csak érdeklődésképp.....most nézegetek valamit és a zizi is felmerült és a tapasztalataidra lettem volna kíváncsi, hogy milyen gondok jöttek ki ha kijöttek egyáltalán...
Hali Kutya! Olvastam az akciot amit irtál. (Áron) Érdekelne,hogy meddig tart,mert Pécs környékén nem tudok olyan helyet ahol ennyiért ez mind beleférne. De ez csak az én tudatlanságom miatt van. :-D
Sziasztok!
Na páran kértétek h számoljak be arról, ki és hogyan tudja megcsinálni a kiopott karbit. A barátomét tavaj csinálta meg egy szaki. A haver egy hete elvitte az enyémet is, és mára lett kész, de még nem kaptam vissza. Ha itt lesz készítek egy két képet és felteszem ide. és beszámolok milyen munkát végzett a pasas.
Üdv a klubban! Sok élménydús kilómétert a mocidhoz!
Nekem is ilyen volt, hálás egy gép volt! Leszámítva egy két gixert, de az belefér!
96-os. Miért kérdezed Sanyibáttya?
hosszú a lista...
Karbi pucolás-szinkron
telo szimering +olaj csere
kormánycsapágy csere
föfékhenger, fékcső, olaj, betét csere
némi müanyag javítás, festés
zár programozás
asszem ennyi
Javaslom kipróbálni a hasonló parfümöket is... gázolaj, benzin, használ olaj, kipufogóból csöpögő kondenzvíz koncentrátum... Nálam kapható, igazi niche parfüm
voltam kinn a vassal de csak sétamotorozás a faluba me hideg az aszfalt de feldoptam a képet

Oké!
A Dolce kukában, várom az újat!

További szép estét.
köszi ,közben én is találtam már egy boltot ami közel is van a melóhelyemhez ,és állítólag van náluk színes is a net szerint ,csak nem 7wattos amilyen benne volt hanem 5 wattos ,de gondolom az is elég lesz mert volt itthon 1-2 db és még jobban is világított mint az az egy ami még működött benne ,gondolom mert már nagyon régi lehetett.
Szia!
Műszerfalban ugyanolyan izzók vannak, mint amik az autókba kellenek.
Én kékre váltottam, tescoban lehet venni 4-500 Huf-ért 2db műszerfalizzót, kék piros színben. Kicseréléshez meg ajánlom &rash írásait.
Üdv Géza
250 km-re lakom! Az akart lenni... :)
Már alig várom, hogy találkozzunk kutya!

Annyi jót olvasok rólad!

Ha meglesz a Zizim, és úgy lesz pénzem, akkor meg is látogatlak benneteket a szervizben, és így hozzáértő kezekre szívesen rá is fogom bízni a gépet!

Örülök nektek nagyon!

Első évben szerintem csak olaj, olajszűrő, légszűrőt cserélek, de jövőre el is megyek hozzátok nagy szervizre(250 km).

Minden jót!
Egészségedre Baba, karácsonyra érkezik a "Kawa-garage-passion by the Dog" parfüm, készítsd a tárcáááád

akkor még probálkozok.köszi
Így vettem a motort
Szia!
Te mivel festetted be a műszerfal izzókat?én most próbálom de úgy néz ki hogy pl. az üvegfesték nem lesz jó,mert elég büdösen világit ,szerintem le fog égni róla.
Kutya Úr!

Köszönöm szépen a szombati találkát
Jó volt!
A garázsod illatát átküldhetnéd...

Pussz.
Most nézem az adatlapodat...

Én is a 30.-ra vettem magamnak...

Azt mondtam, vagy most, vagy soha...