Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Okés a holnap,küldheted a csomagot a futárral.
Szép a gép,még ma is negálja a helyét egy két fajta mellett.
Ez a kép...
Hát érdekes......

Nincs avval baj, ha valaki kapós...
Nincs evvel baj. Különbözőek vagyunk...

Bár van bennünk ami még is csak egyezik. Egy kis "zöld"-ség.
Nagy Kutya figyelj...
Misi stíről...

Irtó kapós lettél manapság...
Már csak Áron hiányzik a képről.
Bocs, de szerintem is...
Hát ez érdekes történet volt, de NAGYON TETSZIK !

A végén az a gesztus amit az "öreg" csinált, hogy odanyomott még 5ezret... az nem volt semmi. Talán egy kicsit megható is volt. Vagy csak én vagyok mostanában túl érzékeny...
Ez annyira vicces volt? Akkor jó....
Étkészlet is van, igaz nem Kawa, de csinálhatunk
Persze, ez bármelyik ZZR-re alkalmazható, egy jó zár és jó kulcs kell nagyjából, hiszen a gyújtás kopik jellemzően, a többit sokkal kevesebbet használod.
Én is hasonló cipőben járok, bár nekem nem veszett el a kulcs, csak nagyon sokat kell "játszani" mire elfordul. Lehet alternatív megoldás az is amit most írtál?
Lamellázással lehet segíteni rajta. Ha az segít, egy gyújtáskapcsolót, gyári kulcsokkal tudok adni, ahhoz már csak hozzá kell lamellázni a többit.
Jajjj, a kép lemaradt...
Van más is...

Étkészlet nem hiszem hogy van, bár ki tudja...

Ezenkívül kaptam még egy rakat Kawasaki katalógust... Volt benne pár szép vas, de én kitartok az én kis lilám mellett.

Húúúha, még a végén féltékeny leszek...
Kutya, ilyen jó sorod, még sosem volt...

Azért vigyázz, ne nagyon ...
Na mindegy.
ez zsír, ilyet én is akarok - esetleg teljes étkészletben nincs? :DD
Sziasztok, Zizzentek!
Rég jártam itt, de sajna, már lovon is rég ültem :( Lassan azonban időszerű, ebből kifolyólag írok most, segítséget kérnék: sajna, elhagytam Zizim kulcsát, és nincs pót sem - kérdés az, hogy van-e erre valami trükk, amivel olcsón meg lehet oldani a problémát, vagy a titok nyitja a költséges zárcsere?
A segítő hozzászólásokat előre is köszönöm, széles utat és mihamarabbi jó időt,

z
Sziasztok!

A Valentin napi ajánékom.
Lassan kezdi elfogadni, hogy van egy másik nagy szerelmem is.

A tegnapi napban még az is szuper volt, hogy találtam komplett váltót aránylag jó árban. Úgyhogy összeállni látszik a dolog. A héten viszem szerelőhöz.
Köszi! De ha igy folytatja az idő akkor átépítettem motoros szánra. :-)
Kawasaky zzr 250nek - 1995 évjáratú, az lenne a kérdésem milyen hengerel szerelték, lehet-e hüvelyeztetni?
Szia,
sztem ha bejelentkezel hozzá erre a műveletre, akkor mindegy, h mikor viszed, csak legyen felírva a neved/géped, és ennyi.
Alufólia
Van valakinek ötlete, hogy a kipufogó leömlő és a dob csatlakozásánál lévő grafit gyűrűt mivel lehet pótolni, esetleg hol lehet olcsón beszerezni?

Próbáltam már kipufogó tömítővel, azbeszt zsinórral, azbeszt lapot ívre meghajtva, de egyik sem lett az igazi.
Én nekem piros ledek vannak benne, nem melegíti annyira. öreg motor és van vagy öt a műszerek mögött.
Ne mond hogy te nem vagy az Láttam hátulról, te is az vagy