Én is tegnap voltam a zöldségemnél, kulcs bele, kis szivató, önindítózás, és kb 3. forgatásra brőőőőő!
Úgy dorombolt, mint egy szelíd vadmacska, akit felkeltettek álmából! Kapott egy üzemmeleget, míg a ventillátor el nem indult és kéész! És ki sem vettem az aksit, csak 2 hetente rátöltöttem, de alig vett fel akkor is áramot! Tuttíí!
szia, azt hiszem a régi zx10 meg a zzr felfogatási pontjai megegyeznek, én a 10esemre csináltattam doboztartó-t, 6 ponton rögzithető a segédvázhoz,, kutya meg tudja mondani hogy stimmel e a zizihez, 6 rugóért viheted amyennyiben jó. üdv gábor.
Perselyezésre kíváncsi lennék, ha valami információt tudnál róla majd dobni... megőriznénk az utókornak
Műveltem érdekes dolgokat a motorral, szeretem karban tartani, de néha közbejön egy kis baki, és akkor munkát adok saját magamnak: Például felszántom az aszfaltot
Hali. Kil nagyon köszi a linkeket. szerencsére haza jött a haverom és elvisi abba a gépműhelybe a karbit ahol az övét is megperselyezték.
Doboz tartót meg csinálni kell én is heggesztettem egyet, és nagyon király lett. Most nézegetem h oldal dobozokat is kéne feltenni :) készülök egy két hosszabb túrára.
Rush , te nagyon vadállat vagy egy két helyen megnézegettem ahogy kicsinosítottad a 400 ast. ahűtő dobozra kiterített spagócák nagyon impersszionistának tűntek .
gyertek be a chat.hu ra a mocis szobába ott mindíg jó a hangulat .
Ezek a" kémények" az itt jelenlévő zizzent(remélem K.B. nem nem veszi zokon a jelzőt kollágától való )
Ezek Bódis dobok és nagyképűség nélkül mondhatom,a hangjuk.........nagyon.......nagyon
Én most voltam a garázsba próbáltam beindítani de csak nyekereg meg nyekereg az ön indító és a végén durran eggyet a kipuff és kész!
Lehet hogy felkéne tenni töltani az akkksit ha csak nem tul szívattam és nagyon megszívta magát!
sziasztok!
Milyen jó olvasni, hogy mindenki készülődik a közelgő tavaszra... állítólag jövő hétvégén, vagy már most hétvégén +10 fok is lehet.
Hippijééééé
Mindenki bütyköl, készíti a vasat a tavasz első napsugaraira...
Olyan jó ezt olvasni, látni...
Idén végre én is bütykölök és jobban várom a tavaszt, mint bárki más!
sziasztok! nem tudna valaki segíteni? most vettem egy zzr 250 - et de sehol nem találok hozzá magyar nyelvű szervíz könyet. ha valaki esetleg találna a neten légyszives linkelje be. előre is köszi!
Szóval te/ti is készültök...
Hétvégére 10 - 17 fokot mond pluszban... :))))
És a medvék is előbújtak!
Tehát itt a tavasz...
Úgy dorombolt, mint egy szelíd vadmacska, akit felkeltettek álmából! Kapott egy üzemmeleget, míg a ventillátor el nem indult és kéész! És ki sem vettem az aksit, csak 2 hetente rátöltöttem, de alig vett fel akkor is áramot! Tuttíí!
Műveltem érdekes dolgokat a motorral, szeretem karban tartani, de néha közbejön egy kis baki, és akkor munkát adok saját magamnak:
Például felszántom az aszfaltot
Sajna nem tudok segíteni mert én így vettem!
A mostani motoromat is dobozokkal adták!
De talán kutya úr tud segíteni!
Vagy e-bay.
Doboz tartót meg csinálni kell én is heggesztettem egyet, és nagyon király lett. Most nézegetem h oldal dobozokat is kéne feltenni :) készülök egy két hosszabb túrára.
Rush , te nagyon vadállat vagy egy két helyen megnézegettem ahogy kicsinosítottad a 400 ast. ahűtő dobozra kiterített spagócák nagyon impersszionistának tűntek .
gyertek be a chat.hu ra a mocis szobába ott mindíg jó a hangulat .
Ezek a" kémények" az itt jelenlévő zizzent(remélem K.B. nem nem veszi zokon a jelzőt kollágától való )
Ezek Bódis dobok és nagyképűség nélkül mondhatom,a hangjuk.........nagyon.......nagyon
ezek a kipufik honnan vannak? egyedi megrendelés? wieviel kostet?
kulcs a helyére
Egy gombnyomás(jobb esetben)
És előtör a régvárt hangorkán:
Lehet hogy felkéne tenni töltani az akkksit ha csak nem tul szívattam és nagyon megszívta magát!
Milyen jó olvasni, hogy mindenki készülődik a közelgő tavaszra... állítólag jövő hétvégén, vagy már most hétvégén +10 fok is lehet.
Hippijééééé
Mindenki bütyköl, készíti a vasat a tavasz első napsugaraira...
Olyan jó ezt olvasni, látni...
Idén végre én is bütykölök és jobban várom a tavaszt, mint bárki más!
Szóval tavaszra fel és gooooooooooooooooooo...
Pussz Mindenkinek KillBill.
rotkiv87@gmail.com