Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, mindenképp hívlak, és viszem a megbeszélt papírokat is.
oksi kuty.. akkor legyen vasárnap, mert akkor dolgozom megint. de elötte egyeztetünk.
Hétvégén mindenképpen megyek Pestre, hívlak előtte!
Szia Peeter...

Szóval te/ti is készültök...
Hétvégére 10 - 17 fokot mond pluszban... :))))

És a medvék is előbújtak!
Tehát itt a tavasz...

Én is tegnap voltam a zöldségemnél, kulcs bele, kis szivató, önindítózás, és kb 3. forgatásra brőőőőő!
Úgy dorombolt, mint egy szelíd vadmacska, akit felkeltettek álmából! Kapott egy üzemmeleget, míg a ventillátor el nem indult és kéész! És ki sem vettem az aksit, csak 2 hetente rátöltöttem, de alig vett fel akkor is áramot! Tuttíí!
igen holnap , mert bent van a melohelyemen. üdv
Egy képet ha fel tudnál tenni,megköszönném!
cső kutya, csütörtökön dolgozom a millenárisban, viszem a vázat, bármikor jöhetsz érte. péntek reggelig ott vagyok.
szia, azt hiszem a régi zx10 meg a zzr felfogatási pontjai megegyeznek, én a 10esemre csináltattam doboztartó-t, 6 ponton rögzithető a segédvázhoz,, kutya meg tudja mondani hogy stimmel e a zizihez, 6 rugóért viheted amyennyiben jó. üdv gábor.
Perselyezésre kíváncsi lennék, ha valami információt tudnál róla majd dobni... megőriznénk az utókornak
Műveltem érdekes dolgokat a motorral, szeretem karban tartani, de néha közbejön egy kis baki, és akkor munkát adok saját magamnak:
Például felszántom az aszfaltot
Szia!
Sajna nem tudok segíteni mert én így vettem!
A mostani motoromat is dobozokkal adták!
De talán kutya úr tud segíteni!
Vagy e-bay.
Hali. Kil nagyon köszi a linkeket. szerencsére haza jött a haverom és elvisi abba a gépműhelybe a karbit ahol az övét is megperselyezték.
Doboz tartót meg csinálni kell én is heggesztettem egyet, és nagyon király lett. Most nézegetem h oldal dobozokat is kéne feltenni :) készülök egy két hosszabb túrára.
Rush , te nagyon vadállat vagy egy két helyen megnézegettem ahogy kicsinosítottad a 400 ast. ahűtő dobozra kiterített spagócák nagyon impersszionistának tűntek .
gyertek be a chat.hu ra a mocis szobába ott mindíg jó a hangulat .
Tudom,hogy a motor már elkelt de tudnál-e segíteni hol szerezzek be egy a képen látható doboztartó konzolt zzr1100-hez!
Mail ment.
Hali!

Ezek a" kémények" az itt jelenlévő zizzent(remélem K.B. nem nem veszi zokon a jelzőt kollágától való )
Ezek Bódis dobok és nagyképűség nélkül mondhatom,a hangjuk.........nagyon.......nagyon
sanyimanó!
ezek a kipufik honnan vannak? egyedi megrendelés? wieviel kostet?
Hát igen, lassan lekerül a ponyva a vasról
kulcs a helyére
Egy gombnyomás(jobb esetben)
És előtör a régvárt hangorkán:
Gyenge aksival ne is szenvedtesd szerencsétlent.
Én most voltam a garázsba próbáltam beindítani de csak nyekereg meg nyekereg az ön indító és a végén durran eggyet a kipuff és kész!
Lehet hogy felkéne tenni töltani az akkksit ha csak nem tul szívattam és nagyon megszívta magát!
sziasztok!
Milyen jó olvasni, hogy mindenki készülődik a közelgő tavaszra... állítólag jövő hétvégén, vagy már most hétvégén +10 fok is lehet.
Hippijééééé
Mindenki bütyköl, készíti a vasat a tavasz első napsugaraira...
Olyan jó ezt olvasni, látni...

Idén végre én is bütykölök és jobban várom a tavaszt, mint bárki más!

Szóval tavaszra fel és gooooooooooooooooooo...

Pussz Mindenkinek KillBill.
irj egy sima mail-t és küldöm.. igaz angol de sztem érthető..
rotkiv87@gmail.com
Én már egy éve keresem folyamatosan de az még mellékes h nem magyar nyelvű de szerintem igénytelen is sok adat hiányzik.
találtam én minden fajta nyelven! még benszülött nyelven is de magyar az nincs!
Hehe, az nem is lesz
sziasztok! nem tudna valaki segíteni? most vettem egy zzr 250 - et de sehol nem találok hozzá magyar nyelvű szervíz könyet. ha valaki esetleg találna a neten légyszives linkelje be. előre is köszi!