Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Egy régi kérdésre keresem a választ:) Szezon előtt lecserélném a lámpát, mert elég ócska a fénye.
Tungsram Megalight vs. Osram Nightbraker ?

Válaszokat köszönöm
Sziasztok.
Az autó műszerfal világításához ledeket használtam. Az a trükk benne, hogy a gömbölyű részét csiszold le símára, és akkor nem egy pontba fog fókuszálni a fénye, hanem egy kicsit szétszórja.
ok,igy már érthető.köszi
Lekapod a plexit, oldalsó fekete takaró idomokat, meg a műszerfalat körülölelő fekete takaróidomot. Kettő csavar fogja a műszerfalat, a hűtővíz hőfokmérő és az üzemanyagszint mérőtől lejjebb. Ezek után már csak a vezetékeket kell széthúzni. Nekem a piros háttérvilágítás az izzók befestésével van megoldva.
szia elkűldtem kőszőnőm fáradozásodat
na igen ez már nem semmi,nekem elég lesz ha szines hátteret tudok aminek jó a fénye
Ha ezt valahogy meg lehetne csinálni motorra, akkor az egy szép látvány lenne. Suzukimba ilyet szeretnék!
Plazma műszerfal.
És még egy ,szines háttérvilágitást hogy érdemes csinálni -gondoltam ledekre de valaki írta hogy gyenge a fényerejük,izzókra lehet kapni szines kupakot de nem tudom ugy nem lessz -e gyenge fényú ,vagy esetleg befesteni az izzókat ?
Ki mit tud ajánlani?
köszi
ok,de hogy férek hozzájuk -a fejidomot kell levenni ,vagy a müszerfalat lehet valahogy kibuktatni?
Szia!

Gyári újban tudok segiteni ha érdekel.
kujo!

Nincs fent az e-meil címed a reglapodon, ezért ide írok neked.

Tehát sajnos nincs a kívánt csizmából 43 méretben., sőt igazából most nagyon nem is volt 43 csizma.

Van egy hasonló stílusú, amit tudok rendelésre hozni, ha érdekel.
Ára: 21 000,- ft

Ha érdekel szólj.
vagy ha esetleg sportosabbat szeretnél, akkor is, körül nézek...
Adj meg egy e-mail címet!

Köszi KillBill.
netrisk.hu?
Én fordítva csinálnám
nekem van ha kell 2000ft az ára
Itt írtam róla, azt hiszem. Nem egy nagy dolog, ki kell cibálni a szükséges gumidugókat.
Ránézek holnap, előfordulhat, hogy van a garázsban
Üdvözlet Zizzerek!

Elnézés, de nem vagyok naprakész a fórumban egy ideje.
A kérdésem az lenne, hogy nincs e valakinek elfekvőben egy láncvédő a ZZR 600 E modellre. Már egy éve szabadon fut a lánc és unom már a szétszórt szutykot takarítani.
Előre is köszönöm.
Szia!
Müszerfal izzókhoz hogy lehet hozzáférni,le kell venni az egész fejidomot?kb a fele ki van égve és cserélni akarom őket.
Ebben az esetben rákérdezek, és ha olyan spec. szerszáma nincsen, akkor viszem olyan helyre ahol kicserélik.
Nem tudom pontosan mikor kell a csere, de gondolom vagy hallani fogom, vagy érezni, csak gondoltam utána érdeklődöm, hogy mennyi, miért, hogyan...
Vezlánc nem végtelenített, hanem nittelő szemes, ezért szerszám kell hozzá! Ám ha meg tudja oldani, csinálja, csak érted, ne kalapáccsal nittelje el
Szerintem a vez.lánc cserét otthon öcsém csinálná, mert autószerelő és ebben tud segíteni, de a karbi tisztítás és szinkronizálást elvinném megcsináltatni.
Vez. láncot kutya is tud beszerezni, mert az nagyon kellemes lenne, mivel egy helyről szinte mindent megtudnék venni.
Vezlánc 10-20.000Ft, csere nekem anno karbi tisztítással, szinkronizálással volt 24.000Ft. Erre érdemes rákérdezni mennyi.
kuty, kérdésem vón FB-n
Dobj egy mailt, van ettők sokkal-sokkal jobb is, már ha ZZR-re kell

Jelszó: 900 Ft / negyedév
Segítsetek!

Kinek milyen biztosítása van és mennyibe kerül egy évre?
A Magyar biztosító adja legjobb árat ( 9 500 körül), de úgy látom, nem köt motorra... nem tudom hogy ezt jól tudom-e, illetve a többi nagyon drága...
15 körül van a K&H... évese..

Tud valaki valami jobbat?
Sürgős lenne péntekig legkésőbb meg kell kötnöm!

Köszi előre is.