Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt tél előtt kellett volna, most már le kell venni, kipucolni a karbikat és a fúvókákat is.
karbi le poharak le kitisztit "benzinnel szoktuk" kompresszorral kifujkál, tüszelepek ellenörzése poharak vissza, karbi feltölt ha nem folyik vissza. nagyjábol ennyi
Hulye kerdes. Karbi tisztitast hogy?! Leengedni a benne levo cuccot? Erre gondolsz vagy vmi masra?Koszi a segitseget!
Köszi. Sajnos már megrendeltem és biztos drágábban mint ahogy adtad volna a bontó nem olcsóság de ez van . Kösz
Ha a karbiból nem engedted le a benzint, akkor az ott leülepedett dzsuva most nem enged utat a friss benzinnek. Karbi tisztítás után simán indulni fog.
Sziasztok! Nem is oly reg irtam az "uj" zzr-emrol.. hogy ki mit javasol hozza, stb..
egy olyan hatalmas problemam van vele hogy a nyaron gurultam vele utoljara azota ha minden igaz nem lett beinditva. Januarban kerult hozzam kozel 1hetig melegben volt aksit feltoltottem, benyat kapott, gyertya tisztitason atesett (az rendben teszi amit kell) legszuro szep tiszta de vmiert az istenert sem akar beindulni. Probaltam betolni akkor egy fel masodpercig beindult de ahogy vissza huztam volna a kuplungot vagy a gazt adtam volna lefulladtam. Ezt kb 3-4szer eljatszottam tobbszor mar nem tudtam.. kicsit lefaraszt a 200kilo tologatasa, nekem aki alig 75.. :) valakinek vmi tipp?
Gondolod,tudok rá csinálni neked nagyon frankót.Az a kérdés,93 előtti,vagy utáni.06209693600
elbontodott
kutya úr eldölt a dolog megmaradt a váz forgalmival törzskönyvel rendszámmal müszakival, ha érdekes (remélem) keress fel légyszives
ha meg birok egyezni a vevővel akkor olyan 50 környékén vihető a váz, ugy tünik kell neki a blokk karter is . ha esedékes megkereslek, viszont kérném hogy jelezz vissza mert csak ugy bontom ha mindenre lessz vevő. üdv
Ok, az nem lenne rossz. Gondolj ki egy árat rá, címem fent van az adatlapon, és megbeszéljük!
Szeva(sztok)

Te lecserélted a Zizit?
A hidegek már, lassan az idegeimre mennek, nagyon mennék már ! Két hete volt egy "garázs próba", másodikra (elsőre elfelejtettem a szívatót ) beröffent a drága . Valamikor a következő hétvégeken muszáj lesz kis kozmetikázás , mosdatás, testápolóval bekenést beiktatni . A napokba fel kell még majd próbálni a mocis cuccot is, megnézni mennyire ment össze a ruha a pocak tájékán .

A kormány emelő témáját kicsit megszakítottuk:
link
nincs valakinek "kölcsönbe" másolásra, másolási lehetősége, "betársulási" kedve, ötlete, javaslata ...
Száz dolcsi meg a szállítás és leírás szerint nem kell semmit alakítgatni (bovden, kormány, ...)

Tombat: van remény a bukógombára?
szia kutya ur azt hiszem te kérdezted a zx10 vázat, mert ha minden jól megy akkor lehet mégis lessz
forgalmi váz törzskönyv szeptemberi müszaki, ha érdekes keress meg és megdumáljuk az árat, ha kell még a hozzá való kartert is el tudom intézni ugy tünjik nem egybe vinnék el a vasat igy lehet megmaradnak amik neked kelletek., üdv gábor
zzr 1100-hoz keresnék oldaltartó konzolt és dobozokat,kérlek segítsetek!
Sziasztok zizzentek,ezer és egy éve nem voltam erre:-) remélem mindenki jól van és rendben vészeli át a hideget:-) nemsokká vége és mehetünk gurulni ...remélem többet mint tavaly :-)
Helló

Nem tudjátok véletlenül, hogy mekkora kerékcsapágy kell a 250-es zzr-be?
Nézgettem a szerívkönyvet de nem találtam.
Szia,
a szűrő 1 600 Ft, olajam már 1 900 Ft/litertől van, a láncszett (alapból) a hatszázasé, de nézel egy áttételt, h éppen melyikkel szerelték a tiedet, és olyanra tudjuk módosítani a tartalmát.
A láncszett 27 500 -ba kerül, D.i.D gyárival megegyező erősségben.
Szia kutya!
Érdekelne a lassan ittlevő tavaszra való tekintettel pár alkatrész ára:
olajcseréhez a 10w-40es olajból kellene 3-4 liter, + szűró
láncszett
zzr 600 1991 D
Blokk 1995-ös, ha a szűrő esetleg más mint a 91-esé, bár ha jól emlékszem ugyanaz!
Köszi a választ! Géza
Szia attix1!
Nálam van egy komplett blokk, 91-es D modellé, ha érdekel a hengersor, mondassz rá egy árat, aztán nekiállok szétbontani, ha jó viheted, ha nem akkor meg kitalálunk vmit...
Email adatlapomon, ott elérsz, vagy telszámom: husz 467 2392
Várj csak...
Ezek csak ZZR Karbik...

http://shop.ebay.de/i.html?_nk...
Na az ebay-en sokkal több van és szebbek, lehet válogatni...

http://shop.ebay.de/?_from=R40...

Ennél jobban nem tudtam szűrni, mert nem értek a dologhoz... már mint a karbihoz...

Üdv KillBill
Szia!

Ezt találtam neked a vaterán:
http://www.vatera.hu/listings/...
JAAAA majd el felejtettem szolnokon február 6. án motoros börze lesz ha valakit érdekel , én tuti h kinézk.
Szia!
Lehet kicsit félre lett értve a dolog, mert még ilyen rendes pasival mint a gyula nem találkoztam. CSak úgy oda adta a karbikat pedig nem is ismer, sőt adott egy másikat is h azt is nézzem meg és amelyik jobb azt vegyem me,szóval l a kapappal előtte. Nem is volt képernyőm elhozni csak úgy, hagytam is kauciót nálla. CSak hát szerintem ezek sem lesznek jobbak mint az enyém. Sajna még nem tudtam kipróbálni, mert k hideg van és 3 perc szerelés után lefagytak az ujjaim minusz 17 van itt most. és hát mielőtt fellteszem a karbit kitisztítom. az egyik felével végeztem de ilyen időben tuti nem csinálom tovább csak ha kicsit enyhül . MA egyébként a mocis boltban adtak egy tippet h nézzem meg melyik típusnak van még ilyen karbia, mert abból leheth telálok fiatalabbat ami kevés kilómétert ment. aboltos srác is így csinálta meg a bandit ját.
Ha valami jó túra van vagy zizis találkozó szoljatok már nekem is
potyk68@freemail.hu vagy tel 70 38 56 540