Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké meglesem... jól agyon fogdosom majd. Ez olyan tipikus női szokás...
Szívesen plusz Áronnál abban a "megtiszteltetésben" lesz részed, hogy lopva rápillanthatsz legújabb kétkerekű agymenésemre, amivel épp bajlódom üres perceimben
Jah mert ott csak 400-asokat forgalmaztak. (?) Volt 1100, 1200 - 1400 Japánba forgalmazva egyáltalán ?
Ebatta, kutyafattya Kutya Úr!

Nagyon szépen köszönöm a rengeteg segítséged!
Neked köszönhetően, ma megkötöttem az éves motor biztosításom komoly 3600,- Ft-ért
Valamint holnap útra kelek az én kis szépséges Zizimmel és meglátogatom Dunaújváros elképzelhetetlenül mesés forgatagát.
Na és persze Áront aki remélem várni fog minket...
Szóval köszönöm a sok segítséget!
Úgy látszik, most már nincs visszaút csak előre!

Puszi Kill.
Az első sorban az a zöld hasonlít kutya új építésére!
Nem sok 1100-ast láttam köztük...
De, azért ők is szépen összejöttek
Volt máshol is "megemlékezés" :
link
link
Autófoglalatos 1 pontra fókuszál, ezért kell lecsiszolni egyenesre a tetejét, hogy egy kicsit szétszórja a fényt. A szétszórós fényű ledet nem ismerem, de érdekelne a végeredmény...
nekem van 500ft darabja ha kell irj
ok,meg azt is hogy van-e valami típusjele amivel meg lehet különböztetni az egy pontra világítótól
köszi .
Az autófoglalatosak szerintem csak középre fókuszálnak. Az egyik benzinkuton ismerős csinálta az árkijelzőt, ami ledes. Elsőre elcseszte, mert a minden irányba szórót rakta bele. Nem is lehetett eldönteni mennyi az ár, mert fényes nappal egyáltalán nem látszott melyikek is világitanak, de sötétben sem volt sokkal könnyebb a helyzet. Aztán kicserélte az összest a mindenki által ismert középre világítósra és helyre állt az olvashatóság is. Majd megkérdezem őt, honnan szerezte az első szériát.
ez rendes kis izzó foglalatos vagy barkácsolni kell?esetleg van valami spéci neve is?
és elég erős fénye van?
Szia!

Van gyári újban raktáron !
Nekem itt csinálták még a ZZR-hez. Reggel leadtam házastul és délutánra kész volt, talán 2000 ft. volt akkor.

Bowdenszervíz
Nekem Biatorbágyon csinálta a kisöreg, aprópénz volt és tökéletesen működik azóta is.
Sziasztok!
kiszálasodott a kuplungbowdenem, ezzel kapcsolatban várnám a javaslatokat, hogy hol illetve hogyan lehetne orvosolni a dolgot, érdemes e vajon egy használtat venni, vagy belefüzetni inkább egy új szálat, megjegyzem én inkább az utóbbi mellett vagyok, ezt hol lehetne vajon végrehajtani?
Üdv Géza
Nekem van 4 darab eladó.
Megalight Ultar +90%-os van nekem. Nagyon jó, szép fehér fénye van. 5000-körül egy pár. Raktam mellé fehér fényű helyzetjelzőt is, hogy szép legyen.
Szia!

Újban tudok segiteni . adatlapomon elérsz!
Osram! Nekem is az van benne, és nagyon jó fénye van. 3000 ft. körül már lehet kapni párban.
Nightbreaker, egyértelmű. Bár árban elég húzós, kb. duplája a Tungsramnak.
Két fajta prizmával is lehet LED-et kapni, az egyik egy pontra fókuszál, a másik épp ellenkezőleg, minden irányba szórja a fényt.
hello

sajnos miutan sokat hasznaltam csomagtartot ,elhagytam (vagy elloptak nem tudom) a gyari csomagtartokampokat , ha vkinek volna ilyen 94 utani zzr 400 ra , koszonom