Szívesen plusz Áronnál abban a "megtiszteltetésben" lesz részed, hogy lopva rápillanthatsz legújabb kétkerekű agymenésemre, amivel épp bajlódom üres perceimben
Nagyon szépen köszönöm a rengeteg segítséged!
Neked köszönhetően, ma megkötöttem az éves motor biztosításom komoly 3600,- Ft-ért
Valamint holnap útra kelek az én kis szépséges Zizimmel és meglátogatom Dunaújváros elképzelhetetlenül mesés forgatagát.
Na és persze Áront aki remélem várni fog minket...
Szóval köszönöm a sok segítséget!
Úgy látszik, most már nincs visszaút csak előre!
Autófoglalatos 1 pontra fókuszál, ezért kell lecsiszolni egyenesre a tetejét, hogy egy kicsit szétszórja a fényt. A szétszórós fényű ledet nem ismerem, de érdekelne a végeredmény...
Az autófoglalatosak szerintem csak középre fókuszálnak. Az egyik benzinkuton ismerős csinálta az árkijelzőt, ami ledes. Elsőre elcseszte, mert a minden irányba szórót rakta bele. Nem is lehetett eldönteni mennyi az ár, mert fényes nappal egyáltalán nem látszott melyikek is világitanak, de sötétben sem volt sokkal könnyebb a helyzet. Aztán kicserélte az összest a mindenki által ismert középre világítósra és helyre állt az olvashatóság is. Majd megkérdezem őt, honnan szerezte az első szériát.
Sziasztok!
kiszálasodott a kuplungbowdenem, ezzel kapcsolatban várnám a javaslatokat, hogy hol illetve hogyan lehetne orvosolni a dolgot, érdemes e vajon egy használtat venni, vagy belefüzetni inkább egy új szálat, megjegyzem én inkább az utóbbi mellett vagyok, ezt hol lehetne vajon végrehajtani?
Üdv Géza
sajnos miutan sokat hasznaltam csomagtartot ,elhagytam (vagy elloptak nem tudom) a gyari csomagtartokampokat , ha vkinek volna ilyen 94 utani zzr 400 ra , koszonom
Oké meglesem... jól agyon fogdosom majd. Ez olyan tipikus női szokás...