Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Járok Dunaujvárosba,ott is át tudom venni?
Tudjuk postázni (1980 ft), vagy Pestre minden nap megy futár - vele helyszínt kell egyeztetned, és kimenni elé, de cserébe a szállítás ingyenes.
Ja, igen, ezt már el is felejtettem!
Ha nem tudom, hogy szakácsnak tanultál, el sem hiszem, hogy ilyen ügyes vagy, és értesz hozzá!
Szia !
Higyan jutok hozzá?
Szia,
én árulok Brembo-t, az 1200-esbe való betét (egyébként ugyanaz, amit a Brembo teszten használtam - 7 500 forint előre (tárcsánként) és 7 300 forint hátra.
(a listaára 10 410 és 10 085 Ft)
Hali!
Úrak, Brembo fékbetétet keresek 1200-es hez ,ha tud valaki ilyet ne tartsa magába.
Köszi
&rash, nagyon szép cicád van!

Ennyit a karbiról női szemmel...
Ezt már láttam!
A fényképes izgibb lenne!
Parancsoljon, a rajz Fényképeset is tudok ám Csak arra várni kell
De kérünk előtte egy részletes live robbantott rajzot!
Ebben a mai világban már semmiben lehet biztos az ember :D Közös fagylaltozás rendben van Tesztelésképpen kipróbálhatjuk rajta, lehet-e perselyeztetni, vagy a rossebb tudja Legrosszabb esetben dísztárgy lesz belőle, mondjuk lámpatest, azt úgysem terveztek az őrült designerek Postázás rendben van, azt is maga állja? No nem, azt nem engedem Köszönettel: &rash
ja nem hiányzik semmi, csak kopott... szokásos tengely, meg pillangószelepház... remélem nem gondóta komolyan hogy péztkérek érte magától
namajd akkó meghív egy fajlajtra ha mostanában kell postán elküldhetem, ha ráér, akkor tavasz környékén elviszem magának...
Szia! Nem új de méteres karcok sincsenek rajta... ezért is enyi az ára. esztétikailag elfogadható, funkcionálisan tökéletes

Ha érdekes, a tiéd! Ha gondolod küldöm postán utánvéttel...
Szia!
Ez új túraplexi? Engem érdekelne, persze ha valaki lestoppolta akkor övé az elsőbbség.

Mikor lesz tavasz?
Üdv.
Üdvözlöm! Ez elég bátortalan kijelentés volt, mert jelen pénzügyi helyzetemben fabatkát... Esetleg a pénztárcámban lévő fém aprót :D
Mi rossz rajta, mi hiányzik?
Hello Druszám!

eszembe jutott, hogy van egy 400-as karbim nekem is... kicsit kopott, de neked jó lehet mókolni. Mommeg mit ér neked, és a tiéd!
Tóth Gyulának elvileg van hozzá karbija [27424] hsz.
Perselyezésről eddig lebeszéltek a hozzáértők mindenkit, mert nem lett jó. Egy próbát megér, csak akkor legyél oly kedves, és mondd el hogy jó lett-e.
Miért nem vettem meg Peeter karbiját...
Szisztok! Tud valaki segíten? zzr 600 as om van 93 as a karbiban a folytó szelep tengelyét perselyezni kéne, ki tudja megcsinálni? Esetleg karbi sor is érdekelne.
bármelyik szerviz be tudja építeni, kb. 6000 forint, mi is vállaljuk, ha kéred.
oké akkor beszélűnk rola addig is kőszőnőm beszerelés
tapasztalat? azóta nem jött csekk, mióta fent van ezt a fajtát árulom is.
kőszi tapasztalatod vele kapcsolatban a bemutaton gondolom venni is lehet
Szia,
autóra 45 előre, 35 hátra, a motorra 45 az első-hátsó szett együtt.
Ez a fajta, ami az enyémen is van: Laserpro 3