Húúú, jó sok mindennel foglalkozol..., de legalább tényleg nem unatkozol.
Gazdaságtan... nem volt éppen a kedvencem, de sok olyan része volt, amit szerettem, de olyan is, amit ki nem állhattam...
Nyomda? Ott dolgozott / dolgozik a Peeter is. (régen hozott nekem jó kis könyveket... lovacskásat, motorosat... amiért azóta is hálám üldözi )
Én mindig mezőgazdaságot tanultam. Szakközép után tanultam Kaposváron az Állattudományi Egyetemen, Állattenyésztő mérnökként, aztán a Gödöllőn a Szent István Egyetemen Mezőgazdasági mérnökként... Én ezt nagyon szeretem, csak nem élek meg belőle... sajnos, sőt igazából el sem tudok benne nagyon helyezkedni... Még is csak plasztikai sebésznek kellett volna tanulnom, jobban jártam volna. Havonta megcsináltam volna 2-3 cicit és boldogan élnék, mint hal a vízben.
Az meg hogy keveset használom a motorom, az egy jogi vita eredménye volt sajnos, ami mostanra rendeződött csak...
de nem volt mindegy a nullák száma... ha érted mire gondolok...
Szóval ennek ez volt az oka.
Előtte relatíve, de "sokat" használtam. Hát biztos idő, mire bele jövök ismét, de nem hiszem, hogy gond lenne... legalábbis, én bízok magamban!
A motoros cuccok biznisze... hát igen, az megy... pont ma jön meg az árum! , hmmm, öröm és boldogság....
ez azért kell, mert jelenleg főállásban a Semmelweis Egyetemnek dolgozom, ami önmagában tök jó, csak a közalkalmazotti fizetéstől sajnos nem dagad a zsebem... :( azért gondoltam, hogy bizniszelgetek... nem csak motoros, lovas cuccokkal is... igazi lókupec vagyok, ahogy szokták mondani
Na, majd nyáron megismerjük, egymás bulizós arcát is, meg remélem sok másét is...
Na szép napot, megyek gófrit sütni a srácoknak...
Pussz.
OFF
(nem motoros téma, akit nem érdekel...)
A lovag fényezgeti a pál... az a fránya fantázia
Azért jó ha van lovag az is valami
Mit tanulok? Közgazdaságtant, meg mindent, ami a pénzzel kapcsolatos. Ezen kívül még szeretek különböző területekbe bele-beletanulni egy kicsit, ami épp megtetszik. Próbálok felkészülni az élet várható, és kevésbé várható meglepetéseire. Nemrég a mezei nyomtatómmal csináltam egy 800oldalas pszichológia könyvet, rendesen kötve, a borító a napokban készül. Meg még pár másikat.
Munka... Jelenleg több munkahelyem is van, így túlzottan nem unatkozom. Többek között dolgozom egy nyomdában, teljesítmény bérben, amit viszonylag szeretek, és relatíve jó pénzt is hoz. Meg a Hegylakókon is, amit még jobban szeretek
Hogy eddig csak azt tudtad rólam, szeretek bütykölni? Nem meglepő, sokkal jobban nem ismerlek én sem, szereted a lovakat, van egy motorod amit nem nagyon használsz, kereskedsz ezzel-azzal, és kb ennyi. Amúgy, az utóbbi pár évben rájöttem, jobb ha nem tudnak az emberek rólam túl sokat, abból csak a baj van Ezt főleg két jelenlegi munkahelyemen vettem észre. HL-en ilyen gond mondjuk szerencsére nincs.
ON
Hali . Gyuszi ha már itt járunk boltolhatnánk valamit . a hengersor a dugattyukkal amit küldtél az is az E modellé . Tudom nem tehetsz róla valaki beletette a D modelbe ezt a blokkot. Szóval lehet rólla szó? én visszaküldöm Te pedig küldesz nekem mást.
nem bántottál meg ezt csak leirtam nehogy félreértés legyen belöle . a kipuffogó ügyben elsiklottunk egymás mellet mert sajnos pont akkor súlyoscsaládi ügyek miatt nem válaszoltam neked . ha szerelésben vagy szállitásban segiteni tudok, nagyon szivesen .kipuffogó még meg van . jobbulást neked .üdv gyula
Szegény lovak... Ez mindig ilyen, nekünk nyáron a teknőcünk gondolta úgy, hogy most már elég nagy,és lelécel. Raktam ki pár keresős cetlit, főleg buszmegállóba, illetve egyet-egyet az utca két végén lévő villanyoszlopra, hátha itt van valamelyik kertben. Az egyik még aznap eltűnt, egy település őr lakik ott pont... Szóban jelezte hogy ezért büntetést is kaphatok, nyugtáztam, és mondtam hogy nem különösebben érdekel... Motorral voltam, úgyhogy még mentem egy kört, Tihanyban a szembe parttal párhuzamosan az út közepén felfedeztem valami teknős formát, gyorsan meg is álltam. Nem a miénk volt, egy mocsári teknős, de azért átvittem az úton, ne ott cammogjon a forgalomban Egyszer megtalálták a miénket is, egy forgalmas főúton akart épp átkelni, átvitték a túloldalra, és belerakták az árokba. Utána vette észre az amúgy állatorvos hölgy a hirdetést, hogy keressük, fel is hívott, ki is mentünk, de nem találtuk. Most remélem vermel valahol az iszapban
Sufni tuning jelenleg nincs, a motorhoz nagyon nem kell nyúlnom, gumizni kell majd szezon előtt, meg egy-két apróságot megcsinálni.
Helyette van Hegylakók meg tanulás, munka. Lovagot is eladtad a lovakkal együtt? ügyesen elfelejtetted eme érdekes kérdés megválaszolását.
Tavaszra biztos rendbe jössz
Köszönöm szépen jól vagyok. Még tart a gyógytornás szezon, de ebben a hónapban annak is vége... ha a doki áldását adja.
Még fáj, és húzódik, de remélem fogon tudni kezelni 100% -osan a kormányt és annak tartozékait.
Eladtam a héten a lovamat, vagy is egyet kiküldtem Németországba, eladásra, kettőt eladtam, egy megmarad!
Szóval most inkább lelki letargia van. Már volt olyan lovacskám, amelyik közel 7 éve megvolt, nehéz ez, még most sem hiszem el, hogy nincsenek... ;(
De, ha megépül végre valaha a saját istállónk, majd lesz megint, persze az nem ugyan az, de lesz majd...
De legalább nem sokára itt a tavasz és végre újból lesz mivel elfoglalnom magam... jönnek a nagy gurulásos időszakok, barátokkal együtt...jajjj, de jó lesz, de várom... már nagyon hiányzott.
Remélem nem fogok sokat bénázni, de ezt nem ígérem így 4 év kihagyás után
Húúú, ha, ha én bántottalak meg, nem ált szándékomban, én nem rád értettem a lutrit, hanem a külföldi ebay vásárlásra, hiszen ott megtekintésre kipróbálásra nincs lehetőség (csak a fotók vannak illetve egy vadidegen ember által leírt adatsor... ami vagy úgy van, vagy nem, vagy ért hozzá, vagy nem...) és az ember nem rohangál, postázgat oda vissza 5 percenként. Bocsánat, ha félre érthető voltam...
Üdv KillBill.
Én Tőled még nem vásároltam, így téged nem minősíthetlek...
Bár szándékomban állt vásárolni, de aztán valahogy még sem...
karbisor nem lutri mert azt mondtam hogyha nem jó akkor viszsza adóm az árát és én nem szeretnék lehuzni senkit . én korrekt vagyok ez ügyben .ha valakinek baja volt az alkatrészekkel ami tölem volt azt megoldottuk idáig ,és ezután is igy lesz.üdv gyula
Hali. Segítséget kérek tőletek . Fontos lenne . Egy kawa zzr 600 90-92-es D modeles motorhoz keresek henger sort. Jó állapotut és elérhető áron. Több kivánságom nincs. Köszönöm
Alkatrészekben sajnos nem vagyok otthon, csak motoros cuccokat tudok jó áron szerezni...
Kutya sem tudott neked szerezni?
Tudod mit ajánlok még..., holnap ha lesz időm, segítek is, ma sajnos nem érek rá.
Megnézem neked szívesen a neten. Vatera, ebay stb... biztos van fent... csak aztán, ne hogy az is lutri legyen, mint a Gyuláé.
Szia!
Hát köszi az infót, de ezeken már túl vagyok, olyan szinten h a nevezett tóth gyuszitól hoztam el 2 karbit és sajna egyik rosszabb mint a másik. Szóval ez nem lett megoldás a gondomra.
a chaton is beszéltem rush al meg itt is váltottunk néhány szót.
Azért köszi.
eladó 1db zx1000 b 89-es hajtókaros minden eredeti idommal, rengeteg tartalék alkatrésszel, friss müszakival cbr farokidommal, valamint egy hiányos gpz1000 rx blokk komplett üzemképes, a zx hez egy tartalék hengerfej. Egy tartalék vezérlánc feszitökkel, tartalék komplett fékkel elsö hátsö, a gpzhez két gyönyörüszép végdob is jár a 2 16os kerék jó gumikkal féktárcsákkal, elsó sárvédövel elektronikákkal. Tartalék 90% os 620 as láncszettel, és még egy rakás alkatrész, mindezt 200 azaz kettöszázezer fix árért, ami február végére kell, képek az adatlapomon, de kérésre küldök, elérhetőségért keressétek tevét (teve007) ö ért hozzá én csak használom (tam) üdv
Bocsi, de nem voltam gépközelben.
Anyagilag most sajna szarul vagyok, de köszi, talán tavasszal, persze ha addig valaki viszi akkor így jártam.
Szép napot.
Segíteni, én sajnos kevésbé tudok, de kérdezd &rash-t, kutyát és azt hiszem, ha vissza olvasol vagy beütöd a keresőbe a kívánt termék nevét, akkor feldobja, pont nemrég volt róla szó itt a fórumban...
Sőt a van itt egy srác, aki kiárulja alkatrészként a motorját.
Hátha sikerrel jársz. (talán Gyulának hívják, nem vagyok benne biztos...)
Szia! Nem semmi 4 zzr egy garázsban :). Nekem is az van de csak egy, és most az is betegeskedik, tudnál esetleg segíteni? Hétfőn vettem egy karbi sort de úgy nézem h szarabb mint ami rajta van. Ki tudszerezni jó karbi sort mert mindjárt itt a szezon a nyakunkon és a gép még nincs egyben :(.
Péter
Előre: Ferodo FDB574ST 2pár
Hátra: Ferodo FDB481P 1pár
Együtt a három pár 12000Ft
Tel.:70/312-6511