Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Zsoo!

Plexi érdekes akkor?
Remélem nem kell másnap majd dolgoznom, úgy hogy benne vagyok!
nem hangzik rosszul...
Szia!

Silverkart, hmmmm, jól hangzik...
Többiek?
Oksa köszi
oké, holnap írok neked... :)

Megbeszéljük. Üdv Kill.
Szia Kill!

itt a mélcímem :astra27@t-online.hu

köszi
Sanyi
Szia Sanyimanó!

Írnék neked magánban, ha lenne e-mail címed a reglapodon...
Dobj nekem egy mailt és megbeszéljük a részleteket...

Pusz KillBill.

U.i.: az én e-mail címem fent van a reglapomon...

Érted!
Szia Kill!

Miféle jóféle cuccaid vannak?
Engem Kawasakis pólók érdekelnének
Sziasztok.
A Silverkart-ban módosították a pályát. Lenne kedvetek tesztelni szóljatok :)
Szia!
Jó helyre telefonáltál!
Igen, a csavarok szét vannak feszítve, hogy ne tudjon kicsavarodni. Biztos te is el tudod képzelni milyen pusztítást végezne az a pici csavar, ha beszabadulna a percenként 1000-13.500 fel-le mozgó dugattyúval, szelepekkel. Garantáltan hengerfej felújítás, szelepcsere. Jobb esetben. Így nem túlzás ez a megoldás, nagyon jó hogy így van. Szétszedni problémás, de nem lehetetlen.
Ha megkapom KanyarBanditól a karburátor sort, lehet egy ilyent kipróbálok
Ha te is a karburátor csere mellett döntesz, az esetleges feleslegessé/ használhatatlanná vált alkatrészt szívesen átveszem további tanulmányozás céljából
No meg a magyar nyelvű ZZR könyvet i
Üdv.: &rash
Süthetek... meglátjuk mi lesz belőle
Peeter: jól tippelsz, van egy kitöltetlen lottó szelvényem...
Inkább érdeklődés ez, mint szakértelem
Csak tippeltem a szakácsot!
De amúgy tényleg jól nyomod a műszaki cuccokat!
Hali!
Na kedves rush! Körbe jártam a témát és senkit nem akarok buzdítani h essen neki a dolognak, mert baromi bonyolult a dolog. De mivel az egyoik haverom zizi jét így csinálták meg elképzelhető h nem lehetettlen. Szóval beszéltem a Budaörsi Kawa szervíz egyik szerelőjével, és ő sem nagyon ajánlja a dolgot. Nem a persely elkészítésével van a gond, hanem ahogy ő mondja már a karbi sor szétszedésénél. Még jó h nem álltam neki szétbarmonli. Ha megnézitek a szelepben lévő két csavar nem tűnik nagy akadálynak csak a bibi a túloldalán kezdődik. A szelp másik oldalán ha megnézitek láthatjátok , hogy alaposan szét van lapítva a vége. Tehát nem lehet egyszerően kicsavarni hanem ki kell fúrni a csavar végét aztán kihajtani, és már szét is szerelhető . Még szerencse h szólt a srác! Azt mondta még ők sem válallják be, mert k macerás a dolog. Ha minden igaz egy hét múlva küld nekem egy magyar nyelvű zizi könyvet áldott legyen a neve . Adott egy csomó jó tiper is, majd meglátjuk mi jön be ezekből. De ha hazajön a haver olaszból hétvégén rákérdezek ki csinálta meg az ő lovát. ha valakit érdekelnek a fejlemények nyugodtan kérdezzen.
Naaaaa...
Süthetnél nekünk pizzát... nyam-nyam...
Nem is írtam sehol sem, hogy kiskoromban szakács akartam lenni... míg 13 évesen le nem nyomtam egy hónapot kisegítőként egy pizzériában
Kill: macska jó arc
nincs mit, mi köszönjük.
köszi szépen!
ITT találsz minket! Erre a nick-névre félre lesz téve, déltől én is bent leszek az üzletben.
Csütörtökön megyek arra.Pontos cím?
köszi
Természetesen - ha most berendelem, holnap délutántól már átvehető.