Szia!
Jó helyre telefonáltál!
Igen, a csavarok szét vannak feszítve, hogy ne tudjon kicsavarodni. Biztos te is el tudod képzelni milyen pusztítást végezne az a pici csavar, ha beszabadulna a percenként 1000-13.500 fel-le mozgó dugattyúval, szelepekkel. Garantáltan hengerfej felújítás, szelepcsere. Jobb esetben. Így nem túlzás ez a megoldás, nagyon jó hogy így van. Szétszedni problémás, de nem lehetetlen.
Ha megkapom KanyarBanditól a karburátor sort, lehet egy ilyent kipróbálok
Ha te is a karburátor csere mellett döntesz, az esetleges feleslegessé/ használhatatlanná vált alkatrészt szívesen átveszem további tanulmányozás céljából
No meg a magyar nyelvű ZZR könyvet i
Üdv.: &rash
Hali!
Na kedves rush! Körbe jártam a témát és senkit nem akarok buzdítani h essen neki a dolognak, mert baromi bonyolult a dolog. De mivel az egyoik haverom zizi jét így csinálták meg elképzelhető h nem lehetettlen. Szóval beszéltem a Budaörsi Kawa szervíz egyik szerelőjével, és ő sem nagyon ajánlja a dolgot. Nem a persely elkészítésével van a gond, hanem ahogy ő mondja már a karbi sor szétszedésénél. Még jó h nem álltam neki szétbarmonli. Ha megnézitek a szelepben lévő két csavar nem tűnik nagy akadálynak csak a bibi a túloldalán kezdődik. A szelp másik oldalán ha megnézitek láthatjátok , hogy alaposan szét van lapítva a vége. Tehát nem lehet egyszerően kicsavarni hanem ki kell fúrni a csavar végét aztán kihajtani, és már szét is szerelhető . Még szerencse h szólt a srác! Azt mondta még ők sem válallják be, mert k macerás a dolog. Ha minden igaz egy hét múlva küld nekem egy magyar nyelvű zizi könyvet áldott legyen a neve . Adott egy csomó jó tiper is, majd meglátjuk mi jön be ezekből. De ha hazajön a haver olaszból hétvégén rákérdezek ki csinálta meg az ő lovát. ha valakit érdekelnek a fejlemények nyugodtan kérdezzen.
Nem is írtam sehol sem, hogy kiskoromban szakács akartam lenni... míg 13 évesen le nem nyomtam egy hónapot kisegítőként egy pizzériában
Kill: macska jó arc
Plexi érdekes akkor?