Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali küldtem egy mailt. Nem a sisakra
egy X-602-est néztem ki...
Biztosan van ennél jobb is, csak hát a költség vetés...

De tetszik a Bandi által feltett sisak is...
csak nem találok róla leírást...
Mivel én is András vagyok, gondoltam....

Szívesen, nincs mit.
Kanyar Bandinak, de így is jó köszi.
Köszi, megnézem ezeket is.
csak ajánlani tudom az X-Lite-ot, főleg a 700-800 szériát
A Bandi nekem szólt?

Egyénként igen, és nem tudom. A bogárhálóban nem vagyok biztos.

RÖGZÍTÉS: dupla D-gyűrű
HÉJSZERKEZET: üvegszál-kevlar-spectra, advanced technology
Bandi van ebben orrvédő és bogárháló?
Illetve D gyűrűs?
Igen, sejtettem...
Én ezt a típust néztem ki. HJC FG-15 Kynee MC5
Már 3 hete várom, hogy megérkezzen, de még nem jeleztek vissza.
HJC HQ-1 akart lenni...
Tényleg nem néz ki rosszul...
Én is még bukó vásárlás előtt állok, eladtam a régit...
Most egy X-Litle-t néztem ki magamnak...
de még múlthéten majdnem vettem egy HJC Q1-et.
Köszi !

Pont itt néztem a sisakot. Az eladó teljesen normális volt. Fél 12-től, 3-ig fárasztottam szegényt.
Most van egy olyan akciója is a HJC-nek, hogy a régi bukót beszámítják 10e-ért.

60-ért pedig nem is rossz ár.
Misi a mesterszakácsok gyöngye...

Jó az étlap, pláne a pucolt narancs...
Ott leszek, csak mond meg, hogy mikor!

Pussz!
Huh, jól néz ki. olt már lehetőség kipróbálni?
Én nagyon gyűjtök(nék) egy Schubert-C3-ra
Ez a Kanyar bandi első mondata...

de, sebaj...
A zacskós paradicsom levesemet ne is említsem!
Apróra vágott Mozzarella sajttal!

Na látod, még ötletet is adtál! Ez lesz a vacsi, jöhetsz!
szerintem a sisakok 50.000 Ft-nál kezdődnek, a többi , persze akciósan bármit ki lehet fogni...

én is most kerestem sisakot magamnak... végül Ő lett a választottam, 50eFt... Nolan... naphendzsóval. Sport-túra. Nekem ezek voltak a szempontok
Nah az én főztöm után még országot is váltanál :(
Habár: tejbegríz, tejberizs, müzli, rántotta, tükörtojás, meleg kakaó, forró csoki, pucolt narancs ... ilyenekbe mesterszakács vagyok!
KillBill utolsó két mondatában a lényeg!
Nincs olyan hogy többet tudjon a sisak mint ami kell!
Te Misi?

Te mióta is főzöl?
Megyek akkor én is vacsira... :D

mikor is lesz?
Mit főzöl?
Igen... nem pontosan tudtam elmondani mire gondoltam, illetve mire is kellene. Az eladó aki tanácsolta ezt, (először IS-16-ot néztem ki), szóval azt mondta, hogy sokkal halkabb, és jobb nagyobb sebességnél ez a modell.
Nekem pont nem a nagy sebességnél nyújtott dolgok lennének a fontosak, mivel első nagymotorom megvétele után nem száguldozni fogok. Leginkább túrázásra lenne használva, illetve városi, közlekedésre.

Az ár miatt is gondolkodtam, hogy talán egy nem ilyen kategóriájú, sisak is megfelelne. Bár ezt csak én gondoltam. Amit legelőször kinéztem az nem üvegszálas volt.
De komolyan, olvastam nemrég h NaCl, ugye a só amit árulnak boltokba főleg már NaF. Patikába meg lehet kapni tiszta, igazi sót, NaCl-ot! Vettem, kipróbálni. "Tisztább" só íze van!
Szia!

Egy sisak sosem tud többet, mint amire szükséged van, hiszen a fejed épségénél semmi nem ér többet.
Azt viszont el kell döntened, a biztonság mellett milyen funkciókra van szükséged ( pl páramentes plexi, kivehető-mosható belső, beépített napszemüveg stb) fontos továbbá, hogy mire akarod használni, pályázni, rövid használatra jók a verseny sisakok, túrázni, hosszú távra nem biztos. És persze a legfontosabb, sosem az legyen a fő szempont hogy néz ki egy sisak, legyen kényelmes, passzoljon a fejedre!
Érdemes több sisakot is megpróbálni, megfogdosni, képen mindegyik szép, kézbevéve pedig azonnal látni a kidolgozás minőségét ami sokmindenre enged következtetni.
Ennyi pénzért akármilyen sisakot vehetsz... X-lite, Nolan, Shoei, AGV, Shark, esetleg akciós Schubert... persze a HJC-k is nagyon jók, főleg ez az árkategória...