Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia 2008 6havi zzr1400ezűst 2000000ftszerinted jo árfekvés
Méghozzá egy gyönyörű sötétzöld 1100-as
Néhány hete én is elolvastam, nem semmi a csaj.
http://www.elenafilatova.com/i...

Egyrészt mert érdekes és talán érdekel valakit a hosszú téli estéken egy kis olvasgatnivaló (engem lenyűgözött), másrészt meg ZZR van benne :)
ok köszi
Ilyen hidegben megesik hogy nem indul el ha már rég nem ment, és kint állt a hideg garázsban. A napokban röffentettem be amikor melegebb volt, de már több mint egy hónapja állt. Ha nem tudom hogy be fog indulni, lehet hogy nem próbálkozom annyi ideig vele...
Tele a hirdetés motorokkal, ilyenkor télen biztosan akad olyan, amit érdemes elhozni. Ha találtál árban megfelelő ZZR-t, nyugodtan kérdezz rá itt a fórumon: szívesen segítünk, és lehet, hogy épp ismerjük is...
Hali és nemtudsz eggyet eladót ami nem okoz alantos meglepit?
Mert tegnap néztem tőlem 150km-re egy gsxf 750 de ott derült ki hogy nem indul be és ugye igy nagy csalódás volt .
húúúúú nagyon nincs kedvem, de most dolgozom egy kicsit...
Pá mindenkinek, hátha előbb haza mehetek, ha látják, hogy milyen jó kislány vagyok... végül is egész nap gépeltem...
Akkor az egy 1/4 randi volt, majd akkor kérünk - részletes - beszámolót, ha reciprok-randi lesz!

Nem, a vacsi isteni volt, meg stb, stb, de, sex nem volt...
Nem adom magam olyan könnyen...
Majd 60 évesen...
Csak rám néz valaki, már megerőszakolom...
fél randi = a vacsora elmaradt, de szex király volt?
akkor még maradt 50% esély....
Akkor duß-nak lesz a végén igaza?

Nem tudom, addig nem jutottunk el, ez még csak fél randi volt...
Na mi van?

Ébresztő!
Nem így van...?
Mindig csapkodsz és kiakadsz, vagy nagy gázzal őrült módon elhajtasz stb... De aztán...
Valahogy mindig kibékítelek, mert hogy mondod kibeszélem a bikából a borjút...
Mi bajotok a rumos-forró csokival ebben a hidegben?
Állítólag a csók is finomabb utána .
Hát igen... gondolom... de egy kis ártatlan naivitás belefér, szeretitek ti aszt...
Nem írhatom ide a fórumba a konkrétumokat...
Valami kis munka nektek is kell, Fantázia fiúk...
Volt rendesen de sajnos abba nem én kapaszkodtam... ....nekem hátul volt a kezem
Volt rajt kapaszkodó?
Érdekes, engem anno egy lány vitt motorral egy tanfolyamra ahová együtt jártunk és nem volt rossz......
Szerintem sem Én sem
kutya szerintem nem ebben az aspektusban gondolta a rossz-szófogadó kombót...