Hmmm, fiúk...
A Riki cucc nem jön be....
Inkább a Szállítóból a pasi, az igen... vagy még lenne egy pár ötletem, van egy pár bugyi leszaladós pasi, az tény... csak legyen agya, az a lényeg, nem érdekel, hogy hogy néz ki, bááááár szeretem a szép testet, ahogy ti is... :)
Oké, az a két csaj nem jött be, bár így vizesen... nem teljes valójukat mutatják. Ha én pasi lennék a cicásabb lányokat szeretném! Vékony, cicis szép arcú lányokat, de így, a dögös, pasikat szeretem... Igazából mindegy, csak férfias legyen, ne nyúlbéla, anyám asszony katonája... attól rosszul vagyok!
A lotyót meg arra mondtam, hogy melyikőtök barátnője vetkőzne és mosna motort idegeneknek... mert, azt, hogy otthon a saját motorodat a zárt udvarban, oké, de így... hát nem a jó kislányok közé tartoznak... Ettől függetlenül lehetnek aranyos , esetleg kedves lányok, csak éppen nem túl szemérmesek... :)
Pláne, ha még fizetnek is érte...
Na de ebbe ne menjünk bele, nem is ismerem őket, ez csak a személyes véleményem volt. Remélem nem sértettem meg vele senkit.
Na kérem azokat a képeket!
Szép estét mindenkinek!
olyantot szép kövér súlytárcsákkal tudok rajzolni magamnak javallom e képzőművészeti irányt önnek is jahát fejileg, arra nem találtam ki még móccert magamnak se
Ezek annyira gáááááz lotyók, hogy én nem is értem... a közelébe nem engedtem volna őket a motoromnak...
Nem hogy még fizessek is érte...
SOHA!
Ha jó lesz a naptár fiúk, akkor bizniszelhetünk, moshatjátok a motoromat...
Még üzletet is csinálhatunk belőle... Valamelyik motoros talira kiviszlek benneteket...
ez most úgy hangzott, mint ha Madam lennék...
Nem semmi, biztos sok szabad ideje van
Tikráccsal csak óvatosan, ha véletlen beleejtitek a kulcsot az idom mögé, elég nehézkes kibányázni. Sötétben meg pláne
NAPTÁRT AKAROK!
pusszantás és jó éjt mindenkinek!