Virgácsot? Én vittem a Mikulásnak, mert nem tolta ide a pofáját
Megjárattam ma a vasat, végre "melegebb" idő volt, nem pöccre, de elindult, ventilátor bekapcsolásig járatás, majd üresre kijáratás, mert hogy nem veszem le a tankot hogy leeresszem az úszóházakat, az biztos
Jó reggelt,szép napot mindenkinek.
Mizu' felétek fiuk-lányok mostanában nem jártam erre,de hát az év végi hajrá engem is utolért.ZZR-es mikulás hozot-e virgácsot?
Gondolom már mindenki garázs mélyére tette a Vasat
Milyen naptárról írogat Bill kolléganő?
Tökmindegy, én örülök ha észrevesznek: azért rakok fel menetjelzőt, hogy több fény legyen, nem azért, hogy kevesebb
Egyébként az autón kiváltja, szóvalja: sztem motoron is.
Sziasztok.Sajnos meg kell válnom szeretett nagyvasamtól.Amit tudni kell róla.Felújítás óta 800km-ert mentem vele.Cseréltem komplett vezérlést,olajat,olajszűrőt,gyertyákat,főtengelyt hajtókarokkal,vezérműtengelyeket,telóolajat,telószimeringeket.karb
iszinkron is megvolt.Bixenon.Ajándékba adok hozzá 3db hátsó gumit jó állapotban,lsl kormánybefogókat túrakormánnyal,első és hátsó féktárcsákat féknyergekkel,farokidomokat,jobbos oldalidomot,stb.A motoron apró használatból eredő karcok vannak,de melyiken nincs.A blokkja hibátlan,és brutál erős.Ha igazán megbízható,nagyon erős sport-túra gépet keres valaki,hát ez az.Két éve fényeztettem,szép feketemetál.Ha valakit érdekel:06209693600 Üdv mindenkinek.
na akkor az kell nekem
meg egy ismerősömnek,akinek kísértetiesen ugyanilyen gépe van ugyanilyen rendszámmal,na szóval neki olyan "menetfény"-re lenne igénye ami egy kis kapcsolóval felváltva villog,mivel nagyobb konvojnál jól jön,és ehhez jön hozzá egy kapcsolható vészvillogó.ilyen dolgokat is tudtok?
(a rávezetés már-már belekóstol a sziréna fogalmába
1-2 héten belül hazamegy káposzta az országba és akkor egy megbeszélt időpontban odakerül hozzátok,majd egy megbeszélt időpontban hazakerül,ok?
Ha a motorra én is szerelnék fel nappali menetfényt, akkor az kiváltaná a KRESZ előírást, miszerint motorokon kötelező nappal is a tompított fényszóró használata?
Az Osram Night breaker-t én is csak ajánlani tudom, mint Kutya. Nekem is az van a motorba, és tényleg jó fénye van. Fehérebb mint a sima halogén, és éjszaka refin is beteríti az egész utat.
Köszi mindenkinek a jókívánságokat, megvagyok élek, kicsi , néha nagyon fáj, nincs monoklim, de püffedt a fejem... nem túl sexi
viszont a fenekem, ahova a tetanuszt kaptam, na az, nagyon fáj...
de most jó érzés, hogy ápolgatnak.
A rossz, hogy nem tudok enni, a rágás fáj, ezért marad a joghurt, meg a tejbe papi, ilyesmi... (második gyerekkor )
Jók legyetek Pussz.
Gabens látom, vannak elképzeléseid
Tartó füleket tudsz pótolni is, műanyagos megoldja. Eladáskor meg közlöd a vevővel. Ha normális, akkor felfogja. Esetleg azt is lefényezteted, aztán akkor nem is látszik
A xenont nem használhatod, csak ha gyári beépítésű. Mi az Osram Nightbraker izzóját használjuk, ez azonos teljesítmény mellett kb. másfélszeres fényerőt tud. A H4-es 2 200, a H7-es 2 700 Ft.
A nappali menetjelző pedig azért jön jól, hogy téged is könnyen észrevegyenek a nélkül, hogy refin mennél napközben.
a fényszóró nem sérűlt, csak a burkolat, pár napja észrevettem h mozog a lámpa, lebontottam az elejét és akkor láttam h a 4 műanyag tartófülből csak 1 van meg, a többi letörve és össze-vissza van heggesztve az egész, ezért próbálok szerezni 1-et valahonnan. A hibák rajta nem esésből vannak, leglábbis nem én estem vele hanem az előző gazdáinak 1-ike. Csak most azért akarom teljes rendbe rakni mert ugynéz ki h jövőre megválok tőle és nem akarom zsákba macskát eladni. Meg most fontossági sorrendet nem csináltam, mivel most úgysem lehet motorozni ezért van idő rendbe rakni, legalábbis szerintem
köszönöm a válaszodat
Első lámpa burkolat? Nem sok esélyét látom hogy bárki eladja csak az elejét, az meg ritka hogy a másik fele sérül és pont az eleje marad ép.
Felmerül az is, úgymond miért fordított fontossági sorrendben csináltatod meg?
1. Sérült fényszóró javíttatása, cseréje
2. Indexburkolat cseréje
3. Idom hegesztése
4. Idom fényezése - Tök felesleges addig fényezgetni sok ezresért, amíg a többi nincs rendbe rakva
mindenképp érdekel,bár a xenonnal így nem tudom mi legyen.pontosan hogyan van otthon a törvény,utólag beszereltet tilos használni?
vagy mit tanácsolsz éjszakai vezetésre ami még jól bevilágítja az utat?
azt még meggondolom, mert ma vitte el spanom heggeszteni meg fényezni a fejidomot és attól függ egyenlőre h az mennyibe fog fájni nekem. De azért köszönöm
Először is jobbulást neked! Ha a naptáron múlik a testi éppséged akkor asszem mindenféleképp össze kell állnunk :-). Viszont tőletek csajoktó is kérünk akkor bikinis zzr-es naptárat :-)
Xenont tudok egészen jó áron, de inkább lebeszélnélek róla: kb. egy tucat autónak/motornak vették el a forgalmiját az ősszel xenon-lámpa miatt ha ennek ellenére is szeretnéd, akkor tízből megáll a motoros szett.
Szúrófény helyett inkább a nappali menetjelzőt mondanám, azzal jobban észrevesznek, nekem is az lesz a ZZR-en - azok január elején érkeznek, nem kínai, nem gagyi, hivatalosan is felszerelhető: kb. 6 - 8 000 / db áron lesz.
Kutya bácsi' kend foglalkozik xenon dolgokkal illetve szúrófénnyel(így hívják?)
Bár a lézerdetektor tárgytalan lett a dolgok változása miatt,de egy xenon szett előre és szúrófény (valahova,valahogyan ) érdekelne a kicsi Káposztámra.Ha megoldható akkor valamiféle árajánlatot várok emilbe(adatlapomon).Kép a modellről a képeim között.
Ha sikerül,ha nem,az a biztos ha most előre megköszönöm
ma én is beinditottam a vasat de csak 3 hengernek sikerült elindulnia. franc tudja miért, lehet mert nem járattam ki és 2 hónapja áll?