Na erre van egy jó sztorim...
Pont tegnap előtt este voltam a Minél. Mentünk fennt a gangon, mondom neki, hogy itt valaki füvezik, nagyon fűszag van...
Néz rám bután, nem érti, ő nem tudja, ez az kérdezi... persze mindezt tök hangosan, az egész gang visszhangzik...
Erre a túloldalról átköszön két fiatal srác... na mondom ott vannak a bűnösök! Vicces volt!
Nem tényleg nem éltem vele soha, nem az én stílusom, nekem nincs szükségem ilyen szerekre, hogy jól érezzem magam, megy nekem a nélkül is...
Csak sokáig dolgoztam a régi Kultiplexnek ami nem arról volt híres, hogy limonádét árul és csak vasaltindes okostojások járnak oda...
Ráadásul, pont a belső szellőző alatt volt a az asztalom...
amikor a kedves kollégák rosszalkodtak az emeleten, vagy a padlás térben, akkor annak jó része hozzám jött vissza... na innen tudom milyen az illata.
Még mielőtt megkérdeznétek egyszer sem vidultam fel tőle...
Amúgy mielőtt szó érné a ház elejét:
A jólneveltségem nem engedné, hogy tudjam ki az a Rocco, csak a tanult és kultúrában járatos mivoltam miatt tudom, hogy ki a művész úr...
No majd beszélek Tamással, hogy a te fotókönyvedbe csupa-csupa ZZR-es gyereket fűzzön + egy bónusz kártyanaptárt, csak hogy minden vágyad kielégítse...ööö... a naptárral.
Az első három oldalt vállalom, de felelősséget nem ha belémszeretsz, véged!
na szép... egyedül már nem megy?
Ráadásul daB-ot hívod....
ajjj-jajjjj, nagyobb a gond, mint gondoltam...eddig azt hittem, hogy csak szerény vagy, de most...
Hát ezt helyre kell hoznod!
Dáááááb, hool vaaagy?! hallod te ezt?
fotosoppolj nekem izmokat, de rögvest (plusz dévid hezbollah nájtrájder fejet), peeter meg hama' kinyomtatja száz példányban, vááá, rákenróóól
Látod!
Csináljátok meg a jó kis naptárt és cserébe bemutatom a jó fej és csinos barátnőimet...
Misit kérdezhetitek...
Na csak viccelek, mert Andi megint morcos lesz velem...
Most itt ülök a munkahelyemen, ahol össz-vissz ketten vagyunk csajok, mindenki más hímnemű, és teli torokból nevetek, sőt, mit nevetek röhögök a kis irodámban a kis asztalomnál még a gépem sem bír kitakarni, a folyosóról jönnek be, hogy mi a baj, én meg meg sem tudok szólalni, úgy nevetek... Ez most nagyon jól esett, rég nevettem ennyit... köszi...
Ne tegyétek ezt velem, vagy is IGEN!
Akarom-akarom... még nevetést!
Már szólt, hogy javítsak, véletlenül elírtam bocsika Misike!