Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Lehet hogy találtam magamnak egy bőr ruhát,de állítólag van rajta 1-2 kopásnyom eséstől.
Az lenne a kérdésem hogy tudtok-e Pesten valakit aki tud javítani ,tisztítani,festeni (főleg dél-Pest lenne jó).köszi
szia!

Kérdezd meg tHUNdert, ő is valahol ott szervizelteti, nem tudom pontosan, valami Kawa szerviz van ott, lehet pont egyről beszélünk... de ha nem, akkor hátha tud segíteni...
de a többiek is biztosan ajánlanak majd.

azért az ebay-en érdemes körül nézned, ezeket, csak érdekesség ként tettem be, de volt vagy 160 oldal, nem néztem át mindet... ha ügyes vagy és türelmes vadászhatsz jó cuccot...
Köszi az ötleteket:)
Végül szerintem az MRAnál maradok. Ahogy elnéztem itthon is kb. ugyanaz az ára, mintha ebayről rendelném, úgyhogy még hagyom a beregisztrálást:)

Még egy gyors kérdés. Eddig a BigBangnél szervizeltem a gépet, viszont érdekelne, hogy Budaörs-Törökbálint környezetében tudtok-e lelkiismeretes szerelőt, vagy jobb döntés lenne náluk maradnom?
ÚÚÚÚr Isten...

Paris Hilton beszáll a motor sportba...
Bár, mindegy kitől, csak jöjjön a pénz...
125 cm3 -seket támogatja...

Mi jöhet még?
Hát találtam egy másik megoldást is...

Ilyet én még itthon ZZR-en, nem láttam, nincsenek tapasztalataim, de hátha másnak van...

http://cgi.ebay.de/Aufsatz-Kaw...

Üdv KillBill
és ezt csak most mondod?
nem régi tinédzserkorú
Hmmmm, ez a duB-nak, a régi motorja?
Jól látom...?

Mikorra rendezzünk újbóli gokart bajnokságot?
Örültem ha segíthettem kolléga
Meggyőztetek:) Épp képeket vadásztam, amin kipróbálhatom, hogy milyen szín álna jól neki. Ha nem gond akkor "házi photoshopolás" címen ellopom az alább linkelt képedet (Itt pont jó oldalt van a bukó )
Csatlakozom Kutya véleményéhez
Nekem is ilyen van a 400-on nagyon jó aerodinamikai tényezője van
Beleírja egy fórumba, hogy unatkozik. Ezek a mai fiatalok...
Csak az ebay-en lesz olcsóbban: a taiwan/hong kong verziók postával kb. 9 000-ből, az MRA-k (ajánlott) kb 16-20 között állnak meg.
Köszi a segítséget, akkor kutatok egy kicsit, hátha valahol olcsóbban kapható.
A kép ami a linken volt, az sima gömbölyű, dupla bubis volt, nem a hajlított tetejű. 180 centi felett egyértelműen az kell, ami nekem is van.
Lehet én beszélek zöldségeket, de nem ugyanarról beszélünk?
Mármint amit linkeltem az a touring változat, de azért megpróbáltam utánanézni, és a nagyvas.hu-n is ugyanazzal a névvel találtam meg, bár itt a leírás már tartalmazza, hogy a teteje hajlítva van.
Neked mi a tapasztalatod vele/ajánlanád? (190 centit súrolom alulról )
Ha már MRA, akkor ne ezt a bubist, hanem a túrázásra kialakított verziód válaszd: annak felfelé megtörik a felső éle, így jobban tereli a szelet 120-140 felett. Nekem is ilyen van a 600-ason.
Sziasztok!

Motorplexi vásárlásán gondolkozok, aztán csak jobban járok ha kikérem a véleményeteket:) (400-asra kéne rávarázsolni)
Egyelőre ő lenne a kiszemelt: http://www.bikeparts.hu/index....
Tapasztalatotok volt vele kapcsolatban, esetleg tudtok jobbat?
Látom, te is unatkozol...
Legalább nem vagyok egyedül!

semmi.
az.
ne is! hová lenne a reményünk?

helyes.

még mindig semmi.
semmit.
így igaz!

(ki kéne pihenni magam... magának pedig jobbulást! )
Na mizu veletek?
Megint nagy a pangás...
Élménybeszámoló máról:
Szép lila színe van a gipsz alatt a bal kéz gyűrűs ujjamnak...
tehát ne mostanában legyek menyasszony...

Dolgozom!

Nálatok valami?
Mayáról tud valaki valamit?
Nagyon el van tűnve.
Helló Zizzentek!

Van egy ZZR600-ra való Bagster tankbőröm eladó, fekete színű, az oldalán szürke csík. Ha valakit érdekel, írjon!
Itt van kép, meg minden info:
ZZR600 tankbőr
Hát ide jött a mikulás és virgácsot is hozott de hát így jártam
Biztos fasza gyerek vótam
Ma én is beindítottam a vasat,igaz fordult néhányat mire feldörrent a zenekar benne,de a hangzásélmény mindent pótolt
Még a mikulás virgácsát is
Hagyd melegedni, aztán csak beindul, esetleg ha már biztosan jár, állítsd le és indítsd újra. Hosszú állás után ilyen előfordul néha nekem is